Lebo ja mam ten isty na brzdach a pozeram ze ste ho prdli aj na radenie. Najskor som kupil 5mm univerzal do ktoreho vojde aj brzdove lanko ale ma opletenie ako riadiaci, no nakoniec som ho na brzdy nedal lebo je prilis tvrdy. Pravdu povediac, opacne brzdovy na radenie som nikdy nedaval takze k tomu nemam co
na ten riadiaci je najlepsie ist s niecim takymto, to je potom radost robit kabelaz
na radenie daj XTRkovy..ma pozdlzne opradenie lankami ,nikdy sa nezlomi,hl. pri saltri ....vydrzi dlhoooooo...
a stoji tolko co jagwire..kupis v kazdom solidnom kamemmom.
Je nejaký výrazný rozdiel medzi Nokonmi anodizovanými, bielymi a carbonovými? Mám zálusk na tie karbóny, len neviem či sa to oplatí. Cena je asi 120€ za pár pre radenie. Viem že anodizované Nokony po čase praskajú, robia to aj tie ostatné? Jazdí ich niekto?
Rozhodujem sa medzi Nokonmi, Gore Ride On, Transfilmi Nox-Snake, SH Yumeya a Fibraxami Powershift Braided. Reku aby to pekne ladelo k Hope Stainless Steel hadicám.
Ja som si urobil radost kupou Gore RideOn v bielej farbe a som spokojny. Teda az na to, ze som si nezvykol, ze netreba tak tlacit na paku radenia a casto preradim aj o 2-3 stupne hore. Jediny problem som mal s tou goretexovou husenicou pri prehadzovacke, ktoru som musel nakoniec zrusit, lebo tam vadila.
Gore Ride On sa mi moc nepáčil . Kvôli tvrdosti ho nahodiť bol boj a po Súlove aj tak umrel na hrzdu.
Kubi bouden kukám aj ja á zatál by mi najsamlepšie farebne hral keramický varbae či jak použi gúgl mne umrel notebook
nie je jedno aky mate bovden? ja mam obycajny cierny 1m za 0,83€ a lanka za 0,30€ koncovky po 0,02€ a ide to v poho a nemazal som ich, ale mam ich v celku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako vidim bol som predbehnuty
na ten riadiaci je najlepsie ist s niecim takymto, to je potom radost robit kabelaz
a stoji tolko co jagwire..kupis v kazdom solidnom kamemmom.
aj to nadavanie k tomu patri
mne vystalo aspom 2 metre a je mi teraz nanic
inak je to brzdovy ale zatial to vzdy tak robim ze aj brzdovy davam na radenie a nikdy nebol problem sem tam som premazal a NO PROBLEM
Rozhodujem sa medzi Nokonmi, Gore Ride On, Transfilmi Nox-Snake, SH Yumeya a Fibraxami Powershift Braided. Reku aby to pekne ladelo k Hope Stainless Steel hadicám.
Kubi bouden kukám aj ja á zatál by mi najsamlepšie farebne hral keramický varbae či jak použi gúgl mne umrel notebook
http://lbrc.org/bikep0rn/images1/021508_2111_JagwireCont5.png
mohol by si prosím ťa urobiť foto toho bowdenu. Alebo aj niekto iný, kto má tento bowden nahodený: http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=109_95&products_id=2534&osCsid=aDnsNIrhf96wxkZcFKtdSY18rPd
Len preto, že mne sa zdá akýsi vyblednutý, diki