iceman si dobrý,
ja som spravil len na glukopure s jednou fľašou 63 km s prevýšením 1500 m a doma mi nebolo najlepšie, podcenil som to.
Trasa však bola ako tréning pre mňa zaujímavá - lesopark, Turská dolina, Sačné, obrátka, pod Turím do Višňového, poľnou nad Stráňavy, sedlo Javorina, Strečno, vodne dielo a lesopark, Žilina.
Po nie veľmi príjemnom zážitku z dopoludňajších zápasov, keď sa druhý zápas ani nedohral, kvôli tomu, že sme museli jedného postaršieho človeka kriesiť a popravde, nevyzeralo to veľmi dobre, všetci sme z toho boli v šoku, tak som sa bol aspoň trošku vyvetrať, naozaj len taký ľahký trip. Z domu na Lesopark poza Rosinu na Višňové hore na kopček nad Turím, zbehol som do Turia, tam som sa otočil, naspäť hore na kopec po ceste ,následne lesíkom do Višňového, poza Višňové poľnou cestou na Rosinu a asfaltkou do Trnového a následne domov do Žiliny. Jednoduchý kratučký trip, cca. 25 km, zajtra ak počasíčko vyjde a nebude tak by som mal ísť pozrieť na Polom, som zvedavý či to zvládnem, lebo dnes mi pákrát dali zabrať aj tie poľné cestičky
Takže nedeľa sa blíži, tak ak bude pekné počasie a nebude v nedeľu môžeme opäť vyraziť na nejaký pekný výjazd. Konkrétne mám v pláne trasu smerom na Kasárne a Malý Javorník na hrebeni Javorníkov. Takže kto sa pridá
A aby som nezabudol, bude to ako vždy light výjazd tak okolo 100 km
Ty Iceman a nebude náhodu v sobotu krajšie? Myslím, že prechod Javorníkmi by si mal odložiť na počasie..nebude lepšie niekde smer suľovsko?
Rád by som išiel na Javorníky, len musí byť pekne (veď uvidíme ako to nakoniec bude, ale tipujem, že )
No v sobotu nemôžem. A toto nebude celá hrebeňovka, len časť. A počasie sa ešte uvidí aké bude, hlavne aby nepršalo, bez slnka sa ešte dá A v tých končinách, kde sa chystám by ani nemal byť problém s blatom
Akurát som chcel napísať, že sa pridám, ale:
1. všimol som si až teraz, že 100km a nechcem nikoho pozvracať..
2. v pondelok som si prechlastal polovičku prilby, takže bez prilby 2x chodiť nechcem(to je skôr výhovorka, lebo 100km je u mňa zatiaľ za psyfologickou hranicou)..
Včera som z práce bol v Oravskej Lesnej, keďže sa tam človek, tak často nedostane, je tu aspoň zopár foto, aké pekné chodníčky na bike tam existujú..
Iceman, Berco: mali by sme tento kraj niekedy omrknúť, samozrejme doprava autom a sprievod Eli a Žužu - ako pravý oravci.
Inak všetci sú vítaní, len treba poriešíť dopravu..
Predbežne trasu v Oravskej Lesnej som nakonfiguroval síce len na 50km, ale 2000 výškových metrov, 80% les + lúky a z 80% bez ľudskej civilizácie (najmä veľa chodníčkov, lesných ciest - bohužial neviem ako sú šlapateľné, to ešte skúsim zistiť).
Podmienka je pekné počasie a nájsť vhodný termín, skúsil by som aj okolo 12.resp. 13.6.2010, ak nie je nejaký maratón, okrem toho, že sú voľby (to odvolíte aj na Orave).
Ešte podotknem, že cca 30% trasy by sme išli cez Poľsko...
Zatiaľ toľko...ak to bude aktuálne, tak napíšm do témy, čo, ako, kde, kedy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som spravil len na glukopure s jednou fľašou 63 km s prevýšením 1500 m a doma mi nebolo najlepšie, podcenil som to.
Trasa však bola ako tréning pre mňa zaujímavá - lesopark, Turská dolina, Sačné, obrátka, pod Turím do Višňového, poľnou nad Stráňavy, sedlo Javorina, Strečno, vodne dielo a lesopark, Žilina.
A aby som nezabudol, bude to ako vždy light výjazd tak okolo 100 km
Rád by som išiel na Javorníky, len musí byť pekne (veď uvidíme ako to nakoniec bude, ale tipujem, že
http://www.shmu.sk/sk/?#tab
1. všimol som si až teraz, že 100km
2. v pondelok som si prechlastal polovičku prilby, takže bez prilby 2x chodiť nechcem(to je skôr výhovorka, lebo 100km je u mňa zatiaľ za psyfologickou hranicou)..
Iceman, Berco: mali by sme tento kraj niekedy omrknúť, samozrejme doprava autom a sprievod Eli a Žužu - ako pravý oravci.
Inak všetci sú vítaní, len treba poriešíť dopravu..
Podmienka je pekné počasie a nájsť vhodný termín, skúsil by som aj okolo 12.resp. 13.6.2010, ak nie je nejaký maratón, okrem toho, že sú voľby (to odvolíte aj na Orave).
Ešte podotknem, že cca 30% trasy by sme išli cez Poľsko...
Zatiaľ toľko...ak to bude aktuálne, tak napíšm do témy, čo, ako, kde, kedy