tema pre dovolenkove detinacie, skusenosti s cestovkami, odporucane lokality, miesta, krajiny...
a tiez na pochvalenie, kam sa chystate, nech sa nestretneme v Chorvatsku na tej istej nuda plazi...
už klasicky.súkromný zájazd jednej veľkej partie.békéscsaba: http://www.arpadfurdo.hu/ slovenské mesto na juhu maďarska pri rumunských hraniciach.v cene vstupného na kúpalisko (cca 130 sk/deň) sú sauny vírivky športoviská..hneď vedľa kúpaliska reštaurácia kde obed stojí cca rovnako ako kúpalisko ale jednu porciu majú problém zjesť dvaja..nie ako u nás.
po maďarsky neviem ale dohodol som sa tam stále.žeby som robil napriek slovenským aj maďarským nacionalistom a šovinistom?
celkovo čo sa týka dovolenky nie je pre mňa dôležité kam idem ani kedy idem ale s kým idem.
Tohtoročná dovolenka bude spojená so svadobnou cestou. A keďže mám rád Egejské more a grécku lenivosť, tento rok sa budú fotiť gýčové východy a západy slnka na Santorini. hehe
Do tureckého alebo egytského rezortu by ma nikto nedostal. Jedine, že by som mal malé deti pri ktorých sa dá ťažko labzovať po krajine.
Nuz tento rok do krajiny zazrakov. Zakarpatsku Ukrajinu pobikujeme krizom krazom. Podla dostupnych obrazkov a zdrojov nadherna priroda, hrebenovky pretkane trailami, na kopcoch pozostatky studenej vojny a dedinky kde sa zastavil cas. Tak na toto sa veeeelmi tesim. Ubytovanie a strava = bezkonkurencne najlacnejsia destinacia
PS : ak ma niekto zaujem o ucast nech sa kludne cez PM ozve.
Tento rok sa chystame s priatelkou do Slovinska k jazeru Bled + Julijske alpy. ..bike je samozrejmostou . Som na to zvedavy.. minuly rok sme boli tiez v slovinsku ale pri tom kusku mora a velmi sa nam pacilo ,tak snad ani Bled nesklame .. A chystame sa za mesiac a daco..
Uz stvrty rok Ceska rep. ... Potstejn, mala a malebna dedinka nedaleko Usti nad Orlici. Ak prsi tak hrady a zamky, ak je pekne tak bike, ... cela rodinka.
Uzasne chovanie k cyklistom, vyborna strava, trasy aj pre rodiny s cyklovozikmi. Minuly rok sme prvy krat skusili splav po Tichej Orlici ... doporucujem
Do tureckého alebo egytského rezortu by ma nikto nedostal. Jedine, že by som mal malé deti pri ktorých sa dá ťažko labzovať po krajine.
Aby si náhodou nebol prekvapkaný... V prvej a druhej lajne za plážou hotely, potom mesto a za mestom kopce s asfaltovými, šotolinovými aj kamenistými cestami a cestičkami... A aj západ slnka sa dá fotiť...
hej aj západ slnka a ešte v turecku mimo turistických centier aj napríklad cholera..a ešte treba strážiť blondínky ak sú nejaké v zájazde a chcú sa vyskytovať mimo tureckej 'civilizácie' aby nejaká neskončila niekde v háreme..
v egypte podobne a mimo turistických centier bordel a uprostred neho na dvorku sedí egypťan a kľudne si bafká fajku a pozerá do blba namiesto toho aby si to popratal.
tunisko tiež podobne.
závisí od toho či ostaneš 'zavretý' tam kde ti odporučia a vychutnávaš si blahobyt na dovolenke alebo chceš ísť aj von 'za plot' pozrieť si trochu z krajiny a zablúdiť aj na vidiek.
známy bol pred časom v dominikánskej republike a von medzi domácich sa ani nedostal.chudoba a kriminalita.turistické centrá tam naozaj boli oddelené plotom od ostatnej krajiny a strážené.
grécko je určite kultúrnejšie a je to civilizovaná krajina.
drotárova ukrajina bude určite pekná dovolenka.aj v rumunsku by sa určite dalo na bike pozerať ako zastal čas ale to už je tiež trochu iný národ ako slovania.
