...kto pozna tu cestu (ziletkari) vedia co sa asi stalo...
Vletel do tej zakruty jak cocot,alebo typicke pre nasich soferov telefonoval a neskoro ich zbadal...
takze pokial mozno nelezte s detmi na cestu ked nemusite lebo nejaka spina vam ho moze takto zabit....
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
v stopade by ho zvodidla vpohode udrzali na ceste a im by sa nic nestalo.. (max. zeby ich trafilo letiace spatne zrkadlo)
to: romanx Už dávno sa rieši urobiť hrádzu popri Hrone BB-ZV pre cyklistov korčuliarov a chodcov (to je jedno v akom poradí píšem ) tam mohli ísť tie prachy tak som to myslel
v stopade by ho zvodidla vpohode udrzali na ceste a im by sa nic nestalo.. (max. zeby ich trafilo letiace spatne zrkadlo)
http://www.topky.sk/cl/11/634966/Mlada-zena-vyletela-z-cesty-nehodu-neprezila
možno išla 160...
Ľudia robia chyby a nemôžeš počítať s tým že ten trojuholník tam bude hneď... Tak ako napísal Lubík, môže tam stáť valec
Policajti by ma v tvojom prípade trápili najmenej
okrem toho z mojich skusenosti su trojuholniky odnesene max 20m za auto, ci uz na okreske alebo na dialnici.. ludom sa proste dalej slapat nechce..
Zaklad je vzdy predvidat, pocitat zo vsetkym, do zakruty ktorej nevidim pocitat s tym ze tam nieco bude. Inak si dlho nezajazdis. Mal som uz passat v takej zakrute v protismere. Nejak sme sa vosli. Minuly rok sa mi podarilo pokrcit trochu bok auta ked som na vracaku v noci vysiel na sotolitu a sklzlo ma. No prejst do protismeru a vyletiet na opacnu stranu zakruty uz chce bud riadnu rychlost, absolutny lack of skills alebo nejaky technicky problem. Staci malo.
mas pravdu :] s 5rocnym dietatom sa budem bicyklovat v prirode :>
k tej novinke.. je to ubohe, aj ked vsetko je mozne, o toto sa nemal ani pokusat
Pocujte vsetci vy, co mate menej ako 20 a vsetci vy, co nemate svoje rodiny, v ktorych su aj deti. Az vo chvili, ked pocitite zodpovednost za inych (hlavne svojich milych), pochopite, co je to spravat sa na ceste tak, aby ste stastne dosli domov. Aj my, co mame viac rokov, sme boli mladi, jazdili rychlo a mysleli si, ze to mame v rukach. Ako jeden z mala som mal moznost pol roka jazdit s testovacim vozidlom a prekracovat rychlot cez 200 km/h. Vtedy som mal 21 a jazdil som jak prasak. Mal som vynimku z pravidiel, na kazdej kratkej rovinke 180 muselo byt. Az neskor som si uvedomil, ako som si nevazil zivot.
Ste vo veku, ked vam akakolvek dobra rada nepomoze, lebo myslite inac, ako myslia rodicia.
K Zitnemu iba tolko: na to, co sposobil a ako sa za volantom spraval, dostal malo.
Najlepšie by sa tomu mohlo predísť, keby mu už vtedy, keď sa v médiách vychvaľoval, že rád jazdí rýchlo, poobtínali ruky alebo aspoň zobrali vodičák ako potencionálnemu vrahovi. Nuž ale celebrita je celebrita, myslí si, že mu všetko prejde.
Na tvojom mieste by som sa po každom povození sa na otcovom silnom aute pomodlil a poďakoval anjelovi strážnemu že žiješ a nie si vrah.
Najlepšie ťa nerozvážnosť prejde, keď začneš jazdiť na bicykli po cestách. Najlepšie I. tredy. Mladosť a nerozvážnosť ťa rýchlo prejde a možno aj zistíš koľko hajzlíkov jazdí po slovenských cestách.
Pocujte vsetci vy, co mate menej ako 20 a vsetci vy, co nemate svoje rodiny, v ktorych su aj deti. Az vo chvili, ked pocitite zodpovednost za inych (hlavne svojich milych), pochopite, co je to spravat sa na ceste tak, aby ste stastne dosli domov. Aj my, co mame viac rokov, sme boli mladi, jazdili rychlo a mysleli si, ze to mame v rukach. Ako jeden z mala som mal moznost pol roka jazdit s testovacim vozidlom a prekracovat rychlot cez 200 km/h. Vtedy som mal 21 a jazdil som jak prasak. Mal som vynimku z pravidiel, na kazdej kratkej rovinke 180 muselo byt. Az neskor som si uvedomil, ako som si nevazil zivot.
Ste vo veku, ked vam akakolvek dobra rada nepomoze, lebo myslite inac, ako myslia rodicia.
K Zitnemu iba tolko: na to, co sposobil a ako sa za volantom spraval, dostal malo.