2. ročník tejto akcie sa bude konať v sobotu 23. septembra, po novom je štart presunutý pred Obecný úrad v Stráňavách, čiže súčasťou trate je aj výživný úsek na konci obce, ktorý preverí nejedného ambiciózneho bikera.
Pokukaval som a nabral som dojem, ze je malo kategorii ( mam 18 a bol by som v muzi do 35 ) a hned sa mi to menej pozdava. Dla mojho nazoru by mohla byt aj nejaka medzi 15-35. Tot moja subjektivna kritika .
Ja myslím, že je to štandardne rozdelené, ťažko budeš hľadať niečo ako U-23, zvýši to organizátorom náklady a počet účastníkov v danej skupine tiež nemusí byť veľký, navyše 18 - 35 by malo byť výkonnostne jedna úroveň.
S veľkým poľutovaním musím oznámiť, že nebudem obhajovať minuloročné 3. miesto, pretože idem 22. 9. na koncert Pearl Jam do Prahy a to by som musel byť sakra rýchlo doma, aby som to stihol.
Tým pádom sa uvoľnilo jedno miesto na bedni , kto má záujem?
Nazdarek, som jeden z organizatorov a LOLO mozem ti povedat ze minuly rok na polomsprinte alebo v lete na Cyklosummite prave ty 18-rocny obasdili az na par vynimiek vrchne priecky...
To yombayz: minuly rok som na sprintpolome bol a tych do 18r v prvej desine moc nebolo. Myslim ze jeden mladsi chalan bol do patky a ja som bol az 7. Osobne by som uvital kategoriu 16-23r(mozno 25)ak by teda bolo dost ludi.
To katko: ja som nasiel kategoriu 16-35r a tam uz rozdiel asi bude.
TO Žigo: preverim tuto info no naozaj si myslim ze mlady sa umiestnili aj na vyssich prieckach. Ale kludne mozem slubit, ze ak bude velky zaujem a tato kategoria by sa naplnila skusime ju otvorit...
včera večer som si bol svižne prejsť trať a musím povedať, že ľutujem všetkých čo sa prihlásia (teda aj seba) ísť 7 km v takom tempe je jednoducho brutálne, ak pred štartom nemáš v nohách aspoň 40 km rozjazdenia tak si v pr....li. nohy stvrdnuté ako betón, žalúdok naruby
nazdarek, katko myslim ze to nebude az take hrozne, na rozjazd mate dve hodky od prezentacie do startu a kazdy pretekar dostane jontovy napoj... Inak minuly rok bol jeden ucastnik co pred startom vypil trochu sampusu a umiestnil sa v polke cielovej listiny... A sranda to bude to si pis, povymyslali sa take sprievodne akcie...
To rozjazdenie bude kľúčom k úspechu, ak si niekto myslí, že príde a postaví sa na štart len tak, zomrie už na začiatku pred múzeom.
Včera som to s nevôľou spravil zhruba za 31 minút. Myslím, že víťaz sa pod 30 minút s prehľadom dostane, veď uvidíme.
V dedine asfaltka s pasmi po kanalizacii, pod Polom zalatana asfaltka, hore styl vojenskej asfaltky miestami pokrytej strkom. Ide sa skoro stale hore az na jeden kratky usek asi v stvrtine. Vyssie su v zakrutach aj rovinky.
TO KATKO: ak si tam bol a vies kadial povedie trat tak vies, ze start je na zaciatku asi 700 metrovej rovinky, stupanie teda ostava na ten zbytok, ale mozno mas pravdu, ze to nieje úplne presné...
moj cas 31:56, zaciatok som napalil (max tepy ake nikdy predtym:D) a zvysok som uz len trpel:D
Tiez som ratal s lepsim umiestnenim ale konkurencia bola naozaj obrovska.
Vitaz-Tomas Jurkovic , majster sveta v zimnom triatlone, to dal za 23:50.
Pre mna teda frajer, aj ked na amaterskom zavode asi nemal co hladat:D
spolu z dalsimi registrovanymi cyklistami, ale zase som rad ze som si mohol pomerat sily s najlepsimi:D
teraz pre mna zacina tvrdy rok priprav na dalsi rocnik:D
tak mne sa slo pradne...sice som mal cas 33 min ale citim tam este velke rezervy na zlepsovanie tak uvidim ako na rok .Inak ja by som bol za to aby sa urobila nejaka kategoria "elite" kde by sa vsetci tyto majstri sveta a pod. nasackovali a tak by sa nikto nemohol stazovat. A my, amateri by sme sa mohli popasovat o najvyssie priecky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S veľkým poľutovaním musím oznámiť, že nebudem obhajovať minuloročné 3. miesto, pretože idem 22. 9. na koncert Pearl Jam do Prahy a to by som musel byť sakra rýchlo doma, aby som to stihol.
Tým pádom sa uvoľnilo jedno miesto na bedni
To katko: ja som nasiel kategoriu 16-35r a tam uz rozdiel asi bude.
bude sranda
Včera som to s nevôľou spravil zhruba za 31 minút. Myslím, že víťaz sa pod 30 minút s prehľadom dostane, veď uvidíme.
btw. minulý rok som bol 3.
Mám dojem, že údaj o prevýšení nesedí. 1700 m s 50 m prevýšením? to je v priemere 3% na 1 km, to je skoro rovina.
Tiez som ratal s lepsim umiestnenim ale konkurencia bola naozaj obrovska.
Vitaz-Tomas Jurkovic , majster sveta v zimnom triatlone, to dal za 23:50.
Pre mna teda frajer, aj ked na amaterskom zavode asi nemal co hladat:D
spolu z dalsimi registrovanymi cyklistami, ale zase som rad ze som si mohol pomerat sily s najlepsimi:D
teraz pre mna zacina tvrdy rok priprav na dalsi rocnik:D
uz po tom prvom stupani pred rampou som len trpel:D