Niekto Vas dnes dobehol ? Mna nie. Vlastne áno. Počas tréningu v poslednom 200 m stúpaní Matthus roztrhol reťaz a keďže singel speed bol strašne napnutý tak som ho tlačil domov. A teraz uvažujem neurobil to ako srandičku ? Aspoň som si fajne zamakal
prvy april sviatok blaznov no a on akoze predstavuje ich krala to si nevedela ze kral blaznov ma rad zirafu
ale mas pravdu v tom ze toto je iba pre nast rocnych .... ale verim zeby sa na tom bavila aj zena byvaleho sefa hehe ( blond )
prvy april sviatok blaznov no a on akoze predstavuje ich krala to si nevedela ze kral blaznov ma rad zirafu
ale mas pravdu v tom ze toto je iba pre nast rocnych .... ale verim zeby sa na tom bavila aj zena byvaleho sefa hehe ( blond )
Tak to som nevedela, vidíš, človek sa učí celý život.
Na obhajobu garyho... aj mne robi mamina desiatu, bo keby mi nespravila tak nemam. aj frajerka mi ju robi
Moj vcerajsi 1. april bol v skutku dobry. Isiel som na skusku a ked som dosiel, pani docentka mala iba 70 testov pre 200 studentov. Tak vyzvala tych co nechodili na prednasky, aby opustili miestnost, samozrejme nikto. Zacala rozdavat testy, ked jej dosli,povedala: "Ostatni von."
vsetci zacali protestovat a pani docentka: "Anulujem dnesnu skusku!"
Takze zbytocnych cca 225 km. To by sa este dalo, ale na ceste naspat som dostal defekt a rezerva prazdna
So mnou si na 1. aprila zazartoval neznamy blanokridly hmyz, ktory ma po cca styroch stipnutiach doviedol az na pohotovost a skysol som v nemocnici az dodnes.
Aspon som zistil, ze som alergicky na ustipnutie hmyzom a budem musiet nosit so sebou balicek zachrany. Som zvedavy ci sa mi to zmesti do Camelbag-u.
So mnou si na 1. aprila zazartoval neznamy blanokridly hmyz, ktory ma po cca styroch stipnutiach doviedol az na pohotovost a skysol som v nemocnici az dodnes.
Aspon som zistil, ze som alergicky na ustipnutie hmyzom a budem musiet nosit so sebou balicek zachrany. Som zvedavy ci sa mi to zmesti do Camelbag-u.
maminka mi vbehla o pol siestej do izby, ze nech rychlo vstavam, ze sme zaspali...kks som vyskocil ako zajac a pohlad na hodinky ma uviedol do reality prveho aprila
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.youtube.com/watch?v=7nJTt5tdKYM&flip=1
Čo ja viem......sa mi to zdá dosť nechutné. Ale je aj možné, že nemám dostatočný zmysel pre humor, alebo že to nie celkom chápem.
Tak to som nevedela, vidíš, človek sa učí celý život.
Moj vcerajsi 1. april bol v skutku dobry. Isiel som na skusku a ked som dosiel, pani docentka mala iba 70 testov pre 200 studentov. Tak vyzvala tych co nechodili na prednasky, aby opustili miestnost, samozrejme nikto. Zacala rozdavat testy, ked jej dosli,povedala: "Ostatni von."
vsetci zacali protestovat a pani docentka: "Anulujem dnesnu skusku!"
Takze zbytocnych cca 225 km. To by sa este dalo, ale na ceste naspat som dostal defekt a rezerva prazdna
hehe tu nešlo až tak o to video, ale o YouTube hore nohami
Uz si konecne doma? Ani sa neozves
Noaco??