Diky za upozornenie....Robo....nepridal by si sa , keby sme išli s MArians.... ...ale na BIKU , pešo neidem...pešo som to išiel pre niekoľkými rokmi ,ale z Kremenca - do R.sedla.....(dufam , že nas Poliaci nebudú riešiť...
Inak dnes som si dal malý výjazd Petočová - Brestov chatky - Brestov okolo ihriska zasa hore (tam mi už nebolo všetko jedno)...až do zahradkarskej osady nad poľanou ....celkom fajne ...len v lese veľa blata ...tak som prišiel ako jedno prasce....
matus89:ja s tebou skocim na ten vihorlat ked chces bol som tam parkrat na cestaku..a z toho je jasne ze pojdem pomaly ked nechcem schytat defekt.
poslednykrat dnes sem pozriem o 21.00 potom vypinam pc.ked nechces idem niekam cestu len tak opalovat sa trosku.konecne som vsetko doma porobil.
posli mi tel.č na ss.moje:0902820458 bikemobil ale malokedy ho pouzivam.
jazdim pomaly,cau.
Matus ..za normalnych okolnosti nemam problem ani ja cez vikend, ale teraz este mam dokoncovacky s prerabkou bytu, tak nemozem ..ale niekedy inokedy ked budes chciet mozme vybehnut
NO SERUS CHLOPI UZ SLUBUJEM ZE TU BUDZEM PISAC AJ JA.
JUTRE ZE VRAJ IDZE DIVJ TATAR S NAMI OKRUH CYKLOMARATONU KTORY BUDZE 8.5.
ALE NEZNAM JAK TO DUMA BO IDZE AJ NA VIHORLAT O 9:00 ALE TAK U NOHO SICKO MOZNE.
NO možno by bolo dobré to najkôr preliezť s tebou , aby som vedel do čoho idem ... ....budem tu mať v júni/júli zopár "chalanov" a možno aj nejaké "baby" s BA ...tak aby ma potom nedrbali , že čo som to na nich ušil.... ...ja by som išiel hocikedy , keď bude pekné počasie....(ale len víkend).....dám vedieť keď bude voľno.... Prípadne , ak by si niečo tým smerom plánoval...možno by som sa vedel zariadiť....
SERUS POCUVAJ CEZ NARODNY PARK SA NEJDE SMEROM OD RUSKEHO SEDLA PO DURKOVEC LEBO BIESZCZADSKI PARK NARODOWY ZACIN AZ OD RIABEJ SKALY TAKZE V POHODE.NAVYSE POLIACI CO SA TYKA STRAZE PARKU ANI NECHODIA .ZJAZD ZO SEDLA POD DURKOVCOM DORUNINY PRE DOBRYCH JE ASI V POHODE JA NIESOM V ZJAZDE TAKY DOBRY JA BY SPOM RIESIL ZJAZD URCITE CEZ STARU VOJENSKU CESTU AZ DO RUNINY V POHODE ALE TERAZ SU TAM POPADANE STROMY PO OKTOBROVEJ KALAMITE LEBO SOM ISIEL V ZIME NA SKIALPOCH A TO BOL DOBRY CIRKUS.
Diky , diky za každé info..... .....no asi to aj tak pred tým ešte vybehnem, aby som to zažil na vlastnej koži........takže kto by mal záujem ...hláste sa......dali by sme to niekedy cez víkend. .....
no zajtra uz idem cestu .v nedelu budem s rodinou .na buduci vikend pracujem to sa neda a vikend 8 .5. je cyklomaraton a v nedelu nemozem.
15.5. v sobotu mozeme ist vlakom do stakcina potom na sedlo a po hrebeni na durkovec a do runiny a naspat na vlak do stakcina po ceste.
tak dnes som vybehol na milic.v michalanoch som presvihol odbocku do madarska..uz ma fakt nebavi bike neviem co mam robit.tahat jak blbec od 4hod rano do 15-tej.
..uz ma fakt nebavi bike neviem co mam robit.tahat jak blbec od 4hod rano do 15-tej.
kua, tak pises, ako keby si to mal za trest
jaaaaaj, zajtra po mesiaci a pol letim domov , ta dnes este raz 90km, par kopeckov...ved teplucko - 25st, takze parada...najtazsie , ale bude zvyknut si na stary bicykel, no ked to islo minulý rok, pojde to aj tento
duri, tu trasu teda pojdeme, ale este by som tam pridal z krugliaka na jaslo a do cisny, naspat na ruske sedlo a potom opat cez krugliak na durkovec. to stihame. inac z ruskeho sedla do runiny nie je daleko.
jonsak, vcera som bol na kameni. tu skratku naozaj nepojde spravit. na sever od velkeho kamena je ohromne balvanove pole a pod nim, co je uz dost nizko vyzera byt velmi husty les, takze nic z toho. ale tvoja sekerka mi posluzila vyborne, lebo som popresekaval popadane stromy a poodhadzoval konare z cesty, takze teraz sa uz da zpod balvanoveho vysvihu az do hamry bez zosadnutia. je to lahodka. uz sa tam tesim na bajku... mozno pondelok...
