ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Kedze sme sa vcelku rychlo potom rozprchli z Bieleho kriza, a vsetci ste zase zaliezili na traily do lesa, ja som sa spustil na Dolny cerveny kriz po ceste a dobre som urobil... Stretol som kamosa, ktory nam poskytne Tatru s piskem...
Takze hladam dobrovolnika, ktory moze cez sa ist povozit na Tatre...
Inak dakujem vsetkym zucastenym na dnesnej brigade, spravil sa kus prace, borsc na Bielom krizi chutil...
edit: Alan .. asi Ti darujem mobil
skúšal som aj odstrániť ten koreň na konci trailu v uhlianke, ale asi som sa málo najedol, keďže sa mi to samozrejme nepodarilo...
inak trail je ešte hodne drsný, riadne ma vytriaslo...
a ešte sľúbené fotky z minulej brigády:
Upravena mapka bude vecer...
Je tam pekny rozdiel...
Co vy na to ?
P.S. Teraz budem mimo, ale vecer to spravim, tak ak mate pripomienky, sup sem s nimi....
Tak, dneska hnusny den, ako stvoreny na turistiku
A na konci som si dal este exploring dalsieho singlaca (kedze Cerova draha je uz jasna), kde mi ukazal kade to ide Alan. Nasiel som povodny stary chodnik, ktory ide presne tak ako som cakal a dufal, pekne po vrstevnici krizom cez Sanatorium, su tam dokonca v plote branky
lto:
to pokracovanie singla poznam, je to vec, ktoru sme chceli riesit s mar-tinom po dobudovani Cerovej drahy. Ale ked mas tolko casu, tak iniciative sa medze nekladu...
A vdaka za dnesnu brigadu...
Novu mapku mas v poste.
Tak volny cas .. je to tiez trening
veď to už nebudem ani poznať...
laco: hoď prosím aj mne mapku ak môžeš...
myslím, že aj bod 17 zo zoznamu je hotový, iba ak by mal niekto pol metra široký bike
U seba som to uz upravil, ak este lto spresni zoznam, co vsetko uz upravil, preposlem upravenu mapu, alebo ju hodim sem do temy...
ja len, aby sa na to nezabudlo, toto je podľa mňa najväčší problém druhej časti trailu
Zeminy je tam dost, to nebude problem...len to zrovnat tak, aby nam do tej pasce na mamuty nikto nepadol...
Ja ked som na to posledne pozeral, tak by to nemal byt problem...