Ice Cube: dojdi vyskúšať,vyzerá ako spred vojny,ale ten chod nejdem Ťa tu presviedčať,aj tak ťa nepresvedčím(škoda )...
Macroo:plášte už sú v pláne,len neviem aké(asi Miniony),RST tam bola z tých XY najlepšia asi Aerosa TL...
Fradog: nezabudol,ale odvtedy som už tunil okrem iného aj stred ,a brzdy sú už tam,nie som samovrah...
2 epo: ved snad sa nam podari niekedy dat stretavku ty vyskusas moju Z1 a ja toto uvidime..ale moze byt nehadam sa...a minioni no to by bola dobra volba iba su 2 druhy myslim ze R a D ci jak??
Prasačiny znamená odierať si gule o plášť pri doskoku? hehe
Ďakujem za pripomenutie nezabudnutelného videa. hehe
Teda dvojkorunka?! hehe Takže najbližšie si zober na preteky so sebou dva mechy a sanitku.
P.S. Mechy sa zídu keď sa ti rozpolí rám aby ti bicyk čo z neho zostane zbalili spolu s tebou do húkajúcej sanitky. hehe
ľudia,tá vidlica má dĺžku os-vrch korunky cca 51cm čo je tak isto,ako má napr. Duro 130mm, RST Launch 130mm....v tom nevidím problém a až je problém len v tom, že to má aj vrchnú korunku a to nejak viac namáha ten rám,prosím Turbi teda o vysvetlenie...
Ď.
mne sa teda moc nepaci... akoze komponenty kvalitne, ale ako celok... moc ma to nebere
ale je to tvoj bike, podla teba... tak nech sluzi!
vidiet ho na zivo, tak mozno zmenim nazor...
btw, nemala si pred tym nejaky HT SCOTT? ten bol krajsi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Macroo:plášte už sú v pláne,len neviem aké(asi Miniony),RST tam bola z tých XY najlepšia asi Aerosa TL...
Fradog: nezabudol,ale odvtedy som už tunil okrem iného aj stred
Ice:akurát že tých Minion-ov je tristo zmesí
Ďakujem za pripomenutie nezabudnutelného videa. hehe
Teda dvojkorunka?! hehe Takže najbližšie si zober na preteky so sebou dva mechy a sanitku.
P.S. Mechy sa zídu keď sa ti rozpolí rám aby ti bicyk čo z neho zostane zbalili spolu s tebou do húkajúcej sanitky. hehe
mech jeden na teba
na rám dones zvárača hneď do cieľa
Ď.
ale je to tvoj bike, podla teba... tak nech sluzi!
vidiet ho na zivo, tak mozno zmenim nazor...
btw, nemala si pred tym nejaky HT SCOTT? ten bol krajsi