chcem nieco objednat z www.netbike.cz alebo www.trinnity.cz
cena mojej objednavky je 1470kc a platil by som postovne. Postovne zdarma je od 3500kc (netbike) resp. 3000kc (trinnity). Nechce niekto nieco odjednat z jedneho z tychto e-shopov, aby sme prevysili tu hranicu? Kludne aj nejaku drobnost, mozno sa pozbierame viaceri, potom si rozdelime cestovne do Hrozenkova (par €) - cim viac nas bude. tym bude nizsie to cestovne.
dnešných 48,7 km... asfalt do Tr. Jastrabia-Inovec ku chate, čajík s Duxom, zjazd po červenej, nalomena pätka, dáko znefunkčnená vidla ??? a zablateny domov
namiesto svatojura som bol dnes pre zmenu navstivit duxa ja ,krasne bolo, ani moc blata, zopar novych potocikov a spust po vichrici dole pri kyselke na zelenej inak krasa parada..uzas..vyhlady , zjazd ako sa patri,..a ktomu gulasek a pifko..a pokec s duxom popri opalovani ...co viac si mozem priat
pouziva sa nascanovana a nakalibrovana standartna zelena mapa VKU. Je to na internete snad vsade... ak by si nenasiel Eno to ma, obrat sa na neho.
Inac podla toho co si tu napisal mi vychadza ze si cely vikend bludil po Inovci... tiez by som sa hanbil to verejne priznat
uz som skusal spravit mapku, aj podla navodov, ale nejako mi to neslo. vidis, spytam sa ena.
nie, len vcera sme boli traja na chate a odtial po zelenej do selca (velmi pekny zjazd) a v selci po zjazdovke 56 km/hod
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
o-hociom/fotky-z-vyjazdov-pekne-pokope-6-cast-t21106-840.html
!POZOR!
chcem nieco objednat z www.netbike.cz alebo www.trinnity.cz
cena mojej objednavky je 1470kc a platil by som postovne. Postovne zdarma je od 3500kc (netbike) resp. 3000kc (trinnity). Nechce niekto nieco odjednat z jedneho z tychto e-shopov, aby sme prevysili tu hranicu? Kludne aj nejaku drobnost, mozno sa pozbierame viaceri, potom si rozdelime cestovne do Hrozenkova (par €) - cim viac nas bude. tym bude nizsie to cestovne.
Diky, tak sa ozvite.
ale stalo to zato
nepotesi, servis, alebo hladat priesak a silkon
Coho ma mrte? keby som to doniesol do slovkolexu tak mi ju zreparuju?
keby sa tam vase blahorodie unuvalo cestu merat bol by som rad keby dalo echo, daku pruzinku by som stade potreboval...
..ja sa tam chystam zajtra kedze nejdem na svatojura...ale teren ak tak len zelena a zlta..kamenista
Inac podla toho co si tu napisal mi vychadza ze si cely vikend bludil po Inovci... tiez by som sa hanbil to verejne priznat
uz som skusal spravit mapku, aj podla navodov, ale nejako mi to neslo. vidis, spytam sa ena.
nie, len vcera sme boli traja na chate a odtial po zelenej do selca (velmi pekny zjazd) a v selci po zjazdovke 56 km/hod
http://www.youtube.com/watch?v=kp_HvI0drxk
par