momentlne mam RST-capa T5 a zda sa mi ze je to poriadny shit poradte mi cim by som ju mohol nahradit.
a kedze rst na zdvych len 80mm chcel by som nieco vyssie.
v prvom rade ak to je XC rám tak zdvih do 100mm lebo hrozí že to rám nevydrží a zmení ti celú geometriu. Potom treba vedieť kolko tisíc chceš do vidly vraziť. Ja by som išiel do Skareb,Sid....
alebo tusim v auparku v Scotte mali nejake marzocky.. ale to bolo davnejsie co som tam bol, mali tam aj starsie modely 2005 tusim do 6000.. skus tam zavolat ked tak ci maju este neco.. www.bicykle.sk
MZ Comp 2005 1 999 Sk 20% 1 599 Sk
toto som sa docital na http://www.kaktusbike.sk/vypredaj.php#vidlice nemaju tam chybu?? je to dobra vidla? lio04 : preco manitou neodporucas ?? rock shock j3 --- docital som sa ze ma zdvyh len 80 (tak ako mam aj teraz)
mz comp nie je dobra vidla, je to elastomerka, nema ziadne tlmenie. inym slovom, bude presne taka, ako ta rst, co mas, akuarat pevnejsia...
ale ak chces, tak ti taku predam za 500 sk
j3 sa vyraba vo viacerych zdvihoch, 80, 100, 125 mm
ta, co som ti dal tip, je prave 100mm
no ked ti mozem poradit tak urcite pokukaj po nejakej marzocchi...urcite ju ocenis viac ako Axela...odporucam ti skusit si ho na nejakom biku...a mozno si to este rozmyslis....
gengar: mas ty pravdu, vacsina znamych jazdi na Marcochi a nemozu si ich vynachvalit, je to nieco super, a vela ludi poznam, co preslo od RST, rock shox, suntour len k Marcocchi.
šak za 6tisíc už kúpiš dobrú jazdenú vidlu, dokonca som našiel novú skareb za 6, R7 za 6500,RS Tora za 5500....... treba hladať a najdeš, lebo myslím že sú to good vidly a za tie ceny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
investovat by som chcel najviac tak do tych 6 000
investovat by som chcel najviac tak do tych 6 000
pozeral by som najma po bazaroch
duke XC u turn len musis este 1k dolozit ale si fakt vyrieseny..
alebo tusim v auparku v Scotte mali nejake marzocky.. ale to bolo davnejsie co som tam bol, mali tam aj starsie modely 2005 tusim do 6000.. skus tam zavolat ked tak ci maju este neco.. www.bicykle.sk
.... a co tak DURO E (je to dobra vidla ?? nema velmi velky zdvyh?)
toto som sa docital na http://www.kaktusbike.sk/vypredaj.php#vidlice nemaju tam chybu?? je to dobra vidla?
mz comp nie je dobra vidla, je to elastomerka, nema ziadne tlmenie. inym slovom, bude presne taka, ako ta rst, co mas, akuarat pevnejsia...
ale ak chces, tak ti taku predam za 500 sk
j3 sa vyraba vo viacerych zdvihoch, 80, 100, 125 mm
ta, co som ti dal tip, je prave 100mm
pls napiste mi aka je tato vydla (hlavne piste ti co ju jazdite)