motiv tretej megalekcie je POKUS O REKORD V TECHNIKE KOPEC!
skusime vydrzat v indoorcyclingovom kopci 61 MINUT! podla mojich zisteni sa nikde nikdy tu v okoli - a to ani teroreticky - nesiel kopec dlhsi ako 60 minut.
pisem pokusime sa o rekord, pretoze to bude opat obrovska vyzva, ale nic nasilu! budem peloton empaticky sledovat a ak zasadnejsi pocet slapanie do kopca vzda - kopec zrusime. tomu kopcisku predchadza poriadne zahriatie, zvysok lekcie je potom recovery jazda.
start: tento piatok o 19:10
na zdravie
a určite by nikomu nemal chýbať merač pulzu (dá sa požičať) a tiež najlepšie v záťažovom teste zistená presná TF MAX, od nej potom počítame zóny. ani prípadná poživeň (banán, gel a pod.) neni na škodu, ak nestíhate jesť v rozumnom odstupe. tabletky proti kŕčom nosím ja
inak neni tu nejaký eskimák, čo by sa v sobotu RÁNO
Je to sranda, ale este som to nevyskusal. Prislo mi to hrozne staticke, clovek sa s tym nemoze pohrajkat ako s bikom. Jazdim celorocne, (mimo velkej nadielky snehu-vtedy beh) takze na to v zasade ani nebol dovod. Ale uz minuly rok som nad tym uvazoval.
Na Miczkiewiczovej.... ak chceš kontakt napíš pm.
...tiez ak mas zaujem, nakontaktuj sa na www.sportdiag.sk....
este stale si tu?
bez chlastat
Uz sa tesim na dalsiu hodinu.
(snad uz nebudem s teplotou na vitaminoch a caji s medom ako minuly piatok
Bolo tam na moj vkus nejako vela novych ludi, tak dufam, ze tento piatok sily vyrovname
Aj tak stale nechapem, preco ma nebolia nikdy nohy. Jediny problem co mam je s dychom a neviem s tym nic spravit