Zajtra máme v pláne výjazd na moje obľúbené Javorníčky Zatiaľ idem ja, Berco, Miško hraško sa mi ráno nahlásil, tak dúfam, že ide a ešte asi Nelly. Ak by mal niekto ešte záujem, tak nech sa ozve, vysvetlím podrobnosti
Aj ja chcem ísť na s Vami... Len bohužial musím pracovať v tieto dni. Berco hneď by som išiel, tak nefrfli a buď rád..
My pracujuci sa musíme spoľahnúť len na víkend...
Na Javorníky chcem aj ja, tak dúfam, že Iceman máš v talóne i pre mňa niečo pripravené..
Ešte k nedeľnému výjazdu. Na singláči zo Zlieňa smerom k sedlu Žiarce sme stretli Oďa Ďurčanského, ako pracovali na tomto chodníku. Prekopávali a prestrihávali tento chodník. A vraj v máji bude jeho oficiálne otvorenie. Fakt všetká česť ľuďom ako Oďo a prilbu dole
ja som mala tu cest mat s Odom Durcanskym este telesnu, dokonca aj na lyziarskom bol s nami, a jeho cyklo knizka je ako spirevodca tiez super jeho nevidim inak ako na biku ked je von cely rok:)
Takže trasa bola: Divina - Divina hucerovia po žltej do Dlhého Poľa - Vrchrieka - po hrebeni na Petránky - Nesluša - Rudinská - Čambalovci - po modrej Pov. Chlmec
Kilometrovo dosť krátne, mne to vyšlo na nejakých 57 km ale zase sme si to vynahradili výškovými metrami, tých bolo zhruba 1500. Povrch suchý, počasie pekné, len mohlo byť o niečo teplejšie. Defekty 2 ks Kopec nových luxusných výhľadov mi nad Divinou vzniklo, teraz vidno až na hrebeň Javorníkov
No a ten môj defekt. To v plášti nejak zreagovali pozostatky tmelu do UST s mydlovou vodou a gumou a vznikol akýsi čierny maglajz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes neboli fotografovia tak so suploval
podľa toho okolia usudzujem,ze ste boli na sedle ziarec nad gbelanmi ze?
Ved som ta videl, ty stary
My pracujuci sa musíme spoľahnúť len na víkend...
Na Javorníky chcem aj ja, tak dúfam, že Iceman máš v talóne i pre mňa niečo pripravené..
je to fasa chalan
ja som mala tu cest mat s Odom Durcanskym este telesnu, dokonca aj na lyziarskom bol s nami, a jeho cyklo knizka je ako spirevodca tiez super
Kilometrovo dosť krátne, mne to vyšlo na nejakých 57 km ale zase sme si to vynahradili výškovými metrami, tých bolo zhruba 1500. Povrch suchý, počasie pekné, len mohlo byť o niečo teplejšie. Defekty 2 ks
No a ten môj defekt. To v plášti nejak zreagovali pozostatky tmelu do UST s mydlovou vodou a gumou a vznikol akýsi čierny maglajz