to gebula: Ospravedlnujem sa,ale naozaj nenachadzam nic, cim by som daval najavo ze sympatizujem so stranou SNS:D
A na Sas mi nevonia napr: Interupcie, marihuana, homosexuali...
Na SDKU je toho vela privatizacie a rozne ine kauzi na nete je ich hafo nechcu sa mi hladat...

to pista: Neviem ake zavazne obvinenie som vyniesol, ale myslim si ze kazdemu ROZUMNEMU cloveku musi prist, ze media maju obrovsku moc na tvoreni mienky naroda(samozrejme nie vsetkych ludi),ti rozumnejsi si vsimnu ze aj tieto media musi niekto financovat, a tak dokazu informacie filtrovat...lenze ak su ludia (neviem ci aj ty) ktori veria ze americania hladaju v iraku ZHN a podobne tak sa ani necudujem ze sme tam kde sme...

A za to m namiesto n sa ti hlboko ospravedlnujem ;)
31.05.2010 - 10:00:26
00
To jezus: Aj tebe sa ospravedlnujem za to m ale som rad ze si aj napriek takej velkej hrubke dkazal pochopit vyznam toho slova ;) Som rad ze aj napriek tomu ze ta to uz nebavi si ma dokazal upozornit...

No a k tej dalsiej casti :znovu nevidim ze by som niekde pisal ze volim koaliciu.Ale ak si na to prisiel pomocou svojej inteligencie a dedukcie(ak ti niekto povie ze neje jablka tak tebe z toho vylezie ze je hrusky)tak len tak dalej :lol:
31.05.2010 - 10:08:51
00
ked uz sa tu tak hrate ... tak kauzy, aj ked ich je viacej, budu vzdy natvrdle ;-] hirwils ... ber si priklad s jezusa - on ked sa chce hadat a opravovat robi to aspon spravne a lubozvucne
31.05.2010 - 10:16:40
00
hirwils, mne sa nemusis ospravedlnovat, Teba som neupozornoval. Len som uistoval pistu ak si to nepochopil... ;) A podla Tvojich dalsich prispevkov je mi uz jasne, ze kvoli Tebe by to ani nemalo vyznam robit, lebo slovencina nie je zrovna Tvoja silna stranka.

A co sa tyka toho, co si tu prezentoval, tak potom gratulujem, ze uz si sa dopracoval k poznaniu, ze media su vzdy ovplyvnovane jednak nazorom sefredaktorov, jednak konkretnych redaktorov a novinarov, spravanim sa politikov k nim a obcas dokonca aj politikmi. Casom sa mozno dopracujes aj k dalsim zaujimavym zivotnym pravdam, drzim Ti palce. A co sa tyka Tvojich politickych nazorov, tak prave na ten priklad, co si spomenul (jablka vs. hrusky) to tu krasne plati - bud sa Ti pozdava koalicia abo opozicia. Z toho co si tu prezentoval, sa da usudit, ze opozicia to nebude. Ak sa my vsetci, co sme z Tvojich prispevkov pochopili, ze koalicia je Ti blizsia, mylime, tak mas moznost naucit sa hned aj dalsiu zivotnu pravdu - ked nieco napises tak, ze to vyznieva ako Tvoj nazor, tak to tak ludia budu brat. Takze zober si z toho to dobre, pracuj na sebe (aj na gramatike) a na to zle zabudni. Vela stastia. :)
31.05.2010 - 10:29:13
00
Mas pravdu gramatika naozaj nie je moja silna stranka...som skor technicky typ ;)

Takze vidim ze to znovu nedokazes pochopit...nevadi mam cas tak ti to este raz vysvetlim...
Ak zistil ze nemam rad opoziciu tak z toho nemusi zakonite vyplyvat ze volim koaliciu ;) Dam ti este jednu indiciu aby si sa nemusel tolko namahat...Moze to aj znamenat ze mam rad niekoho ineho alebo nemam rad ani koaliciu ani opoziciu (napr: ak su dvaja zlodeji a mam si vybrat jedneho z nich tak si nevyberiem ani jednoho...ale niekto, mozno aj ty bude pocitat kto nakradol menej a vyberie si jeho ;) )
Takze zhrniem:Nie som obmedzeny na boj opozicia vs koalicia ako niektori a to ich doslova vyburcuje aby isli volit niekoho z nich nehladiac na to ze jedni su horsi ako druhi:)
To je dalsie ovplyvnovanie mediami kedy ide zdravy rozum bokom a ako si mi gratuloval k tomu poznaniu tak bohuzial ja tebe gratulovat nemozem :(

Dufam ze aj napriek gramatickym chybam(nechcelo sa mi to kontrolovat) to dokazes precitat:)
Vdaka aj tebe vela stastia:)
31.05.2010 - 10:50:57
00
Mas pravdu gramatika naozaj nie je moja silna stranka...som skor technicky typ:)

Vidim ze to nedokazes pochopit...nevadi mam cas vysvetlim ti to este raz ;)
To ze nemam rad opoziciu neznamena ze volim koaliciu.Predstav si existuje este viac moznosti:
Mozem mat rad niekoho ineho alebo nemam rad opoziciu ani koaliciu(napr: Ak si mam vybrat medzi dvomi zlodejmi tak si nevyberiem ani jedneho, aj ked niekto by mozno pocital a pocital a vybral by toho kto nakradol menej)
Cize ti obmedzenejsi sa sustredia iba na boj opozicia vs koalicia (kto nakradol menej) a ine moznosti absolutne neberu do uvahy...To je aj spominana uloha medii opozicia vs koalicia ina moznost neexistuje.Este pripadne tam zamiesaju nejaku spasitelsku stranu(v tomto pripade Sas v minulosti ANO,SOP) a tak chytia vacsinu ludi a moze sa kradnut dalej.
Dakujem za gratulaciu za poznanie ja tebe zial nemozem pogratulovat :)

