ani vlastne neviem z urcitostou povedat ze ci nejaky fičí momentalne na svk...
len si myslim ze doba je celkom priazniva urcite lepsia ako pred par rokmi... znacka MTBiker.sk sa rozrasta... cielenu bajkoreklamu na svk ani v podstate nie je kde robit (okrem netu a par magazinov), takze myslim ze s reklamou by sa tiez dalo co to vymysliet a uzivit ho...
fotecky by aj boli si myslim, fotografov a ludi co popisu o bajkovani tak ze sa to da aj vidiet aj citat je viacej...
ja len osobne by som do takeho dacoho asi nesiel (z business hladiska) ale chyba mi take smakove citanie...
celkom by ma aj zaujimalo ci CERVO sa nestretol s nakou ponukou alebo nerozmyslal nad tym...
edit: zmenil som nazov temy - katko
Neboj sa,kľudne otvor.Je tam recenzia na "kanónďelo"model ktorý ukradli z jednej košickej predajne.Tomu sa povie náhoda......
ja som síce rád, že Cyklomag je, ale ruku na srdce, tie chyby, chlapi (a dievčatá), fakt, robte s tým niečo!!!!
katko,ale aké baby chodia na salsu...
to je lepšie ako spotení kamaráti niekde na bajku
ja im fandim..a dobre sa mi to cita...
aj ked pravda je ze:
- chyb je tam fakt dost
-profesionalita sa ma kam posuvat
-sluby by mali dodrzat..ved kazda blbost potesi (aj ked neviem aky kalendar tam este mal vlastne byt..ved tam vnutri je -cmska..
-dizajn sa snad polepsi casom s financiami..
-terminy vychadzania (voci predplatcom) by sa mali tiez "zdisciplinovat"!
...
ale inak ja v nom nachadzam za tie 2ecka dost pocitanicka napohodu...ani od toho tazke profiinformacie zatial neocakavam...mne sa ta jednoduchost paci
...odoberam aj "mountain bike" nemecky a ten je o riadny kusok drahsi(8e)..a veru poslednu dobu plny reklam..a "peknych obrazkov" (teda dizajn premakany)..ale inak mi to uz moc nedava..dokonca som ho chcel kvoli magu zrusit..no zatial este pockam
jednoznacne na citanie do pohody je cyklomag pre mna fajn..a verim, ze casom ho vylepsia...peniaze, cas a kritika robia svoje...bud zabiju alebo posilnia
Mam v rukach majove Velo. Je tu clanok, ktory by sa upraveny na Slovensko hodil do Cyklomagu. Str. 24 Bez trestu i bez pocitu viny. Je to suhrn pravidiel pohybu v terene a v pohranicnych oblastiach. Este by som to doplnil aj o informacie z pravidiel cestnej premavky. Naco zbytocne porusovat pravidla len preto, ze o nich nevieme a preco nevediet co omlatit policajtovi, polovnikovi, lesnemu strazcovi ... oni tiez dost casto blufuju.
turbi mas recht, aj ked niekedy je dobre aj easy pocitanicko na zachod
S tou prilohou nemam nic spolocne...v podstate vacsie veci z mojej strany zacnu az Selou...
A Salsa je nahodou funn