Pozdravujem všetkých priaznivcov Čergovskej stopy.
Ja ako chlopec z východu by som na úvod napisal:
PO ROKOCH CICHOSTI NASTAVAJU NA ČERGOVE DNI RADOSCI.
Prví predbežný termín TRETIEHO ROČNÍKA je 06.02.2010. (sobota) zo štartom o 10:00.
Tak bajker/bajkerka týmto Vás všetkých oficiálne pozývam.
2. trasa (komu zachutí, cca 24 km): Raslavice - Osikov - Fričkovce - Hertník - Bartošovce - spojnicou opäť do Osikova - Fričkoviec - Hertníka - Chata Čergov .
Účastníci budú hodnotení v týchto kategóriách:
junior - do 18 r.
elite - od 19 r. do 39 r.
masters - od 40
womens - od 001 do 100 r.
Veríme, že tento rok bude tričko pre každého účastníka a vecné ceny alebo medaily pre prvých troch v každej kategórii. Verím, že Justy nesklame a dodrží slovo.
Týmto pozývam všetkých skalných bikerov na tohtoročnú Cergovskú Stopu.
Cesta z Hertníka sa Cergov je v súčasnosti snehovo-ladová, zjazdná na letných pneumatikách, XC aj Cross bikoch.
1. trasa (cca 16 km): .......................
2. trasa (komu zachutí, cca 24 km):.............
Účastníci budú hodnotení v týchto kategóriách:.....................
Veríme, že tento rok bude tričko pre každého účastníka a vecné ceny alebo medaily pre prvých troch v každej kategórii. Verím, že Justy nesklame a dodrží slovo.
Super Spisiaci z MTB Club Spiš hlasia 8 startujucich
Hodnotit sa budu obidve trate ?
Na podporu podujatia Vam MTB Club Spiš venuje nejake vecne ceny pre tych najlepsich
Kedze som v minulosti na Cergovskej stope chybal mam par otazok:
1. Kedy je nejaka prezentacia pred startom, kde sa plati startovne a pod.?
2. Ako je to z ubytovanim? Mam pocty hlasit organizatorovi, alebo rovno rezervovat na ch. Cergov?
Za odpovede dakujem.
Kedze som v minulosti na Cergovskej stope chybal mam par otazok:
2. Ako je to z ubytovanim? Mam pocty hlasit organizatorovi, alebo rovno rezervovat na ch. Cergov?
Za odpovede dakujem.
Dam odpoved po skusenosti z posledneho preteku. Startovne sa platilo na mieste tz treba prist aspon 1 hod pred startom. A ubytovanie urcite si treba rezervovat priamo na chate Cergov.
....tak by to mohlo aj vydržať až do 6.2.
...čo sa týka dĺžky trate, ja by som doporučoval to riešiť až v deň preteku podľa aktuálneho počasia. Keď bude hororové, ísť len krátku rovno na chatu. Keď bude pohoda, ísť všetci dlhú
Pre tych co este stale vahaju tak takato mala navnada.
Jedna z cien, ktoru venuje MTB club SPIŚ bude " Zľava na Cyklo camp 2010 " vo vyske 50., € pre jednu osobu.
Startovne je vo výške 7 euro a plati sa pred startom.
Na chate po preteku bude teple jedlo (gulas alebo rezen - hlasujte ).
Pre kazdeho ucastnika tricko a startovne cislo.
Dakujem za materiálnu podporu Cykloklubu MTB Spis.
Trat bude kratka a dlha, ucastnici obidvoch trati budu rozdelení do 4 uvedených kategórií, prví traja v kazdej kategórií získavajú medaily.
Na Cergove padlo nových asi 5 cm snehu, takze zatial ziadny lad, len sneh, ktory ked bude ujazdeny tak sa pojde super.
Ubytovanie treba rezervovat priamo na Chate Cergov na tel. cisle: 0910281693 - aktualizácia ubytovacích kapacít - este jedna 5 - tka a 4 - ka je volna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Slubebe info.
Cergovska Stopa sa uskutoční 06. 02. 2010 (sobota) o 10.00 hod a. m. so štartom od Domu služieb.
1. trasa (cca 16 km):
2. trasa (komu zachutí, cca 24 km):
Účastníci budú hodnotení v týchto kategóriách:
junior - do 18 r.
elite - od 19 r. do 39 r.
masters - od 40
womens
Týmto pozývam všetkých skalných
Cesta z Hertníka sa Cergov je v súčasnosti snehovo-ladová, zjazdná na letných pneumatikách, XC aj Cross bikoch.
Ospravedlňujem sa za omeškanie s príspevkom.
La viva bicicleta
uphill na snehu / sneholade je pohodovy
downhill na sneholade je dosť bláznivý
Takže sa nemusíš báť a kľudne vypadni z BA na CS 2010
1. trasa (cca 16 km): .......................
2. trasa (komu zachutí, cca 24 km):.............
Účastníci budú hodnotení v týchto kategóriách:.....................
Super Spisiaci z MTB Club Spiš hlasia 8 startujucich
Hodnotit sa budu obidve trate ?
Na podporu podujatia Vam MTB Club Spiš venuje nejake vecne ceny pre tych najlepsich
Za odpovede dakujem.
ja som si miesta na chate rezervoval priamo u chatára: 0910281693
Za odpovede dakujem.
Dam odpoved po skusenosti z posledneho preteku. Startovne sa platilo na mieste tz treba prist aspon 1 hod pred startom. A ubytovanie urcite si treba rezervovat priamo na chate Cergov.
to sa človek najviac zabaví
...čo sa týka dĺžky trate, ja by som doporučoval to riešiť až v deň preteku podľa aktuálneho počasia. Keď bude hororové, ísť len krátku rovno na chatu. Keď bude pohoda, ísť všetci dlhú
Jedna z cien, ktoru venuje MTB club SPIŚ bude " Zľava na Cyklo camp 2010 " vo vyske 50., € pre jednu osobu.
no už len to vyhrať
Otazka na organizatora: bude auto, ktore vyvezie noclaznikom batohy az na chatu?
EDIT : a preco odo mna sak to ja neorganizujem
Startovne je vo výške 7 euro a plati sa pred startom.
Na chate po preteku bude teple jedlo (gulas alebo rezen - hlasujte
Pre kazdeho ucastnika tricko a startovne cislo.
Dakujem za materiálnu podporu Cykloklubu MTB Spis.
Trat bude kratka a dlha, ucastnici obidvoch trati budu rozdelení do 4 uvedených kategórií, prví traja v kazdej kategórií získavajú medaily.
Na Cergove padlo nových asi 5 cm snehu, takze zatial ziadny lad, len sneh, ktory ked bude ujazdeny tak sa pojde super.
Ubytovanie treba rezervovat priamo na Chate Cergov na tel. cisle: 0910281693 - aktualizácia ubytovacích kapacít - este jedna 5 - tka a 4 - ka je volna.
V prípade dalsich otazok volajte: 0911 214 187
S pozdravom Tomas.