Majo som rád že ti pomohla, ale musime to nejak poriešiť možno jak ide chodník pod kameňom tak nejak dole pod ním po lese alebo tak nejak. Počuvaj to okukneme v rámci nejakeho výjazdu.
Zajtra sa ide veľký Vihorlatský na cesťakoch tak kto chce sa pridajte o 9:00 v Belej nad Cirochou stretávka a v Humennom stretavka pri zastávke vaľaškovce zhruba 9:30-10:00 Odchod smer Porúbka a Vinné, Zemplínska Šírava, Podhoroď, Ubľa, Stakčín, Snina. Keby niečo tak mi volajte ráno 0908333268 čafte zajtra.
Majo som rád že ti pomohla, ale musime to nejak poriešiť možno jak ide chodník pod kameňom tak nejak dole pod ním po lese alebo tak nejak. Počuvaj to okukneme v rámci nejakeho výjazdu.
Zajtra sa ide veľký Vihorlatský na cesťakoch tak kto chce sa pridajte o 9:00 v Belej nad Cirochou stretávka a v Humennom stretavka pri zastávke vaľaškovce zhruba 9:30-10:00 Odchod smer Porúbka a Vinné, Zemplínska Šírava, Podhoroď, Ubľa, Stakčín, Snina. Keby niečo tak mi volajte ráno 0908333268 čafte zajtra.
caute.my sme uz dnes boli velky vihorlatsky,
divj tatar,peto satka a ja.120,53 km 4 hod.40 minut.
Sewas bando. Vcera vecer sme sa dohodli, ze o tyzden 2.5.2010 chceme ist na Kotlik poopekat, takze by sme sa tam mohli konecne stretnut s vami. Co vy na to ??? My startujeme o 10:00 z HE a planujeme tam byt cca 13:00 ..takze kto ma chut moze sa pridat. Vy zo Sniny to mate kusok..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak dnes som si dal malý výjazd Petočová - Brestov chatky - Brestov okolo ihriska zasa hore
Jožko áno ide sa Veľký porubkovský okruh, ako bude pretek tak v nedeľu sa ide ale ešte neviem o koľkej presne. Dohodnemme čas a dame to tu.
caz tyzden som v skole
poslednykrat dnes sem pozriem o 21.00 potom vypinam pc.ked nechces idem niekam cestu len tak opalovat sa trosku.konecne som vsetko doma porobil.
posli mi tel.č na ss.moje:0902820458 bikemobil ale malokedy ho pouzivam.
jazdim pomaly,cau.
JUTRE ZE VRAJ IDZE DIVJ TATAR S NAMI OKRUH CYKLOMARATONU KTORY BUDZE 8.5.
ALE NEZNAM JAK TO DUMA BO IDZE AJ NA VIHORLAT O 9:00 ALE TAK U NOHO SICKO MOZNE.
SERUS POCUVAJ CEZ NARODNY PARK SA NEJDE SMEROM OD RUSKEHO SEDLA PO DURKOVEC LEBO BIESZCZADSKI PARK NARODOWY ZACIN AZ OD RIABEJ SKALY TAKZE V POHODE.NAVYSE POLIACI CO SA TYKA STRAZE PARKU ANI NECHODIA .ZJAZD ZO SEDLA POD DURKOVCOM DORUNINY PRE DOBRYCH JE ASI V POHODE JA NIESOM V ZJAZDE TAKY DOBRY JA BY SPOM RIESIL ZJAZD URCITE CEZ STARU VOJENSKU CESTU AZ DO RUNINY V POHODE ALE TERAZ SU TAM POPADANE STROMY PO OKTOBROVEJ KALAMITE LEBO SOM ISIEL V ZIME NA SKIALPOCH A TO BOL DOBRY CIRKUS.
15.5. v sobotu mozeme ist vlakom do stakcina potom na sedlo a po hrebeni na durkovec a do runiny a naspat na vlak do stakcina po ceste.
kua, tak pises, ako keby si to mal za trest
jaaaaaj, zajtra po mesiaci a pol letim domov
jonsak, vcera som bol na kameni. tu skratku naozaj nepojde spravit. na sever od velkeho kamena je ohromne balvanove pole a pod nim, co je uz dost nizko vyzera byt velmi husty les, takze nic z toho. ale tvoja sekerka mi posluzila vyborne, lebo som popresekaval popadane stromy a poodhadzoval konare z cesty, takze teraz sa uz da zpod balvanoveho vysvihu az do hamry bez zosadnutia. je to lahodka. uz sa tam tesim na bajku... mozno pondelok...
Bodka netreba chodiť sám ale lepšie to je min v dvojke. Máš s kým pokecať a tak je to veselšie ako sám točiť, ale niekedy aj to treba.
caute.my sme uz dnes boli velky vihorlatsky,
divj tatar,peto satka a ja.120,53 km 4 hod.40 minut.