Na galuske 25C a favoritke by to bola asi zabijacka,
ale odporucali by ste skor tensi plast napr. 1,95 z vysokymi stuplami alebo trosku vyjazdeny s nizsimi stuplami, respektivne hrubsi plast 2,1.
aky dat dopredu a aky dozadu???
ake mate skusenosti ???
rozmýšlal som aj o výrobe zimných pneu s hrotmi (http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=clanky&id=1137675490) ale to by sa asi nehodilo
díky,
sorry, ale si si vedomý toho čo si tu napísal?
sorry, ale si si vedomý toho čo si tu napísal?
prečo??? myslis tych 200km ??? to som myslel dokopy. ale si myslel nieco ine?
V zime sa v terene da krasne jazdit, kym nie je vela snehu (cca 5 - 8 cm). Pozor na vyssiu nadmorsku vysku - kym dole je 5 cm snehu a pohoda, hore moze byt aj 20 cm a to uz sa da ist len v stopach off-roadu, ak tadial siel (to sa mi stalo, ze aj nesiel a nevedel som, ako zidem z hrebena - po tej istej sa mi nechcelo
V zime sa v terene da krasne jazdit, kym nie je vela snehu (cca 5 - 8 cm). Pozor na vyssiu nadmorsku vysku - kym dole je 5 cm snehu a pohoda, hore moze byt aj 20 cm a to uz sa da ist len v stopach off-roadu, ak tadial siel (to sa mi stalo, ze aj nesiel a nevedel som, ako zidem z hrebena - po tej istej sa mi nechcelo
O tych podmienkach hore viem, zil som tam dva roky a preto by som sa tam po terene v zime radsej ani nevyberal,jednoznavne len po ceste.
A k tym pneumatikam s hrotmi , je to dobre bud keby som jazdil len tam hore, pretoze tipujem ze ked budem vyrazat z ke tak pojdem po asfalte a az neskor sa dostanem na useky cesty ktore budu cele pokrite snehom ,takze neviem ci by ta cesta v ke po asfaltovej ceste bola velmi prijemna aj ked hore by mozno pomohli.
Aku hrubku by ste skor odporucili 2,1 alebo1,95??
Diky za radu, ale na mlynky by to bolo asi velmi odvazne ist s 28mm galuskami (to je ta weeekendova trasa kvoli ktorej hlavne to chcem zistit ke-mlynky-ke)