motiv tretej megalekcie je POKUS O REKORD V TECHNIKE KOPEC!
skusime vydrzat v indoorcyclingovom kopci 61 MINUT! podla mojich zisteni sa nikde nikdy tu v okoli - a to ani teroreticky - nesiel kopec dlhsi ako 60 minut.
pisem pokusime sa o rekord, pretoze to bude opat obrovska vyzva, ale nic nasilu! budem peloton empaticky sledovat a ak zasadnejsi pocet slapanie do kopca vzda - kopec zrusime. tomu kopcisku predchadza poriadne zahriatie, zvysok lekcie je potom recovery jazda.
start: tento piatok o 19:10
Streda 19.50 v Danubii - Family Fit - 1h30min - vytrvalostna priprava nech pre/na nas SvatoJursky maraton nie je kruty
10 bikov - treba sa objednat dopredu aby sa smutne nestepovalo ze uz nie je miesto.
s tou cenou sa neda nieco spravit este?
nie ze by ma to zruinovalo, ale v celku dost ked je to iba hodka a pol
@sogi - hej, som pri tom furt, skrátenie megalekcie bolo v pláne, trochu sme síce pridali, ale stále je to o vytrvalosti
@rasto, večer pozajtra po robote dať hoďku a pol na bajku vonku je o kus komplikovanejšie ako oddupať to na trenažéri
ta streda je dost neskoro ale mozno sa hecnem a zostanem v praci a rovno pridem tam
chcelo by to lepsie - teplejsie pocasie konecne
presne tak. ale uz sa to blizi aby to bolo jednoduchsie ist von. este nech sa posunie cas a seecko bude v poraadku
jasopeto: nechcem rypat .. ale 90 minut , nastupy na spinningu, a vytrvalost su veci, ktore su uplne odlisne
ani neviete ako sa tesim, ked ten biely humus zlezie. Davam mu bilemu bolsevikovi takovej 1 mesic..
ale viem, aky ma vztah k enduru a chrteniu ;o((((
50-55% max tf mam ked chodim. na tento trening nepotrebujem fitko ani bike
cokolvek co je tesne pod anaerobnym prahom nazyvame "intenzivní aerobní vytrvalosti" (Vojtechovsky) takze ESTE STALE JE TO VYTRVALOST