Maratón Medzihorím - Memoriál Radovana Kaufmana

23.04.2011
2. kolo - Cyklomaratónska séria
2. kolo - Slovenský pohár XCM
MTB maratón
Partizánske - Malé Bielice (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (47)
andrej25CraObsFlinkerftakopyskGreywolficemanivodrnojakub023jasopetoJezusjurajko1975kalcokrtko333kubasLubiklubos73Manusmartin190martinantoni13matotopemibajkmilsuMiMiNomipo13mirec33miro80mishoxmismesmysteryoborPa3kPipikovicR-u-d-erichardleromanesromanxRoskotigeragontmaxunigenavankesVladko1vulpeculayojo
dúfám, že foto-reporty ešte neskončili, bo som sa poriadne nenašiel ani na jednej ;(
23.05.2010 - 21:38:27
00
- znacenie po vyjazde z lesa do poslednej dediny slabe :n: - Tu som zneistel, lebo po vjazde do dediny som ziadne znacenie nikde nevidel a tak som isiel hlavnou cestou v dedine stale dole a podla km na tachaci som dufal, ze idem spravne a musim zist dole, lebo uz musi byt ciel. Po prijazde na okresnu cestu som tiez len dalej dufal, ze idem dobre az kym ma neupokojil pohlad na smerovcikov na moste co ma odklonili na hradzu. Tento usek by stacilo zabezpecit troma-styrma sipkami nasprejovanymi na asfalte a bolo by to uplne OK, takze toto davam ako tip na zlepsenie do buducna.

Ja som si zo vyzral uz na zaciatku, musel som hned na zaciatku dofukat gumu (aj par krat neskor), tak som siel sam daleko za startovnym polm. Od vyjazdu na hlavnu cestu som si prvu sipku vsimol az pri odbocke v dedine. Len som dufal ze tam bude niekto stat. Nestal, ale prave sa tam otacali sprievodne vozidla. Opat celou dedinou hore len tak naslepo.
Takze cestou spat som uz vedel o co ide.

Tesne pred letiskom, www.kamim.sk, boli cez cestu 2 pneumatiky a paska bola roztrhana na zemi. Ale opat som vedel ako vedie trat, tak ma to nepomylilo.
23.05.2010 - 21:59:12
00
Zdravím, tak sľúbené fotky nájdete tu: http://picasaweb.google.com/MLbikers/MTBMaratonMedzihorim2010# Sorry za slabšiu kvalitu, maratón som fotil prvý krát aj to len s kompaktom :$ Boli ste na mňa rýchli tak som nestíhal zaostriť a občas ste mi aj ušli zo záberu...no nechal som tam väčšinu fotiek, snáď sa tam niekto nájde a poteší aj z takej fotky, budem len rád ;) ...bajk som so sebou nemal tak som pešo nachodil vyše 15 km, čo cítim ešte dnes, ale akcia sa mi páčila a som rád, že som sa mohol zúčastniť aspoň ako divák 8) ..inak, natočil som aj pár krátkych videí, tak možno neskôr to dám na net, ale neviem či sa oplatí lebo to sú fakt len niekoľko sedundové časti :wasntme:


dakujem za peknu fotku :)
23.05.2010 - 23:34:23
00
Moj treti rocnik,zatial najlepsi-trat to je tutovka,je v mojej top 5 na svk napriek dvom okruhom :y: Ten zaver po asfalte fakt nedostatocne znaceny,som zneistel a to som skoro domaci :!: Samotny okruh znaceny dostatocne.Este jedna vytka:na obcerstvovacke(na cca 61-om km som marne prosil o mazivo na moju retaz ktora toho uz mala evidentne dost-dostal som len odpoved:Bohuzial nemame,tak som to musel pocuvat dalsich 30 km :devil: To boli nedostatky z mojho pohladu,ale hned musim dodat,ze prevazili jednoznacne pozitiva davam 2*. Este k vyjadreniu zjazdara_ZAJTRA spred dvoch stran-Ty si isiel v sobotu daky iny maraton?Ja som stretal samych spokojnych bikerov(az na jedneho,ktoreho komunikacna uroven koncila pri pohl.org. :x ),urcite by som bikersku komunitu neporovnaval zo zjazdarskou,je to cisto subjektivne hodnotenie.Ozaj,kolko by sa vas zislo v Kalnici po tyzdnoch dazdov? :angel:
23.05.2010 - 23:48:39
00
Skvela reportaz od Latanku: http://www.mtbiker.sk/clanky/reporty/1277/mtb-maraton-medzihorim-partizanske.html.
24.05.2010 - 00:05:39
00
minule roky som Medzihoram vycital iba dve veci - narocnu trat a znacenie, trat sa nastastie NEZMENILA :devil: , znacienie sa nastastie ZMENILO :y: , pouzitie faboriek, vapna, spreju vyrazne pomohlo, dotiahnut este poslednych 5 km a bude to na 101%

fantasticky maraton, ostatne superlativy uz boli spomenute, ak by sa v buducnosti opat "nastartoval" jeden okruh na dlhu, uz sa nebudem prehlasovat na strednu... ;)

