Ahoj,
ma tu niekto prakticke (teda vlastne) skusenosti s tymito kolesami. Uvazujem nad ich kupov ale nie som ziadny drobcek (cca 88 kg), takze ma aj zaujima ci mate na nich volu, prasknute droty a pod... Dikes
Su to dobre kolesa za dobru cenu. Myslim ze su ale urcene skor pre zacinajucich pretekarov alebo na celoodpruzene bajky. Tie celopera spominam lebo Mavic kola su dost tupe a vsetky vibracie prenasaju na ram.
myslim ze az take tazke nie su...jasne ze to nie su crossmaxy ale za tie peniaze je to v pohode. A este k tomu su to aj univerzaly. Ked ma omrzia V-cka tak tam dam kotuce .Keby boli iba cisto na V tak su podla mna o 200 g lahsie
Chcel by som este vediet vase nazory na tuhost zapletanych kolies oproti klasickym. Nikde som cital ze zapletane su o 50% tuhsie ako klasika. Aky je vas nazor?
Chcel by som este vediet vase nazory na tuhost zapletanych kolies oproti klasickym. Nikde som cital ze zapletane su o 50% tuhsie ako klasika. Aky je vas nazor?
hlupost...zalezi od konkretneho modelu...sa neda povedat len tak zbrucha ze sece zapletane su o 50% tuhsie..a navyse tuhost ubera na komforte..treba najst optimum
Ved ja som to nemyslel konkretne ale vseobecne. Sformulujem to radsej takto: su vo vacsine tuhsie klasiky alebo zapletane? Inak tu "tuhost" poznam v praxi akoze sa mi bude lepsie akcelerovat a pod..?
Ja mám Mavic rád, ale už som bol pár krát pri tom ako rupla špi*ca na CrossMaxoch (nie tých starých s klasickými š*****mi čo vyťahovali vložky z ráfku), rana ako z dela, koleso krivé, koniec výletu. Aj keď tie špice a ráfik zoženieš, kto ti to bude prepletať, jedine Ďuso v Šuranoch, a to si nachystaj minimálne 500 SK. Tak či onak je to ťažké rozhodnutie, tak 50:50. Je však pravda, že design je úžasný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hlupost...zalezi od konkretneho modelu...sa neda povedat len tak zbrucha ze sece zapletane su o 50% tuhsie..a navyse tuhost ubera na komforte..treba najst optimum
Moja rec...