ani vlastne neviem z urcitostou povedat ze ci nejaky fičí momentalne na svk...
len si myslim ze doba je celkom priazniva urcite lepsia ako pred par rokmi... znacka MTBiker.sk sa rozrasta... cielenu bajkoreklamu na svk ani v podstate nie je kde robit (okrem netu a par magazinov), takze myslim ze s reklamou by sa tiez dalo co to vymysliet a uzivit ho...
fotecky by aj boli si myslim, fotografov a ludi co popisu o bajkovani tak ze sa to da aj vidiet aj citat je viacej...
ja len osobne by som do takeho dacoho asi nesiel (z business hladiska) ale chyba mi take smakove citanie...
celkom by ma aj zaujimalo ci CERVO sa nestretol s nakou ponukou alebo nerozmyslal nad tym...
edit: zmenil som nazov temy - katko
a nechápem prečo na DH plagáte Fipa s kalendárom su termíny CMS..
a poviem to takto.. nepotrebujem sedieť a jazdiť v aute aby som zhodnotil to ako vyzerá, to iste je s člankom,
a strašne mi vadil spôsob používania slangu
ja taktiez nepisem prispevky do casopisu, ale na druhej strane ked si ho kupim, pozadujem od jeho obsahu aby bol aspon ako tak kvalitny...ako kazdy v dnesnej dobe od vsetkeho za co da svoje zarobene peniaze
napr ja povazujem za faux-pas dat ten kalendar CMS na poster filipa polca, pripadne peta velitsa. myslim ze ked uz takyto kalendar, tak na fotku dat radsej "anonymneho bikera" z ktorehokolvek podujatia CMS.
taktiez sa mi nepacia tie neustale gramaticke chyby v clankoch...vsetko su to sice len drobnosti, ale z toho koniec koncov vznika celok
taktiez ma zarazilo ze som v casopise nasiel fotku ktoru som odfotil na TDF vo Francuzsku, ako aj fotku co fotil o rok neskor brat. nepamatam, ze sa niekto niekedy pytal ci ich moze pouzit
nech tak ci onak, drzim tomuto casopisu nadalej palce
Malo by to byt v polovici februara...
Inak co sa tyka pravidelnosti tak je planovanych do roka 8. cisel. Mimo hlavnu sezonu to bude v 1,5 mesacnych intervaloch no a ked sa bikovanie rozbehne naplno, tak kazdy mesiac...
Snad nevadi ked spomeniem, ze v najblizsom cisle bude napr. aj report zo zimneho maratonu...snad sa bude pacit.
Kúpil som si tento časopis teraz prvýkrát. Zaujal ma a obsahovo mi sedí najviac. Počkám na februárové vydanie ale bola by to hanba, keby aj druhý ročník bol v tomto podobný, amatérsky. Na ostatné veci (komunikácia so zákazníkmi, posúvanie termínov vydania, odškodné mattovi zaslaním nového čísla) iste dohliadne šéfko.
Články výborné, rovnako i úvodník (editorial). Teším sa na ďalšie číslo.