k tomu znaceniu: na trati vidno ci to znacenie je ehm zle (zelena stopa) alebo ci sa organizator snazil a niekto mu tu snahu uspesne znicil (tohto rocny horal a "odbocka" do neskutocneho sajrajtu na lejzi alebo tohto rocny RCP maraton - clovek pride na "krizovatku z ktorej su 4 cesty kadial ist dalej a VSETKY boli s faborkami pripadne "odznacenie" odbocky 10 km pred cielom...)
pri tom druhom pripade sa na organizatorov nemozno hnevat. "krejzisti" na horalovi mali dany usek este bez tej "odbocky" a na RCP-cku organizatori este hodinu pred prejazdom prvych borcov kontrolovali trasu a bola v poriadku...
a podla vyjadreni na nete o partizanskom tento maraton spada do druheho pripadu
presne mas pravdu, mne horalovi asi 10km pred cielom na lejzi usli dvaja chalani z nasej trio veducej skupiny a ja som vtedy sam odbocil do toho sajrajtu ... asi po 5km som prisiel na to ze som desi kde by som sa ani nahodou nemal nachadzat... tak som zahresil a upaloval naspak.. do ciela som prisiel 11.. a kraaaaasnou stratou.. po vysloveni reklamacie na znacenie som od organizatora inkasoval len zopar tvrdych slov a mohol som sa ist stazovat na lamparen... horal je krasny maraton ale po tejto skusenosti ma tam uz ani pekne pocasie nedotahne...
LittleFox...a smiem sa spytat v ktorom roku si na tej Lejzi zabludil? lebo ako pozeram, tak pozeram po clovekovi z Puchova na 11.mieste tam nemozem najst ziadnu zmienku
skolopovinny littlefox:
1. aby som ta odcitoval z bikemagazinu. si dostal pekny odj*b od oakleyho. uz len z principu som si pozrel vysledky aj ja ale 11 miesto puchovu fakt nepatrilo za posledne 3 roky
2. jedine preznacenie trate ktore bolo na lejzi o ktorom viem a ktore bolo prezentovane aj na nete bolo stupanie zo Spisskeho Bystre na Smrecinske sedlo a to bolo tak na 15stom km trate (a nie 10 km pred cielom)
3. Horal ma tazke korenate trate? ty si ten maraton isiel? lebo ja si fakt na nejake korenate trate nespominam a to som tam siel aj lejzi aj krejzi. jediny korenaty usek bol na tohtorocnej trati 1y krat a to kral sunavy.
4. vystup na baske by som ako "vrazdu" fakt nedefinoval. ano je to nekonecny kopec ale nie az tak nekonecny ako vyslapy na horalovi(ci uz na kralovu alebo na smrecinske sedlo). to uz na dubnicaku je tazsi vyslap za poslednou obcerstvovackou...
to stax : ten littlefox je ale lisiak mazany...on ich chcel pred koncom prekabatit a na svoju smolu zabludil:)...este som nikdy nevidel, nezazil, nezral aby sa ktokolvek z prvej akejkolvekclennej skupiny odbocil inym smerom ako ostatni...
OK, a skusme sa este vratit k mojej otazke smerujucej k "technickejsim" maratonom. Trosku to vsetko upresnim, aby bolo jasne, ktore maratony uz poznam a ktore este nie.
Minulu sezonu (moju prvu maratonsku) som startoval na piatich maratonoch - Panda, Dubnica, Sulov, Vlk, Horal. Dokoncil som okrem Horala vsetky a nastastie po 12 km na Horalovi Krejzi sa mi zlomila pätka drziaca prehadzovac. Nastastie hovorim preto, ze si myslim, ze som bol velky optimista kedze ostatne trasy co som siel mali od 43km (Vlk) po 68 km (Dubnica) a mam pocit, ze ak by som Krejzi vobec dokoncil, tak urcite nie v casovom limite.
Cize aj ked asi minimalne tri z vyssie uvedenych maratonov pojdem aj tento rok (Horal uz jedine Lejzi ), tak sa pytam:
Poznate nejake ine maratony, ktore sa podla moznosti vyhybaju sirokym lesnym cestam a uprednostnuju lesne chodniky?
