Pozdravujem všetkých priaznivcov Čergovskej stopy.
Ja ako chlopec z východu by som na úvod napisal:
PO ROKOCH CICHOSTI NASTAVAJU NA ČERGOVE DNI RADOSCI.
Prví predbežný termín TRETIEHO ROČNÍKA je 06.02.2010. (sobota) zo štartom o 10:00.
Tak bajker/bajkerka týmto Vás všetkých oficiálne pozývam.
...s nami dvoma samozrejme počítaj. Čí sa niekto ešte zvezie s nami, neviem....Už len čarovať, aby vyšlo dobré počasie a prijateľné snehové podmienky
Mimochodom, minulého roku nás bolo 19 kúskov, tak by sa to patrilo prekonať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BUDE REZEŇ
Stav vozovky zatiaľ vyhovujúci
Prosím Vás o priebežne potvrdenie počtu účastníkov (napr. viem, že zo Spisa príde cca 8 cyklistov)
La viva cyklistika
Farba tohtoročných tričiek bude modrá
Treba to vnímať bez politického podtextu
Najcerstvejsie info z ch. Cergov: uvolnili sa nejake miesta a teda sa 6.2. uvidime na starte
P.S.: aj ja mozem rizek a pivo
takže bunove výpočty sú správne
Mimochodom, minulého roku nás bolo 19 kúskov, tak by sa to patrilo prekonať
Na Čergove je krásne mrazivo a slnečno
BEZ kukly a okulriarov je zjazd z Čergova dosť drsný
V jednej zákrute som osudovo privrel viečka a mihalnice mi primrzli o vetrom vytlačené zmrazené slzy z vyšľahanej tváre
Aj keď cestu poznám naspamäť, trochu som sa ľakol
Ale nakoniec všetko (bike aj ja) dobre dopadlo - do mekučkého záveja pri ceste
La viva cyklistika
A všeobecne akcptovateľné poveternostné podmienky.
obvodného oddelenia v Raslaviciach.
P. S.: Ponúkli sa vyviesť aj batožinu, no z hľadiska popradského letiska.....
dúfam, že to s tým