dnes s kajcom poobede, sedlo Roháč, na súľovskej strane kopec popadaných stromov a lístia, Patúch v pohode, zjazdík do Zbyňova ešte trochu blato...pekne sme pojazdili
dnes sme si s kajcom strihli Hradisko, Ovčiarsko, červená do H. Podhradia...pekne ste to tam počistili.. ďalej na Rôsoviny, Lietavská Závadka, Brezany...žiletkári trpeli vo vetre, v lese bolo parádne
Ja som dnes šiel pozrieť okolie Dlhého Poľa. Akurát jeden úsek je stále zatarasený popadanými stromami, tak som skúsil jednu zvážnicu aby som to obišiel a dostal som sa na súkromný pozemok pred Veľkým Rovným pri tej obore kde chovajú daniele. Výjazdová brána bola zatvorená ale našťastie tam bol jeden chlapík čo mi ju otvoril, vraj teraz spraví výnimku, inak by som musel šlapať niekoľko km spať do kopca.
Celkovo mi to vyšlo na 64 km a skoro 1000 výškových metrov.
Výjazdová brána bola zatvorená ale našťastie tam bol jeden chlapík čo mi ju otvoril, vraj teraz spraví výnimku, inak by som musel šlapať niekoľko km spať do kopca.
Mal si mu dat a pustil by ta aj nabuduce...alebo aj nie
Zdar,
je tu aj clovek, ktory jazdi uplne na pohodu? Alebo su tu len borci, ktori po kazdom vyjazde pocitaju kilometre, nastupane metre a cas ktory im to trvalo? Chcelo by to totiz partaka, ale nechcem sa ustvat a zhynut niekde v lese, sam, opusteny a hladny
No ved o to mi ide. Ci je tu taky spravny clovek, lebo by som nerad niekoho zdrzoval a zozieral mu nervy. Takze ak niekto nechodi na vyjazdy pretekat, kludne sa ozvite
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Celkovo mi to vyšlo na 64 km a skoro 1000 výškových metrov.
Mal si mu dat
je tu aj clovek, ktory jazdi uplne na pohodu? Alebo su tu len borci, ktori po kazdom vyjazde pocitaju kilometre, nastupane metre a cas ktory im to trvalo? Chcelo by to totiz partaka, ale nechcem sa ustvat a zhynut niekde v lese, sam, opusteny a hladny
Ja som to šiel v nedeľu s brachom. Ja som šiel na moje pomery na pohodu a aj tak som bracha musel 3x čakať
jasne, ze ano. ked ideme s icemanom, on ide vzdy na pohodu
A icemana skrtam!!!
BERCO: tych tvojich 300 kilakov tento rok je nejako moc, ty nie si pohodak
Moja specialita su obcerstvovacky, klabosenie po trati a pohodicka s gulasom na zaver.