Stax jedznocnacne vie o com pise, takze beriem do uvahy Banskostiavnicky maraton a Selu a pozdavalo sa mi z diskusie najmä Partizanske. Zelenu stopu mi neodporucajte, nesiel by som ju ani keby ma tam zadarmo priviezli (kvoli udalostiam posledneho rocnika a opakovanym staznostiam k organizacii aj na minule rocniky) a Slovensky Raj zas nepojdem z principu, kedze som cital o pristupe p.Pitka viac nez dost a kedze tak ci tak sa ide Raj v rovnaky termin ako Horal, tak samozrejme prichadza do uvahy jedine Horal.
Najde sa teda este okrem Stiavnice, Sely a Partizanskeho nieco dalsie, alebo tie zvysne maratony co som nevymenoval vyrazne nevycnievaju nad ostatne? Dik.
Jezus este detaily:
1. Na Stiavnickom maratone single (skoro) niesu napriek tomu ta trat je fakt super.
2. Ak sa rozhodnes ist na Selu tak urcite chod dlhu trasu(91km). Pred dvoma rokmi som to mal ako 1y maraton tej sezony s najazdenymi 700km a (skoro) v pohode som to presiel
Ako sme pozerali tu mapu tak kratka trasa je to iste co dlha bez najkrajsich pasazi(teda uvodnych 48 km v popise na ich stranke). Aj na tej kratsej trase su super chutovky napr. zjazd pred a za peklom ale tych prvych 48km je kvalitka. btw aj toto pisu v popise trate a fakt nekecaju Následuje nevinný 400 metrový sjezd po opačně klopené pěšince do Rozsoší – pozor na opačné klopení, nejlepší pády z videozáznamů jsou právě odtud!
a este link na profil http://www.selasport.cz/marathon_authorsela_04/profil1200.htm
to Katko...nemyslim ze by sme sa mali ospravedlnovat, kedze tu bola spominana trasa LEJZI a 11.miesto ...to uz clovek musi byt na tom zle ked si nepamata co isiel a kolky skoncil...
ved moze prijst na prve maratony bud do Topolcianok, abo do Partizanskeho ( to by bolo ideal, kedze to je pravy bikemaraton ) a moze sa pokusit ukazat nam ako sa jazdi!:)...
inak kedze tema je kam na maraton, tak ja sa tento rok chystam :
Topolcianky
Partizanske
Sulov
Dubnica
Salzkammergut
Banska Stiavnica
Svit
...a este uvidime co prinesie sezona
ak chcete zažit celkom slušný pretek, čo sa týka trate, (single, lesne cesty, starý afalt, rýchle zjazdy...Kojšovska hoľa 1246 mnm.....) aj organizácie, aj po preteku...ale aj prírody.......prídte sa pozriet do Košic, tohoto roku bude nová, podla mna ešte lepšia trat ako bola....aj ked ju celu zo sedla nepoznám...za čo by som sa mal ako miestny hanbiť ....vačšina mi je ale dobre známa a predpokladám...že bude tvrdo konkurovat ostatným pretekom a zaradi sa do prvej trojice v SK...posurfujte najdete dost info o minulých dvoch ročnikoch......a dalšie info su aj na oficiálnej www.1kbm.sk .....aj ked viem.......že pre niektorých ..hlavne z najvačšej slovenskej dediny, je to aj pohladom na mape strašne daleko.......
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pri tom druhom pripade sa na organizatorov nemozno hnevat. "krejzisti" na horalovi mali dany usek este bez tej "odbocky" a na RCP-cku organizatori este hodinu pred prejazdom prvych borcov kontrolovali trasu a bola v poriadku...
a podla vyjadreni na nete o partizanskom tento maraton spada do druheho pripadu
1. aby som ta odcitoval z bikemagazinu. si dostal pekny odj*b od oakleyho. uz len z principu som si pozrel vysledky aj ja ale 11 miesto puchovu fakt nepatrilo za posledne 3 roky
2. jedine preznacenie trate ktore bolo na lejzi o ktorom viem a ktore bolo prezentovane aj na nete bolo stupanie zo Spisskeho Bystre na Smrecinske sedlo a to bolo tak na 15stom km trate (a nie 10 km pred cielom)
3.
