Tie reflex tyčinky som chcel aj ja, ale cena sa mi zdá prehnaná a toľko ich nepotrebujem. Mohli to predávať trebárs po 5, 10, 20 kusov.
Mne sa tiez zdala cena najprv prehnana, ale v konecnom dosledku ani nie je. Je to naozaj kvalitny reflexny prvok a na jedno koleso ti staci 4-6 kusov, takto mas jedno balenie na 3 mozno 4 bajky. Mozes to zobrat s niekym na polovicu, myslim ze sa to oplati.
ja som to náradie vzal ale nemám dnes čas sa v tom hrabať čo z toho je použiteľné.vzal som aj reflexné špice a ten comp lebo starý mi odišiel v daždi do preč.gate o ničom dresy tiež o ničom a rukavice sa mi nepozdávali.batoh v ke v dvoch lidloch nemali a 30 litrový mi ani netreba a tú sadu s lepením som tiež nevidel.ponožky sa mi nepáčili.hotovo odchod dovidopo..dopi..
Tiez som chcel skocit rano pred pracou, ale potom si povedal, ze ludia asi nebudu masovo brat naradie za 30 eur a snad bude stacit, ked sa tam zastavim pocas obeda. Tak skusim teda tu Raciansku a uvidim ako to bude vyzerat v case, ked ludia idu z prace.
Rukavice celkom obstojne, ale najst par bolo skoro ndludske usilie. Vyzeralo to tam, ako keby sa tam pobili diviaci ... ponozky celkom fajn a za tu cenu parada, si asi kupim do zasoby, ak mi noha do rana nenapuchne z nich . Triko uplne naprd .. na bajka sa nehodi a este aj vyzera ako by bolo naruby (svy) .. batoh este mali nejaky v Petrzke ale nekupil by som ho ani za 3 eura , aj ked na turistiku mozno by sa dal pouzit, ale co sa batohov tyka, tak to si musim vybrat, vyskusat a musi byt fakt dobry. Poriadne topanky,ponozky , spodne pradlo a batoh je zaklad
Large: Mko mali este poobede, a docela dost .. Lidl pri Bajkalskej a Petrzke (som tam siel nieco vybavit, tak som siel kuknut).
tusim ze uz ten tachac dakdo kupil minule pozri par stran do zadu..-lto no aj ked ich tam asi maju L su uz kupene a pokial by som nenasiel niekoho komu by sadli tka nema zmyzel kupovat este aj mka...aspon mozem pribrat
Mne sa tiez zdala cena najprv prehnana, ale v konecnom dosledku ani nie je. Je to naozaj kvalitny reflexny prvok a na jedno koleso ti staci 4-6 kusov, takto mas jedno balenie na 3 mozno 4 bajky. Mozes to zobrat s niekym na polovicu, myslim ze sa to oplati.
Da sa to aj lacnejsie, existuje reflexna samolepka tusim na auta, z toho narobis hromady ... ale neviem kde sa da kupit a ani ako sa vola.
Tak v Bj som to len tak, tak stihol v predchadzajucih prispevkoch som pohrdal dochodcami ale ked ma skoro jeden dnes sotil medzi cyklonohavice tak som mal dost Noo a to nevravim o pani ktora tam urcite stoji este teraz a nepohne sa od prezerania rukavic. Nohavice posledne M-ko pohodene niekde bokom ale mam a tu sadu za 5 euro no nevezmi snad aspon raz posluzi niekde a niekomu v srabe.
Da sa to aj lacnejsie, existuje reflexna samolepka tusim na auta, z toho narobis hromady ... ale neviem kde sa da kupit a ani ako sa vola.
Reflexne samolepky mam v 3 farbach z reklamnej agentury zadara. Neviem ale ako by som spravil daco taketo na kolesa, tak ci tak by to trebalo dat na nejake valceky a riesit uchytenie. Som taky kutil a co sa da si urobim doma sam a dakedy aj lepsie ako kupovat hotove riesenie, ale na toto veru napad nemam a nechcelo by sa mi s tym babrat. Uz davnejsie ma napadlo nalepit kusky na rafik ktory mam dost siroky, ale nebolo by to ono.
Ja som vzal rukavice, ale vidí sa mi že mohli byť o pol čísla menšie.. ale čo už.. jediné čo mi vošli na ruku, kraťasy sa mi zdali obrovské tak som nebral
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kazdopadne o naradi pre bicykel ani chyru ani slychu
tak keby boli dakomu male Mka tak by som asi aj vymenil.. i ked rozdiel bude par cm v pase..
Large: Mko mali este poobede, a docela dost .. Lidl pri Bajkalskej a Petrzke (som tam siel nieco vybavit, tak som siel kuknut).
strkol do mna
Reflexne samolepky mam v 3 farbach z reklamnej agentury zadara. Neviem ale ako by som spravil daco taketo na kolesa, tak ci tak by to trebalo dat na nejake valceky a riesit uchytenie. Som taky kutil a co sa da si urobim doma sam a dakedy aj lepsie ako kupovat hotove riesenie, ale na toto veru napad nemam a nechcelo by sa mi s tym babrat. Uz davnejsie ma napadlo nalepit kusky na rafik ktory mam dost siroky, ale nebolo by to ono.