OK na dirt/4X .... ale myslim si, ze serioznejsi DH ti bude chybat zdvih (hoc proti gustu ziaden disput) a na AM/EN je to zas geometria, ktora jednoducho nesedi na stupania...
Nechcem nejaky Downhill preteky a tak len tak rekreakcne a myslim ze to bude stacit, a zase ten AM/EN no viem ze pri stupani to nebude nic moc ale to len tak raz za caas s kamaratmy na MTBckach ale neviem sa rozhodnut ci tu konu alebo umf
Ja by som ti odporucal ked uz 100mm tak Dirt Jumperu ked chces 100mm, kebyze nieco do 130mm tak celkom by slo XCR alebo potom Z1 Sport Jedna je tu na bazare celkom dobra ponuka
xcrku mam teraz... a ta z1 stoji 180e + naboj musim kupit /30e/ +vyplet a servis /cca 20e/= 230e
durofr /117e/+vyplet a servis /cca 20e/ +naboj /30e/ = 167e z tohto hladiska budem mat skor duro ako mz
No tak myslim ze este pri takych zdvihoch velky rozdiel nebude, ale rozdiel je ked kupis RST Strom 180mm a Bomber 66 takze, myslim, ze aj tak velky rozdiel tam nebude, len ta Z1 by vydrzala dlhsie, ale kedze je pouzivana a duro nova tak to mas jedno
Tak chod jednoznacne, ale vies rocnik, no pozri ja osobne mam na to taky nazor, ze je jedno ci Taiwan alebo Italia. Pozri vsetko, uz uplne vsetko sa vyraba v Cine a okolie, za posledne 2 roky uz kvalita sla hore, ja tam rozdiel nevidim, a co sa tyka vyroby tak Azia ma asi najlepsie podmienky a stroje.
MOzno rocnik po Italii bola katastrofa, ale 09/10 tam uz rozdiel tazko najdes. A prave som si zajednal Bomber 55R 09, nova. Za perfektnu cenu Takze o Duro ti asi nic neporadim
pozri este ebay.de ... minule tam bola 55ka aj 66ka v super stave za este lepsie ceny!!! keby som nemal taky blby ram a mal paniaze tak ju berem a nevaham
Popravde ziadnu, ale kedze nema ani najmensi skrabanec, vyzera akokeby ju vybral z obchodu, a bola zhodena z biku tak asi mu uverim ale pravda, istota nieje, ale to asi pri kazdej, okrem tej co si kupis sam z obchodu
Tak chod jednoznacne, ale vies rocnik, no pozri ja osobne mam na to taky nazor, ze je jedno ci Taiwan alebo Italia. Pozri vsetko, uz uplne vsetko sa vyraba v Cine a okolie, za posledne 2 roky uz kvalita sla hore, ja tam rozdiel nevidim, a co sa tyka vyroby tak Azia ma asi najlepsie podmienky a stroje.
MOzno rocnik po Italii bola katastrofa, ale 09/10 tam uz rozdiel tazko najdes. A prave som si zajednal Bomber 55R 09, nova. Za perfektnu cenu Takze o Duro ti asi nic neporadim
kvalita výroby sa už zlepšila, ale čo z toho keď tam kvalitne namontujú nejaké suntour lacné natlakované extrémne poruchové tlmenie Veľa šťastia
Patrik, a ty odkial vies ze tam daju lacne poruchove atd. ? Bol si tam ?
Ja si nejdem kupim Suntour, ale urcite ta vidla nieco vydrzi uz to niesu tie sracky ach..
RST Storm ano, to by som v zivote nekupil Pretoze, zivotu nebezpecne ! ale Duro uz nie, a nemyslim ze niekedy bola taka zla, je horsia ako macochi a RS, ale to svedci na cene
a zase storm by som nekupil lebo to je zivotu nebezpecne... preco... lebo kedysi sa lamali? nepovedal si nahodou ze to vyrabaju ti isti sikmi? ze tam je urcity pokrok?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale na Chuckera, 160mm ?
durofr /117e/+vyplet a servis /cca 20e/ +naboj /30e/ = 167e z tohto hladiska budem mat skor duro ako mz
MOzno rocnik po Italii bola katastrofa, ale 09/10 tam uz rozdiel tazko najdes. A prave som si zajednal Bomber 55R 09, nova.
MOzno rocnik po Italii bola katastrofa, ale 09/10 tam uz rozdiel tazko najdes. A prave som si zajednal Bomber 55R 09, nova.
kvalita výroby sa už zlepšila, ale čo z toho keď tam kvalitne namontujú nejaké suntour lacné natlakované extrémne poruchové tlmenie
Ja si nejdem kupim Suntour, ale urcite ta vidla nieco vydrzi uz to niesu tie sracky
RST Storm ano, to by som v zivote nekupil