No neviem si predstaviť, aby som sa nedržal oblúkov a pritom išiel v zjazde veľkou rýchlosťou a poprípade k tomu ešte po mierne rozbitej ceste, ako to u nás býva zvykom a nedosiahol na páky.
Ale nielen v zjazde, niekedy ťa situácia donúti aj na rovine chytiť sa oblúkov. A čo potom? Niečo sa stane, nedobrzdíš a povieš si:"Ach ja debil, mohol som si ich predsa dať nižšie". Tak pre tvoju bezpečnosť si ich daj radšej nižiše teraz.
ja nie som pretekár a používam aj spodný úchop
podľa mna ked mas nastaveny dobry posed, tak spodny uchop nie je ziadne trapenie, je to proste uchop riaditok
Pokial ma Ricardo nastavenu vysku sedla na obrazku, tak ako jazdi,tak rozdiel medzi vyskou sedla a riaditkami nie je moc velky,cize ak chce dosiahnut na tela pak tak ich musi vytocit tak ako teraz.Za spodok sa chyti tiez ani ho nebudu boliet krize ibaze ked si paky otoci do "spravnej polohy",pri vrchnom uchope sa bude za pakami natahovat.Pokial mu to takto vyhovuje je to v pohode,ved poniektory cyklokrosari jazdili paky brutalne dohora,teda,videl som na obrazkoch.
No ak na Teba fukne trosku silnejsi protivietor tak ten spodny uchop si urcite budes pochvalovat.Je to dost velky rozdiel ak ides proti vetru a si pekne zbaleny.
Páni, tak povedzte naco miname tisice Euri na uhlíky, tajtány, a odsťahovaných Humpoleckých Hlinikov) ??? Zavodit sa da aj za doby zeleznej . No a Dualy tiez k dobremu vysledku netreba .
Ked Vas obehne toto, mate chut
Tento ocelovy veteran nadelil skoro dve minuty carbonovemu Colnagu s vybavou Sram Red . Horska casovka Chocholna 2009 . V popredi hrdy majitel . V urezanych rifliach vyzeral ako Agasi na kurte za starych cias . Medzi tymi vsetkymi handrami Nalini, Casteli, Santini skratka ZAUJAL !!!
To mi je jasne Mr. Sagan by nas porazil aj na Ukraine Ale ked sa okolo nas prehnal ako ocelova smrt a dal nam skoro minutu, zamavalo to s nasim sebavedomim. Potom sme zahajili kuva tvrdy trening
Mozem suhlasit Ale k v tomto bol moj CANON nevinne Moje fotky vyzeraju inak
Ale o technickej kvalite fotiek je "digineff" alebo podobne stranky. Toto je o cyklistike
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cacany
raz to nemusíš pri spodnom úchope ubrzdiť
Ale nielen v zjazde, niekedy ťa situácia donúti aj na rovine chytiť sa oblúkov. A čo potom? Niečo sa stane, nedobrzdíš a povieš si:"Ach ja debil, mohol som si ich predsa dať nižšie". Tak pre tvoju bezpečnosť si ich daj radšej nižiše teraz.
podľa mna ked mas nastaveny dobry posed, tak spodny uchop nie je ziadne trapenie, je to proste uchop riaditok
Ked Vas obehne toto, mate chut
Tento ocelovy veteran
Ale o technickej kvalite fotiek je "digineff" alebo podobne stranky. Toto je o cyklistike
Nemas nejako nizko to sedlo? Alebo si nizky??
Tak to je pohode, myslel som si