posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
S veľko pílou sa to nedá. Stúpania (celé) 2,3,5 sa možno dajú na strednej píle, ja som sa o to nikdy ani nepokúsil a dám minuloročnú trať (46 km) za 2:15. Mimoriadne strmé s množstvom veľkých konárov na trati je stúpanie 7, málokto nebude tlačiť. 8 a 10-ka sú tiež náročnejšie ako 2,3,5.
Nemáš vo štvrtok čas na tréning po trati ? budem v PE.
toto je pravda alebo marketing?
Prideš prevetrať canona ???
nám je jedno či je zimák ľahší o kilo alebo 5...asi si to moc prehnal s džúsom pri oslave narodenín
každopádne ti v prehnanom výkonnostnom optimizme držíme všetci palce
LOL! Ty si iný optimista!
Ja budem rád, keď nebudem posledný, pretože mojich pár kilo nadváhy a ešte slabá (i keď pomaly stúpajúca) kondícia ma držia ešte stále v miernom tempe.
Navyše mi je od včera veľmi divne, opuchnuté uzliny, malátnosť
každopádne ti v prehnanom výkonnostnom optimizme držíme všetci palce
Žiadny optimizmus nie je. Ako vidím, tak ma asi nikto nepochopí, no nevadí. Ak už budem zdravý, tak sa prídem zabaviť a vy sa pobavíte tiež...
EDIT: Ach, ani zdraví neviem napísať...
...mne je jedno či prídeš alebo nie, či príde 200 al. 500 ľudí. Nedostanem z vašho štartovného ani cent. Seď doma za PC. Je mi jedno či predbehnem 200 al.500 hobby jazdcov, ktorí jazdia 3-krát za mesiac ked svieti slnko, neprší, nefúka, nie je zima ani príliš teplo.... Dobrí pretekári prídu za každého počasia.
Ak už nebude pršať, v SO bude na trati sucho. Keby boli preteky dnes, boli by asi doposiaľ najsuchšie v tomto roku a do SO sa ešte oteplí a vyschne to. S Pravencom sa to nedá porovnávať, podklad je tvrdý a vlhký. Ak v PIA trochu sprchne, tak to bude trochu šmyklavé ale blato nebude. Kto nepríde môže
A včul bucte múúúdri
tak ja len taky "marketing" k trati. tieto nase lesy naokolo su tak trochu povestne tym ze si vedia s vodou poradit. pamatam si na maraton tak 4 roky dozadu ked prsalo tri dni vkuse a este aj noc pred maratonom...aj napriek tomu sme vtedy s Dusanom Koncitym urobili 2 kola ( v podstate co sa pojdu aj teraz ) za cca 4 a pol hodiny a tlacili sme iba jeden usek za Hlbokym smerom ku kaplnke a aj to iba preto, lebo v tom prudsom stupani lesaci zvazali drevo. dnes som sa bol vecer pozriet ako to vyzera v zjazde do Pratizanskeho a nasledne vo vyjazde za mestom a je to uplne v pohode. podklad je sice trosku vlhky, ale ziadne blato tam nie je. z pohladu obutia by som z oblubenych plastov uz dnes v pohode volil Racing Ralph dozadu a Nobby Nic dopredu. takze pokial do soboty vydatne nezaprsi tak to bude uplne v pohode, zafrkany od blata kde tu asi budete, ale ziadna tragedia
tak drzim palce a ak stihnem, pridem Vas pozriet
tmax, tu 44pilu nechaj doma...s nou si tu trat ani neuzijes, ani si tam s takym prevodom nezatrenujes
...zavidim im
Ďakujem.
Išiel som pred 2 rokmi dlhú, myslím, že bola 74 km. Parádna trasa. Nazval som ju "pilka". Hore-dole asi 7x. Zobrala mi veľmi veľa síl. Matt si asi myslel, že meliem z posledného. Odfotil ma a trochu potlačil. Užil som si tento maratón.
Na trať nedám dopustiť
a startovne? hm...v zozname prihlasenych som bol uvedeny ciernou farbou este pred polozenim tej otazky...
matt, dakujem, taketo nieco som chcel v skutocnosti pocut...pohorie tribec je zrejme rovnake aj na jednom konci, aj na druhom