dnes ma opat vytiahlo na vyjazd, sulo odvolal ,tak som sa vydal cez kubricu a kalinky na lucky pod ostrym,odtial dolu cez soblahovske na brezinu juznym chodnikom do ceresnaku, na kozi vrch ,za kamosom na juh a znova brezina a zjazd k stepsu a dom na sihot
, paradicka az na lucky vsetko suche
len 35km ale vecsina terenom konecne fotos
dnes len na chvilku,, nebolo casu tn-kubra radochova , singlom ku kyselke zo zaverecnym strmacikom , poza zahradky ku kostolu, v penzione plznicku a po hradzi dom
z durom strEtavka na radochovej..
sice len 12,2km ..ale vyzivnych
Cieľom dnešného pojazdu bol lom Rásová. Išlo sa cez Drietomu a Starý Hrozenkov do spomínaneho lomu, potom naspať a pred Hrozenkovom sme odbočili na Vyškovec, chvílu veget na Kykule a domov.
ja dnes z lahka po asfalte... cca 62km (so stychmi v chrbte a stehne to zatial nemozem prehanat)
50% protivietor, priemerka 26,5 ... celkom slusne, s takym hendikepom, na prvy tohtorocny viac km vyjazd
Stara Tura - Visnove - Cachtice - Podolie - Castkovce - Horna Streda - popri vahu - Povazany - Cachtice - Visnove - Stara Tura
konnky: ta foto zkresluje ked je to fotene takto z vrchu ... ale vacsi ram by som uzivil, no tento mi pri 400mm sedlovke vyhovuje... a hlavne, mam rad sloping.
zajtra TN- inovec-panska javorina, vyhladna-kulhan-patrovec-mnichova -tn
start 10:00-200m od gaborikoveho stadiona na hodzova ZS zastavke...
tempo turisticke, ale nie pomale....
cca 80km
tak nad 700 m. n. m. autom zajtra nejdem, už mám prezuté
ale aj k veci dnes Inovec. fajn zašlapanie dole po červenej - úplne krásny zjazdík. no pozor pre kochačov sa v rýchlosti. pred koncom padnutý papek cez cestu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
, paradicka az na lucky vsetko suche
len 35km ale vecsina terenom
z durom strEtavka na radochovej..
sice len 12,2km ..ale vyzivnych
teplo,fucak
All Photos by Straker
50% protivietor, priemerka 26,5 ... celkom slusne, s takym hendikepom, na prvy tohtorocny viac km vyjazd
Stara Tura - Visnove - Cachtice - Podolie - Castkovce - Horna Streda - popri vahu - Povazany - Cachtice - Visnove - Stara Tura
Dnes len Inovec a po cervenej naspat k Radaru.
start 10:00-200m od gaborikoveho stadiona na hodzova ZS zastavke...
tempo turisticke, ale nie pomale....
cca 80km
ale aj k veci dnes Inovec. fajn zašlapanie dole po červenej - úplne krásny zjazdík. no pozor pre kochačov sa v rýchlosti. pred koncom padnutý papek cez cestu.
no ako sme sli teraz sobotu so zihadlom 5 hrebenovku tak sme mali vsetko dazd slnko krupy sneh vietor ale vydarena sobota