edit:ešte keď porovnám z tých krajín ktoré ani ja nemusím (turecko) egypt a tunisko tak v egypte sú lákavé aspoň pyramídy a trochu aj níl ale v tunisku tak maximálne výlet na ťave do piesku a dosť.výlet do piesku píšem preto že do piesku lebo naozajstná púšť začína až trochu ďalej ako vám ukážu.aj v egypte aj v tunisku.v turecku sú zaujímavé aj tie jaskyne ale tie veľmi cestovky nehrnú do svojích ponúk.
no tak chlapi ja sa pochvalim uz za 2 tyzdne ma caka 8 dni v Sharm El Sheikh...pohodicka a all in 5*hotel v skale,, tak som zvedavy a za dobru cenu...
Pocul som ze je to raj na potapanie a snorchlovanie.
Ja budem zaciatkom jula tyzden poznavat krasy Pariza a potom ked sa zvysia financie pojdem uz klasicky do kempu na poloostrov Peljesac v Chorvatsku. Ziadne hviezdicky,ziadne pierkom okolo zadku.Spacak,stan 5 metrov od plaze s vyhladom na Korculu, takmer nedotknuta priroda, priezracna voda a zavyjanie dingov. Vrelo odporucam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
po maďarsky neviem ale dohodol som sa tam stále.žeby som robil napriek slovenským aj maďarským nacionalistom a šovinistom?
celkovo čo sa týka dovolenky nie je pre mňa dôležité kam idem ani kedy idem ale s kým idem.
PS : ak ma niekto zaujem o ucast nech sa kludne cez PM ozve.
Uzasne chovanie k cyklistom, vyborna strava, trasy aj pre rodiny s cyklovozikmi. Minuly rok sme prvy krat skusili splav po Tichej Orlici ... doporucujem
no na 8 dni 400e komplet vsetko cez rakusku cestovku CK ecomm TUI takze pohodka,, este som takto nebol ze sa mi bude skakat okolo zadku tak sa tesim
Aby si náhodou nebol prekvapkaný... V prvej a druhej lajne za plážou hotely, potom mesto a za mestom kopce s asfaltovými, šotolinovými aj kamenistými cestami a cestičkami... A aj západ slnka sa dá fotiť...
Drotar: ta Ukrajina vyzera zaujimavo
v egypte podobne a mimo turistických centier bordel a uprostred neho na dvorku sedí egypťan a kľudne si bafká fajku a pozerá do blba namiesto toho aby si to popratal.
tunisko tiež podobne.
závisí od toho či ostaneš 'zavretý' tam kde ti odporučia a vychutnávaš si blahobyt na dovolenke alebo chceš ísť aj von 'za plot' pozrieť si trochu z krajiny a zablúdiť aj na vidiek.
známy bol pred časom v dominikánskej republike a von medzi domácich sa ani nedostal.chudoba a kriminalita.turistické centrá tam naozaj boli oddelené plotom od ostatnej krajiny a strážené.
grécko je určite kultúrnejšie a je to civilizovaná krajina.
drotárova ukrajina bude určite pekná dovolenka.aj v rumunsku by sa určite dalo na bike pozerať ako zastal čas ale to už je tiež trochu iný národ ako slovania.
edit:ešte keď porovnám z tých krajín ktoré ani ja nemusím (turecko) egypt a tunisko tak v egypte sú lákavé aspoň pyramídy a trochu aj níl ale v tunisku tak maximálne výlet na ťave do piesku a dosť.výlet do piesku píšem preto že do piesku lebo naozajstná púšť začína až trochu ďalej ako vám ukážu.aj v egypte aj v tunisku.v turecku sú zaujímavé aj tie jaskyne ale tie veľmi cestovky nehrnú do svojích ponúk.
Pocul som ze je to raj na potapanie a snorchlovanie.
Ja budem zaciatkom jula tyzden poznavat krasy Pariza a potom ked sa zvysia financie pojdem uz klasicky do kempu na poloostrov Peljesac v Chorvatsku. Ziadne hviezdicky,ziadne pierkom okolo zadku.Spacak,stan 5 metrov od plaze s vyhladom na Korculu, takmer nedotknuta priroda, priezracna voda a zavyjanie dingov. Vrelo odporucam
akoze komplet aj s cestovnymi nakladmi?