Trochu som sa zastavil na produktami tejto značky.
Úprimne všimol tú značku až dnes tu - dizajnovo celkom fajn zvládnuté radiace páky a prehadzovačka na jednom spešle na B-F (http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-7968.html).
Nechcem sa teraz baviť o komponentoch z Tesko triedy ale ich top modeloch. Potitánované kazety, karbónové radenia, ľahké kľuky. Za ozaj divné ceny. Nikto nemá skúsenosti, nič.
Prezrel som to tu, šesť zmienok z toho štyri-päť na low end modely, raz Porto pridal foto ich kľúk. A čo sa týka B-F tam je téma Sunrace mŕtva už od júla 2006. Aj oficiálna stánka veľa informácií nepodá.
A síce keby som to zhrnul, zistil som že kazety sú z mäkkého materiálu ktorý veľa nevydrží - mne nevadí mám štyri prevádzkyschopné stroje takže s každým osobitne veľa nenajazdím, top náboje - šuviks, nižšie radenia nič moc. Top modely veľmi nikto nejazdí, nezúčastňujú sa testov, nedávajú sa sériovo na bajky. Možno by som im napísal na mail, ako je to s dostupnosťou, atď.

čr stránka s cenami: http://www.quickshop.cz/heliosrace/

oficiálny web s novinkami 2010: http://www.sunrace.com/

Možno zbytočné ale má na ne niekto nejaký názor? Myslím, že by som mohol obetovať budúci mesiac brigádnicku výplatu na nejaký self-test.
29.12.2009 - 21:29:53
00
môžem ti darovať jednú pozlátenú kazetu s vylámanými pastorkami, ak som ju už nevyhodil :lol: našťastie nebola moja, mal ju kámoš a veľmi rýchlo prešiel na XTR..takže tak :P
29.12.2009 - 21:34:02
00
to je také zlé? Škoda. Históriu má značka od roku 1970 a poniektorí zahraniční si to pochvaľovali.
29.12.2009 - 21:39:13
00
keyboard_arrow_up