este jedno odporucenie organizatorovi, opat neuzvladnuty time-managment, odporucam posunut start dlhej o 2-3 hodiny pred strednu, nech sa nestane, ze borci z dlhej pridu do prazdneho ciela... a to bol ich vykon uctyhodny, vyse 7 hodin v takom terene... 8)
24.05.2010 - 10:57:17
00
za 1 -nehovoril som o poctoch v tom slova zmysle jak si to vo svojej studovanej hlawicke pochopil..v parkoch su bojovejsie podmienky a ked su totalne sracky pomaly po zaplavach tak sa proste jazdi v srackach a nikoho nepocujem pindat celi zjazd na to ze mu salter neradi kvoli blatku a retaz sa mu visusila lebo je blato a on si zaplatil za vivoz a jak to ze je tam take blato!!!myslel som to v tomto zmysle pretoze podobnych debilnych nazorov som pocuval celu cestu...a bolo ich neurekom...ved preboha su to prirodne podmienky a nemohli sme den pred zavodom behat s fenmi a susit trat...tak proste bolo trosku mokro len drviva vacsina mala na to take reci v stile ze si zaplatili start drahy a je blato...takze dost baboviek je vo vasich radach....a co sa tika trate co je teba howno do toho ze ja som siel najkratsiu a ze su tam menej skuseny sak som ich videl 20 za sebou dresi plne sponzorou a biky ala majster sweta..ja len tak v piatoksom nabehal cele trate znacenim a mal som dost a mam nabehanych 0 km do kopcov tak asi tak

trošku som ti to poupravil (ale nie pravopis), nie sme na pokeci ;) katko 8)
24.05.2010 - 11:24:46
00
zajtra, ak si znacil trat v lese, to Ti slo dobre a znac aj nabuduce, ale pisanie nechaj na inych - zbytocne kazis meno organizatorovi.
24.05.2010 - 11:28:38
00
zajtra, žvachtláš nezmysly - včera, dnes, aj zajtra... bavil som sa s minimálne polovicou ľudí a nikto sa na blato nesťažoval, naopak stav trate všetci chválili...
24.05.2010 - 11:29:40
00
nedá mi len súhlasiť s Jezusom a Dudom ;)
24.05.2010 - 11:49:39
00
zajtra: heh vy máte iné problémy ako či radí šalter.. to že si šiel krátku trať znamená len to že si sa stretával s fakt čisto hobby bikermi ktorý potrebujú byť čistý, na dlhej a strednej trati to také určite nebolo.. dres so sponzormi robí z človeka xc bikera asi tolko ako dres so sponzormi a integrala z lidlu zjazdara.. ja sa tiež smejem zo "zjazdarov" ktorý chodia ešte aj po rožky do obchodu s integralou po meste, ale čo hlavne že "vyzerám profi"?

takže ak ťa to teda poteší tiež sa zo zjazdárov len smejem ako sa hrajú na drsňákov z telky :P
24.05.2010 - 12:33:44
00
tak ja uz fakt nevim ci si ma ti traja fotografi fotili do sukromneho albumu alebo to aj niekde pridaju :inlove: ja som sa nikde nenasiel mozno som skaredy :worried: ja nevim clovek aby sa fotil v zrkadle jak 13rocna zenska ked ste byt na fotke .... :* na maratone som bol prvy krat na prvom mne sa tam vsetko pacilo ..vody mohlo byt viac mimo trate cestoviny si spravim lepsie aj ked som kyptak ale organizacne zvladnute to bolo dobre :) aj znacenie s ami pacilo..aj trasa.. ale bud som bol malo natrenovany alebo som sa tou 50tkou precenil...nevadi mam pekny zazitok a asi pojdem aj o rok mozno kratsiu ak budem v takejto forme.
24.05.2010 - 12:51:15
00
dury som rád, že aspoň ty si sa našiel ^_^ ...fotografov bolo viac tak verím, že ešte nejaké fotky uvidíme. Ja som chcel pôvodne fotiť len pre seba do archívu :lol: ale nakoniec som to zverejnil aj keď so nestíhal všetkých fotiť :( ..kto sa nenašiel na fotke tak ešte je šanca na krátkom videozázname - koncom týždňa tu asi dám link tak si potom môžete pozrieť, ale žiadna sláva keďže to bolo natočené fotoaparátom :$
24.05.2010 - 13:47:05
00
jasne kazdy to vidi zo svojho pohladu..ale pochybujem ze sa niekto rozpraval so vsetkymi pretekarmi o nazoroch to by si musel byt iny borec!!! :D 100 ludi 100 chuti no vsade sa najdu normalny aj hlupy..ja som opysal len nazory ktore som osobne pocul a nebolo ich vecte malo....tymto sa svami lucim,pridte aj nabuduce,trenujte,poriadne si namastite retiazky :D :D ..a berte to trosku viac kolektivne a zabavne ved ide o zabavu a spolocny zaujem..dufam ze som urazil len tych ,ktorym to malo naozaj patrit...sportu zdar!!cyklistike zvlast :emo:
24.05.2010 - 14:12:26
00
nikoho si neurazil, len sme sa dobre pobavili ;)
24.05.2010 - 14:25:54
00
keyboard_arrow_up