Zase musim suhlasit s muffinom a mlokom..
Je zaujimave, ze "nezavisli" ludia co ten bike nevlastnia, jazdili ho a vedia na co je urceny - ho velmi nemusia. Na druhej strane su jeho vlastnici ktory ho takmer adoruju : ) Vlastnikom biku odporucam povozit sa na inych kvalitnych endurach v cenovej kategorii tohto spesla. Pomohlo by to k lepsiemu prehladu. :idea:
15.10.2008 - 12:34:08
00
muffin...ok, beriem :-)sorry

mlok....."Ale více z nich bylo na více hodin včetně naladěný posezu a poladění pružení na mojí váhu a preference." Každý je na hľadanie ladenie a za jedno zvezenie predsa nemôže niekto napísať adekvátny posudok.
15.10.2008 - 18:12:16
00
Dijck....ja nikoho nenútim, aby si ho kúpil,a nikde som to nenapísal....prečítaj si pozorne moju odpoveď Tibimu, to všetko ostatné potom sú len detské naťahovania o tom kto ho má najdlhší. A teba som podľa ohlasu bral za človeka s rozhľadom ,ale odpoveď " Pridam svoju trosku. Okrem toho, ze vyzera otrasne(subjetktivne) je to predrazene(objektivne) a nefunguje(objektivne) : ) Nekupuj to." mi hovorí niečo iné. Po celý čas mi ide len o jediné , nehaň,čo ťa nepáli , nechaj ostatných mať svoj vlastný názor. Viem, že pre vás AMENAKOV enduro znamená niečo iné , ale keď niekto má záujem o tento model, tak snáď si prečíta aj web výrobcu, kde to má jasne napísané, akú filozofiu má tento bajk. A to, že pre vás biker znamená LEN vlastník ťažkého endura, je len váš problém. Mne nevadíte. Ale debatu o bycikloch s vami nemusím. Fotíš, a fotíš krásne veci. Aj ja fotím, nie síce cyklo, ale iné veci. Roky som naháňal techniku, objektívy, blesky,filtre ....kým som prišiel do poznania, že aj obyčajná plastová krabička urobí krásnu snímku. Tak som prestal riešiť techniku a začal skutočne fotiť. Tak radšej bikujme a tešme sa , že si to môžme užívať.
15.10.2008 - 18:51:28
00
sorry chalani,ale smer kam tato debata ide sa mi nepaci :roll: Tibi svojim druhym prispevkom(odvtedy uz nenapisal) chcel pocut,ze je to super bike a ma si ho kupit,tak Tibi ak si chcel pocut to,tak si ho jednoducho kup a nepytaj sa.Ak Ta skutocne zaujma ako sa ten bike chova v terene v porovnani s inymi bikmi v danej kategorii,tak by som si vypocul vsetky nazory.Jeden moze posobit skreslene,ale napisalo tu uz asi 10 skusenych bikerov,co jazdili viac bikov a z potom jeden spokojny majitel,tak by som si vytvoril nazor uz len z toho.Pacil sa velmi aj mne a ked som vyberal bike,tak som ho mal vo vybere,no dal som na rady a stavil som skor na funkcnost(a max.spokojny).Okrem toho si nenapisal napr.co a ako s tym bikom chces jazdit.
story super ze Ti nevadime :) uz viac chalanov Ta vyzvalo,aby si vychladol,o radu pytal Tibi a odpovede partia jemu.Nik Ti Tvoj nazor neberie,ak si s tym bikom spokojny,vsetko je v najlepsom poriadku,tak tu prosim Ta teraz nevybaluj este aj to ako Dijck foti,ak si chces pokecat o foteni,najdi si iny thread...Ak sa s nami o bikoch bavit nechces,tak tu pisat nemusis a uz vobec nie hadat sa z ostatnymi len koli tomu,aby si si dokazal,ze Tvoje Enduro je super.Myslim,ze Dijck napisal strucne a k veci svoj nazor,co Ty nerobis.A teraz uz dost OFF-TOPICOV :idea:
15.10.2008 - 19:14:29
00
pinhole a stačí ti film :P
15.10.2008 - 19:15:16
00
Dijck....ja nikoho nenútim, aby si ho kúpil,a nikde som to nenapísal....prečítaj si pozorne moju odpoveď Tibimu, to všetko ostatné potom sú len detské naťahovania o tom kto ho má najdlhší. A teba som podľa ohlasu bral za človeka s rozhľadom ,ale odpoveď " Pridam svoju trosku. Okrem toho, ze vyzera otrasne(subjetktivne) je to predrazene(objektivne) a nefunguje(objektivne) : ) Nekupuj to."


To je zaujimave, ja som len napisal svoj strucny nazor na ten bike, ktory som mal viackrat pozicany. 07 model. Jednoducho ja by som si to nekupil, to je moj subjektivny(iny ani nemoze byt) nazor na ten stroj. Nebol to ziadny utok ani nic podobne.

A to, že pre vás biker znamená LEN vlastník ťažkého endura, je len váš problém. Mne nevadíte. Ale debatu o bycikloch s vami nemusím.


Mozno prekvapive, ale pre mna je biker kazdy kto jazdi hlavne v terene a na tucnych gumach/horskom biku. Dokonca aj chrti : ))) Zase, ludia co ten bike jazdili ho skritizovali a ty to otacas priamo na nich...

Fotíš, a fotíš krásne veci.

Dík.
Obyčajná plastová krabička urobí krásnu snímku.
Vo vynimocnych pripadoch ano. Ale skus s tym pracovat: )
Tak radšej bikujme a tešme sa , že si to môžme užívať.

Hurá do lesa!: ))
15.10.2008 - 19:28:30
00
ok chalani...sekera zakopaná:-))

rasťo nezačína sa tvoje priezvisko na H ? poznal som jedného z ba od foto. ako by si mu z oka vypadol
15.10.2008 - 22:19:48
00
story áno začína :wink:
16.10.2008 - 07:16:34
00
(warzone) :D je to pekné od teba, ale vôbec som nechcel počuť že je to super bike, a ani som nechcel aby ste ho vychvalovali, ja dobre viem ako sa ten bajk chová v niektorých situáciách, ja som bol zvedavý na názory iných ludí ktorý natom biku jazdili alebo jazdia, ja viem že su aj lepšie endurá aj za lepšie peniaze,mal som možnosť ich dosť vela vyskúšať,ja som chcel preto iba informácie odtých ludí ktorý stým bajkom mali skúsenosti, ale dakujem za všetkým ktorý sem napísali či už záporné alebo negatívne poznatky ,info je postačujúce a týmto chcel tuto tému uzatvoriť, všetci jazdíme :!: či už na biku XC,FR,DH tak by sme sa mali držať pokope a nie medzi sebou hádať : dakujem
16.10.2008 - 10:29:57
00
otazka: nie je mozne pouzitie ineho tlmica do tohto ramu? FS bike som este nemal, takze sa asi opytam sprosto, ale bol by problem tam dat dlhsi tlmic a fukat ho na mensi tlak?
18.05.2010 - 17:02:10
00
keyboard_arrow_up