Dňa 30.8.2009 organizujeme 1.ročník časovky do vrchu Banské-Mlačky , dĺžka je 6,4 km prevýšenie 326 m ,povrch trate asfalt.Info v prílohe alebo na stránke:www.bancanska10.sk tešíme sa na učasť
Mišo
No chlapi, z toho čo píšete budem rád keď to dám pod 30:00. Na cesťáku som tohto roku ešte takmer ani nesedel, na MTB toho tiež veľa nemám najazdené. Ale ja ako "bufeťák" mám stále hlavný cieľ dôjsť do cieľa, aj keď u tohto "šprintu" to je veľmi malá ambícia (samozrejme technický problém hrozí aj tu).
Už sa teším ... Ako rozhodca-štartér budem štartovať posledný - mám teda výhodu ako Contador na Tour de France ... , až na jednú drobnosť - chýba mi jeho výkonnosť .
Hoďte potom časy ... prípadne aj dojmy, ak sa k nejakým dopracujete počas tých minút do kopca . Ja to bohužiaľ nebudem môcť skúsiť v tréningu, pôjdem to rovno naostro v nedeľu. naposledy som to išiel asi tak pred 14 rokmi
Tak a je po preteku na prvy rocnik myslim ze super aj oragnaizacne aj ucastou nato ze je to na vychode aj konkurencia slusna bola .... moj osobny rekord 17 20 som si upravil na 16.51 ale skoncil som celkovo 4. a z juniorov 3. tak som pomerne spokojny. prikladam aj vysledkovu listinu dufam ze aj foto tu hodite nejake a priebezne sem mozete pisat casy ake ste dosiahli mimo pretek pocas roka
Tak už to mame za sebou počasie mám vyšlo počet štartujúcich 34 mužov,ešte aj deti,veľmi slušná konkurencia ďakujem všetkým za účasť Mišo Ivančo www.bancanska10.sk
V prílohe sú výsledky.
Skvely kratky rychly pretek orzanicacne zvladnuty az na male chybicky ale kedze je to prvy rocnik tak sa to da odpustit a o rok sa v Banskom vidime urcite zase
Ako člen org. výboru chcem sa poďakovať všetkým, ktorí k nám prišli na preteky a prispeli k súťažnej atmosfére. Výkony na trati ma milo prekvapili (až na ten môj osobný , ale aspoň mám véééľky priestor na zlepšovanie). Prví štyria to dali pod 17:00 a čas víťaza 15:21 bude určite výzvou do ďalšieho ročníka. Uvítame všetky pripomienky resp. návrhy na vylepšenie pretekov, tak aby sme vedeli ďalší ročník pripraviť lepšie. Sem s nimi. Prípadne ak ich nechcete písať do fóra, zašlite na email [email protected]. Ďakujem.
ak chces 14.3.2010 je z Herlianskeho sedla vystup na lazy zo sedla sa odchadza o 9 00.inac v sobotu som bol opekat hore a tam este 10 cm zmrznuteho snehu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už sa teším ... Ako rozhodca-štartér budem štartovať posledný - mám teda výhodu
V prílohe sú výsledky.
zatím trénovat
zatím trénovat
a aky si mal ty zatial najleší čas? no ak si si aj niekedy stopol
Nemam to zmerane.
takze moj čas-18:56 takze ide sa makat dalej