Dakujem aj tebe vela stastia
31.05.2010 - 11:06:49
00
2 hirwils Ked citam tak rozsiahly a ostry utok tak sa zvykam pozriet, ze kto to pise. Neprekvapuje ma, ze anonym. To sa za svoje nazory hanbis? Jedine co o tebe vieme su sulady tvojich nazorov s jednotlivymi stranami (takze chapem - za toto by som sa aj ja hanbil) :

68,55 % (ĽSNS) Ľudová strana Naše Slovensko
66,34 % (KSS) Komunistická strana Slovenska
64,83 % (SNS) Slovenská národná strana
64,65 % (ZRS) Združenie robotníkov Slovenska
64,23 % (SDĽ) Slovenská demokratická ľavica
62,38 % (USPS) Únia - Strana pre Slovensko
62,38 % (KDH) Kresťanskodemokratické hnutie
62,32 % (PK) Paliho kapurková - veselá politická strana
62,25 % (EDS) Európska demokratická strana
62,01 % (HZDS) Hnutie za demokratické Slovensko
61,67 % (ND) Nová demokracia
61,19 % (Smer-SD) Smer - sociálna demokracia
60,29 % (SRK) Strana rómskej koalície
58,72 % (SMK) Strana maďarskej koalície - Magyar Koalíció Pártja
57,72 % (MOST) Most - Híd
57,04 % (SaS) Sloboda a solidarita
56,69 % (SDKÚ-DS) Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
55,93 % (AZEN) AZEN - Aliancia za Európu národov


Do tejto diskusie sa nezvyknem zapájať, ale toto čo uvádzaš má výpovednú hodnotu pramalú a už určite na to, aby to bol dôvod na nejaké "hanbenie". Medzi najlepšou a najhoršou zhodou s priaznivcami ľubovoľnej strany má "až" 13 % rozdiel, v podstate s priaznivcami ktorejkoľvek sa nadpolovične zhodne - to je podľa teba dôvod na napádanie?
A navyše to testuje zhodnosť s "masovým" názorom voličstva, nie s programovými cieľmi. Aj keby bol rovno kotlebovec, nebol by s takou zhodou pokiaľ by sa počítala ako miera nesúhlasu s programom strany asi "dostatočne roduverný" a stál by na vyrazenie (zrejme najprv zubov, potom zo strany).
Najprv sa zamysli, čo znamenajú dáta, kým o nich začneš diskutovať...
Divnô je mi, že toto je asi jediné záujmové fórum, kde sa sekajú o politike (síce, tu je to takmer unicolor, tak sa veľmi nesekáte)... napr. na akva.sk nás ani nenapadne sa o tomto baviť...
Na budúcom varínskom zraze, ak to takto pôjde ďalej, bude aj hranica na politicky nepohodlných? Lebo tam spejete míľovými krokmi...
31.05.2010 - 11:37:25
00
Akosi odchadza debata inam. Hlavne mi vadi ak mam debatovat s anonymnym nickom na vazne temy.
31.05.2010 - 14:01:08
00
v čechách to pekne rozbalili nakoniec :) a keď tak čítam články o postupoch paroubka a čssd niečo mi to silno pripomína :puke:
31.05.2010 - 14:48:23
00
Čo iné by si čakal od socánkov ktorí vo svojej demagogickej rétorike majú jedinú silu prehovoriť k národu a vrstvám ktoré čakajú, že sa o nich niekto postará teraz a aj o 30 rokov na dôchodku. hehe
31.05.2010 - 15:59:39
00
http://www.sme.sk/c/5400477/sulik-ma-podozrenie-ze-jeho-stranu-sleduju-tajne-sluzby.html

http://korzar.sme.sk/c/5305494/na-presovskeho-docenta-sa-stazuju-aj-za-sexualne-obtazovanie.html

...že by strach,že spermie nezaberú?? :lol:
31.05.2010 - 19:21:55
00
Včera s tou liderkou SDKU bolo na uterak, zhorela ako fakla ale podvadzat v parlamente vie
31.05.2010 - 20:07:16
00
síce som to nepozeral, ale vs Fico sa ani nečudujem.. toho prediskutovať je vážne umenie.. aj keď si často melie svoje a úplne odveci po svojom, v konečnom dosledku vždy vyhrá..
31.05.2010 - 20:11:24
00
Jedna antická múdrosť hovorí,aby si sledoval svojho nepriateľa,pretože on prvý spozoruje tvoje chyby a potrestá ťa za ne. 8)
31.05.2010 - 20:22:08
00
...ale podvadzat v parlamente vie


:) kiez by len takto nasi poslanci podvadzali, skoro by som si spomenul na podpisovanie prezencky panom R v mene pana S ci nebodaj prepisanie textu predtym schvaleneho zakonu pred podpisanim prezidentom nasim skvelym panom predsedom parlamentu P. ale naozaj len skoro...

wake up |(
01.06.2010 - 11:17:50
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up