Klasický červený (alebo pomarančový) Sobi 20 (to hádam každý )
Modrý Sobi 20 s dlhými riaditkami (pamätá si na to niekto ??? )
Ukajina s prehodenými kolesami zo Sobi 20 (áno, veľké kolesá za malé - pedále sa v najnižšej polohe takmer dotýkali zeme.Vypadalo to pekelne frajersky )
Eska (dámsky model )
BMX (crossový, široké kolesá a veľké drapáky - snáď najlepšie delo môjho detstva + asi 6 svetiel na bateriu a vypinač - taštička s baterkami bola schovaná pod sedlom + skrinka s červeným majákom ako policajti - domáca výroba )
Favorit (cestný a ťažký)
No a potom asi 7 kusov klasických horských bicyklov (jeden celoodpružený za 2000 sk a ostatok hardtaily ).
Posledný je MTB ktorý mám dodnes, tam som už zistil že to nie je len rekreačné jazdenie 2 krát za mesiac ale že to je CHOROBA a závislosť .
1, detsky cerveny po brchovi
2, panska Liberta
3, Piranha Thunder /1996/
4, terajsi mix, ram Kellys /cr-mo/
5, ???
....
10, ratam ze ked som si tu trojkolku neuzil v detstve, tak na starost urcite
1. tojkolka
Možno to bude čudné, ale ja som sa naučil bikovať na kolobežke u babky som jazdil na dvore. Keď som prvý krát nasadol na ozajstný bike, šlo to samo
2. kolobežka
3. čo bolo u babky (nejaký sivý, nejaký ružový, nejaký favorit)
4. asi ako piatak som dostal modrý MTB ISTER (na ňom sa pracuje, bude to červená "žiletka", už je na pol hotový)
5. Po cca ôsmich rokoch Merida 800-D
neako moc tych merid ja som mal len 3 inak kolko ti ich prasklo? mne len 1 zadna stavba jak je ocko loziska
1. zelena 3kolka ais CSSR vyroba
2.taky maly cerveny s pomocnymi koleckami a malymi tlstymi kolesami
3. bezovy asi 20" kolesa 4 cerveny pionier? 22"kolesa
5 prve mtb falange 18prevod
6 fort cerveny 21pred s oblim ramom -nieco ako coratec
7 merida dakar crmo s aliviom 21pred
8 kellys imagine 27pr.
9 merida xc mision comp 27
10 merida trans mision race 27
Pionier mal 22" užšie plášte asi nejakú 30ku šírku. Soby 20 ubúval 20x1,75x2. Keď si odmyslíme rozdielne šírky plášťov tak to na priemer kolies aj s obutím vyzeralo podobne. hehe
nemá niekto fotky bicykloch v nášho detsva ?
1 .spurt extra
2. sobi 20
Spurt bol môj prvý koník. Viem, že existuje aj fotka, ale kde a u ktorého príbuzného.... Ale našla som jedného na nete na českej stránke (viď foto+názov stránky v rohu), je to on?
tak tento som sedlal aj ja
juj zaspominal som si na zodrete kolena
tatko mi ho vystuzil, zadnu stavbu spojil so sedlovou trubkou hore....
to bol nezmar byciklik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sadol som a islo to hned aj be zpomocnych
2. BMX 16
3. BMX 20
4. Author Buffalo
5. Kona Cinder Cone
Klasický červený (alebo pomarančový) Sobi 20 (to hádam každý )
Modrý Sobi 20 s dlhými riaditkami (pamätá si na to niekto ??? )
Ukajina s prehodenými kolesami zo Sobi 20 (áno, veľké kolesá za malé - pedále sa v najnižšej polohe takmer dotýkali zeme.Vypadalo to pekelne frajersky
Eska (dámsky model
BMX (crossový, široké kolesá a veľké drapáky - snáď najlepšie delo môjho detstva
Favorit (cestný a ťažký)
No a potom asi 7 kusov klasických horských bicyklov (jeden celoodpružený za 2000 sk a ostatok hardtaily
Posledný je MTB ktorý mám dodnes, tam som už zistil že to nie je len rekreačné jazdenie 2 krát za mesiac ale že to je CHOROBA a závislosť
2, panska Liberta
3, Piranha Thunder /1996/
4, terajsi mix, ram Kellys /cr-mo/
5, ???
....
10, ratam ze ked som si tu trojkolku neuzil v detstve, tak na starost urcite
Možno to bude čudné, ale ja som sa naučil bikovať na kolobežke
2. kolobežka
3. čo bolo u babky (nejaký sivý, nejaký ružový, nejaký favorit)
4. asi ako piatak som dostal modrý MTB ISTER (na ňom sa pracuje, bude to červená "žiletka", už je na pol hotový)
5. Po cca ôsmich rokoch Merida 800-D
1 .spurt extra
2. sobi 20
2. šlapací Moskvič
3. Modrú pozváranú 16" od suseda
4. kolobežka 12"
5. Liberta 24x1.75
6. Favorit 12 speed
7. MTB DBV-cycles 21 speed
8. MTB Klein Pineacle 24 speed
9. Merida HFS 3000-V 27 speed
10. Merida HFS 3000-D 27 speed
11. Kettler klasik 3speed
12. Merida AM 3000-D 27 speed
13. Merida Mission 900-D 27 speed
14. Klein Attitude 27 speed
15. Merida Road 905 18 speed
16. Merida NinetySix HFS 3000-D 27 speed
17. Klein Palomino 27 speed
1. zelena 3kolka ais CSSR vyroba
2.taky maly cerveny s pomocnymi koleckami a malymi tlstymi kolesami
3. bezovy asi 20" kolesa 4 cerveny pionier? 22"kolesa
5 prve mtb falange 18prevod
6 fort cerveny 21pred s oblim ramom -nieco ako coratec
7 merida dakar crmo s aliviom 21pred
8 kellys imagine 27pr.
9 merida xc mision comp 27
10 merida trans mision race 27
ano, chcem..poprosím Ta o foto
1 .spurt extra
2. sobi 20
Spurt bol môj prvý koník.
juj zaspominal som si na zodrete kolena
tatko mi ho vystuzil, zadnu stavbu spojil so sedlovou trubkou hore....
to bol nezmar byciklik