ani vlastne neviem z urcitostou povedat ze ci nejaky fičí momentalne na svk...
len si myslim ze doba je celkom priazniva urcite lepsia ako pred par rokmi... znacka MTBiker.sk sa rozrasta... cielenu bajkoreklamu na svk ani v podstate nie je kde robit (okrem netu a par magazinov), takze myslim ze s reklamou by sa tiez dalo co to vymysliet a uzivit ho...
fotecky by aj boli si myslim, fotografov a ludi co popisu o bajkovani tak ze sa to da aj vidiet aj citat je viacej...
ja len osobne by som do takeho dacoho asi nesiel (z business hladiska) ale chyba mi take smakove citanie...
celkom by ma aj zaujimalo ci CERVO sa nestretol s nakou ponukou alebo nerozmyslal nad tym...
edit: zmenil som nazov temy - katko
...prosím o vysvetlenie:"potom tu naň kydáš".Neviem kde mi čo ušlo
Mám ho dokonca predplatenýýýýýýýýýýýýýý
ja som síce rád, že Cyklomag je, ale ruku na srdce, tie chyby, chlapi (a dievčatá), fakt, robte s tým niečo!!!!
...s tým Cannonom to ani nemalo byť vtipné,to že to bolo písané tak je druhá vec.A ak si všimneš môj obrázok a predajňu kde ten bike ukradli tak dúfam pochopíš
A,že ten pisatel tej recenzie to zobral ako obviňovanie z nejakej nekalej činnosti zato ja nemôžem.
Keby ten časopis vyšiel tak ako mal(časovo),tú istú poznámku by som napísal...
K tym chybam, no je to skoda ze su a je ich naozaj dost, naozaj neviem ci je problem po sebe precitat a opravit chyby alebo mat nejakeho korektora (alebo len ineho kolegu po ktorom precitam ja jeho clanky a on moje) ale myslim ze to zas nie je dovod casopis necitat alebo nekupovat, snad sa to zlepsi, aj ked uz je to dlha doba od prveho vydaneho cisla.
Ja casopisu fandim a verim ze raz bude jeden z najlepsich dostupnych u nas.
Citam na titulnej strane:
Prehlad Bajk-nosicov na auto. (Ale asi nie tento myslis.) MTB maratony tam su.
ani obsah nového čísla nesklamal
72. MTB časovka do vrchu - Stiavničky pri Martine
ktorý prehľad myslíš? nosiče tam sú
dátum a názov.
Na strane 94 - 95 Pozvánky na akcie: od 22.5 do 26.6.2010 na Slovensku a od 22.5 - 20.6.2010 akcie vo svete (vybrané európa)
Editorial uz nie je slohova praca na 2 strany, na kazdej strane uz je vlavo dolu rok 2010
Cele som to este necital, rozhovory su celkom zaujimave, ale jazykovou korekturou bud nepresli, alebo je zase odflaknuta..
ale inak moze byt
Na bicykli do Afriky ja fantastické čítanie, celkovo mi toto číslo príde slušne nabité, od všetkého niečo. Otázky vzbudzuje neuverejnenie Súľovského maratónu v kalendári, ale to je detail.
Inak fajn.
Test cyklopočítačov na 33 Euro (Strana 76-77 tabuľka):
Garmin Edge 705 a Garmin Edge 500:
Uvedené: hodiny NIE
Skutočnosť: OBE navigácie hodiny MAJÚ.
Uvedené: auto scan: nie - Edge 500 ho MÁ
Dva priemery kolesa a celková vzdialenosť:
Uvedené nie.
Skutočnosť: Edge 705 umožňuje nastavenie 3 bicylkov, Edge 500 2 bicyklov. Každý bicykel môže mať nastavenú vlastnú veˇkosť kolies.
Mal som Edge 705 (stratil sa mi pri jazde) a mám Edge 500.
Toho je podstatne horšie ako gramatika!!!