Lokalizácia
Formulár sa odosiela
dakujem za radu :)
Zobraziť komentár 24.11.2006 - 13:54:30
00
Zigo dakujem za odpoved ale nerozumiem ako myslis celkovu dlzku pruziacich casti...
Zobraziť komentár 24.11.2006 - 15:40:44
00
Predstav si, že máš v jednej aj druhej nohe na sebe X kúskov elastoméru. Ak jeden kúsok vyberieš ale len z jednej strany, tak potom pri stláčaní ti tá noha pôjde príslušný úsek dráhy naprázdno - vtedy bude pružiť iba druhá noha. Keď sa vidla stlačí o veľkosť vybraného kúsku, tak až vtedy začne pružiť aj druhá noha, čo sa prejaví skokovou zmenou charakteristiky pruženia.
Zobraziť komentár 24.11.2006 - 15:45:49
00
Na akej fotke?

tomPy sa asi trosku sekol, lebo ta fotka na prvej strane sa zombiho netyka...

Za to môže príliš jednoduchá štruktúra tohoto fóra.Ale rád sa nechám poučiť.
Zobraziť komentár 24.11.2006 - 16:11:31
00
Tompy, holt, dokonale neni nic :wink:
Napriklad ja to riesim tak, ze si otvorim poslednu stranu ak ich je viac a idem podla datumov odzadu, tak viem, co je nove a co stare.
Zobraziť komentár 24.11.2006 - 17:07:55
00
No ved ja sa nestažujem.Všetko je OK
Zobraziť komentár 25.11.2006 - 11:51:51
00
Ja to robim tak, ze si precitam prvu a poslednu stranu(ked ich je viac) a o nic nepridem :lol:
Zobraziť komentár 02.12.2006 - 13:47:06
00
Ja to robim tak, ze si precitam prvu a poslednu stranu(ked ich je viac) a o nic nepridem :lol:

si z toho jasnyyy :roll:

2tompy neidem ta poucat, staci davat lepsi pozor...chybicka se vloudila - nic sa nestalo :wink:
Zobraziť komentár 02.12.2006 - 14:47:43
00
Nuz na to rozobratie som si nasiel cas az teraz , zistil som ze ten system je v podstate velmi jednoduchy , spruziny aj elastomery boli zamazane akymsi hustym mazivom ktore som odstranil elastomeri precistil cele som to len truchu namazal a opat zlozil ,elastomery boli 2ks na jednu nohu a keby som jeden vybral tak ten druhy by sa asi k praci nikdy nedostal pretoze by ho skor predbehol doraz a skracovat sa mi to nechcelo lebo by som ho pravdepodobne znicil , tie prachovky co su na oboch nohach som dal dole lebo ma aj tak len otravovali a vyskakovali cize neplnili ziadnu ulohu, vcera vecer som ju nasadil na bike a trosku poskusal beha krasne ale treba to ist otestovat do lesa , mozno cez vikend...
Zobraziť komentár 27.12.2006 - 10:36:59
00
Cez vikend :wink: Vsak to uz bude neskoro, treba cim skor. Pozri sa predsa von- slnko svieti, mrzne- takze co z toho vyplyva :idea: Idealne pocasie pre bikerov, pokial sa dobre oblecies :) :) Spravneho bikera nikdy nezaujma pocasie 8)
Zobraziť komentár 27.12.2006 - 13:18:20
00
Cez vikend :wink: Vsak to uz bude neskoro, treba cim skor. Pozri sa predsa von- slnko svieti, mrzne- takze co z toho vyplyva :idea: Idealne pocasie pre bikerov, pokial sa dobre oblecies :) :) Spravneho bikera nikdy nezaujma pocasie 8)
Zobraziť komentár 27.12.2006 - 13:18:45
00
To mood: nejako vam to blbne :wink:
Zobraziť komentár 27.12.2006 - 13:19:48
00
Mam aj inu robotu , skladam jeden zosik a nabijacku na baterie ,musim robit DPS a to je dost pracne ...
Zobraziť komentár 27.12.2006 - 13:55:15
00
Caute mam tiez otazku ktora sa k tejto teme hodi.
Mam vidlu RST Gila Plus T7(pruzina elastomer) ktoru chcem dat frajerke (jazdi poceste obcas k vode pripadne nejaky lesik...ale len taky light) no ale ta vidla je fakt ze dost tvrda aj premna tak prenu bude ako pevna...
no a bolo mi povedane typkom co sa celkom rozumie bikom:"ved vyber jednu strunu a mas ju maku az az"... :shock:
povodne som nad tym nerozmyslal lebo sa mi to zdala totalna blbost...:oops: ale ked som sa docital aj priamo tu na fore ze vacsinou pruzi aj tak iba jedna noha tak som zacal nad tym rozmyslat...
no a tak by som rad vedel co si vy ktory o tom uz coto viete myslite.
ma realne moznost fungovat a nebude to nebezpecne s tym jazdit...?
Zobraziť komentár 05.06.2008 - 14:50:55
00
keyboard_arrow_up