Stretnut sa mozeme na Kamziku (niektori uz pod Kamzikom na Ahoji) alebo v Raci pri krcme U troch zajacov. Cas stretnutia bude cca o 14h, miesto stretnutia nechavam na dohode tych co sa vyjazdu zucastnia a podla toho sa aj upravi dalsia trasa (cca 20-30 km).
Ciel vyjazdu resp. samotne stretko je v bufete Horna stanica (http://www.hornastanica.sk). Ak sa pojde aj na vyjazd, tak tym menej znalym terenu odporucam zobrat aj osvetlenie (navrat na biku lesom v noci z Kamzika je super zazitok, ale nie kazdy to vie ocenit).
Kto ma zaujem a v danom termine sa aj moze zucastnit, nech sa prihlasi v tejto teme. Plati to aj pre tych, co by chceli prist len na stretko a bike nechaju radsej doma. Kazdy kto sa bude hlasit pls. uvedte, ci by ste sli aj na vyjazd, alebo len na stretko.
posledný komentár: 1. 4. 2025 o 14:46
ja som mal kratasky aj dnes
To je dobré znamenie! Že ti ne*****.
"zabalili" to Ludmilka, Lapaloma, Rasto, Kesalp a ja... aj ked zabalili je ftipne, kedze vsetci ostatni zbehli do Race domov a mna s Rastom a Kesalpom cakalo domov min. dalsich 20-30 km
tych, co som sklamal a nedorazil na BK pozyvam na kafe, ako odpustok...
fantasticke bajkerske pocasie, uzasna konzistencia snehu, plech ako som vcera (teda Aladin) slubil... mam rekord v dlzke jazdenia v takej kose, cez 50 km v snehu a -10C stalo za to...
pekne sviatky vsetkym
ver mi, ze ma to mrzi dostatocne, kedze som si to cele vymyslel, ale dalsich 15 km navyse a 1,5 hodiny by som fakt uz nezvladom... ako som uz spominal, som uz stary lenivy a pohodlny chren, par horcov v rotunde s priatelmi sa mi zdalo v tej chvili ako lepsie straveny cas...
aj ked som vlastne stratchka, lebo yojo to dal vsetko a najazdene musel mat cez 60, ale ked on je este mlady...
A este slubene foto (komplet zostava aj s Lacom).
A bonus - predvianocny MTBiker pes.
Laco: este, ze si nevymenil komentare k poslednym dvom malym fotkam
som cumel na fotku ci niesi mesuge
inak pekne ste si dali aj pocko vam vyslo ....
v tn sa tiaz nezahalalo
Budem, budem. Doteraz to bolo vždy na Devínskej kobyle, tož asi aj tento rok bude tak... Hodím potom na fórum: http://forum.mtbiker.sk/sukromne-akcie-vyjazdy-treningy/novorocny-vyjazd-bratislava-1-1-2008-t15282.html?hilit=novorocny%20vyjazd.