To je ten zjazd do Domaniže po tom potoku, minulý rok som tadiaľ šiel s Bercom, celkom dobrý zážitok
to Katko: tá medvedia stopa bola kde, aby som vedel, kde nemám sám chodiť
Dnes sme boli teda v Bystričke pozrieť trasu jarného šprintu. Celkovo mi to vyšlo na 122 km a nejakých 2000 výškových metrov. Veľmi podarený výjazd, počasie, partia, všetko super. Foto tu hodím zajtra, lebo dnes mi to tu nejak blbne
edit: nejak sa to umúdrilo, tak tu sú fotky
Ja som videl v sobotu medvedie stopy nad lúkou v lese na lesnej ceste nad Kotrčinou lúčkou. Ak máte záujem treba cca 1 km pred dedinou odbočiť vpravo hore cez lúku do kopca a tam kde začína cesta ísť lesom, len oči dole na zem a pozerať...
Inak hodte sem nejaké linky, kde sa dajú stiahnuť fotky zo včera...dik
Chalani, chcel som sa spytat, ci neide niekto v sobotu zo Ziliny do Bysticky autom? To po prve a po druhe, ci by nemam volne miesto pre mna a moj bike. Vdaka za info, resp. dajte kontakt
Ja to do toho mojho vehikla asi nezmestim.
V neděli jsem taky nezahálel a první jarní stovka vedla tradičně do súlovek. Zde je pár fotek z trasy Portáš - Maríková - P.Bystrica - Vrchteplá - Súlov - Bytča - Kasárna - Nový Hrozenkov
Tú prvú fotku som nemohol vôbec zaradiť, kde to je, až potom som si spomenul, že keď som tam bol naposledy, tak to boli vlastne len základy
A ten chodník nad tou Maríkovou to je modrá turistická značka, aké to je dlhé a kam to až vedie? Nejde tade aj trail známy ako Tonyho džungla?
No, ešte čosi potrénujem a snáď nebude problém. Len Fizik sa mi pod zadkom začína posledne nechutne ozývať. Už by mal ísť do dôchodku asi.
Tak potom to treba skombinovať nejak aj s PU partiou. Však uvidíme.
Tlmič zatiaľ stále poslúcha?
Nedeľa je vždy light, to berte už automaticky
Mirko, PU partiu môžeš vybaviť aspoň to tam bude niekto poznať. A tlmič neviem, pôjdem pozrieť a dám ti vedieť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to Katko: tá medvedia stopa bola kde, aby som vedel, kde nemám sám chodiť
edit: nejak sa to umúdrilo, tak tu sú fotky
Inak hodte sem nejaké linky, kde sa dajú stiahnuť fotky zo včera...dik
Po obede idem na chvíľu do školy, tak ich niekde upnem, doma by mi to dlho trvalo
Ja to do toho mojho vehikla asi nezmestim.
Taky si vzpomínám, že jsem to jel v opačném směru na trase Kohútka - B.Bystica. Je to už pár let, ale potok si pamatuju dobře.
A ten chodník nad tou Maríkovou to je modrá turistická značka, aké to je dlhé a kam to až vedie? Nejde tade aj trail známy ako Tonyho džungla?
Tak potom to treba skombinovať nejak aj s PU partiou. Však uvidíme.
Tlmič zatiaľ stále poslúcha?
Ano teším sa dúfam že slovo light tam bude
Mirko, PU partiu môžeš vybaviť aspoň to tam bude niekto poznať. A tlmič neviem, pôjdem pozrieť a dám ti vedieť