4. vystup na baske by som ako "vrazdu" fakt nedefinoval. ano je to nekonecny kopec ale nie az tak nekonecny ako vyslapy na horalovi(ci uz na kralovu alebo na smrecinske sedlo). to uz na dubnicaku je tazsi vyslap za poslednou obcerstvovackou...
Senzi:
9 775 Cíger Dominik FOX racing Púchov SVK 0.00 7 02:05:27.74 33.95 00:14:37,94
To si žiada ospravedlnenie nemyslite?
Ja sa ospravedlňujem sorry.
takze nie. nemam sa za co...
Minulu sezonu (moju prvu maratonsku) som startoval na piatich maratonoch - Panda, Dubnica, Sulov, Vlk, Horal. Dokoncil som okrem Horala vsetky a nastastie po 12 km na Horalovi Krejzi sa mi zlomila pätka drziaca prehadzovac. Nastastie hovorim preto, ze si myslim, ze som bol velky optimista kedze ostatne trasy co som siel mali od 43km (Vlk) po 68 km (Dubnica) a mam pocit, ze ak by som Krejzi vobec dokoncil, tak urcite nie v casovom limite.
Cize aj ked asi minimalne tri z vyssie uvedenych maratonov pojdem aj tento rok (Horal uz jedine Lejzi
Poznate nejake ine maratony, ktore sa podla moznosti vyhybaju sirokym lesnym cestam a uprednostnuju lesne chodniky?
Stax jedznocnacne vie o com pise, takze beriem do uvahy Banskostiavnicky maraton a Selu a pozdavalo sa mi z diskusie najmä Partizanske. Zelenu stopu mi neodporucajte, nesiel by som ju ani keby ma tam zadarmo priviezli (kvoli udalostiam posledneho rocnika a opakovanym staznostiam k organizacii aj na minule rocniky) a Slovensky Raj zas nepojdem z principu, kedze som cital o pristupe p.Pitka viac nez dost a kedze tak ci tak sa ide Raj v rovnaky termin ako Horal, tak samozrejme prichadza do uvahy jedine Horal.
Najde sa teda este okrem Stiavnice, Sely a Partizanskeho nieco dalsie, alebo tie zvysne maratony co som nevymenoval vyrazne nevycnievaju nad ostatne? Dik.
1. Na Stiavnickom maratone single (skoro) niesu napriek tomu ta trat je fakt super.
2. Ak sa rozhodnes ist na Selu tak urcite chod dlhu trasu(91km). Pred dvoma rokmi som to mal ako 1y maraton tej sezony s najazdenymi 700km a (skoro) v pohode som to presiel
Ako sme pozerali tu mapu tak kratka trasa je to iste co dlha bez najkrajsich pasazi(teda uvodnych 48 km v popise na ich stranke). Aj na tej kratsej trase su super chutovky napr. zjazd pred a za peklom ale tych prvych 48km je kvalitka.
Následuje nevinný 400 metrový sjezd po opačně klopené pěšince do Rozsoší – pozor na opačné klopení, nejlepší pády z videozáznamů jsou právě odtud!
a este link na profil
http://www.selasport.cz/marathon_authorsela_04/profil1200.htm
ved moze prijst na prve maratony bud do Topolcianok, abo do Partizanskeho ( to by bolo ideal, kedze to je pravy bikemaraton ) a moze sa pokusit ukazat nam ako sa jazdi!:)...
inak kedze tema je kam na maraton, tak ja sa tento rok chystam :
Topolcianky
Partizanske
Sulov
Dubnica
Salzkammergut
Banska Stiavnica
Svit
...a este uvidime co prinesie sezona
http://www.sharebigfile.com/file/39713/ ... r.wmv.html
Moze to byt pekne zakoncenie sezony...
Ukoncit sezonu v auguste mi pripada neskutocne hriesne.
8 fotografov a ziadne fotky
8 fotografov a ziadne fotky
Nerozumiem
Ukoncit sezonu v auguste mi pripada neskutocne hriesne.
Upresnenie: ukoncenie maratonskej sezony. Po tomto maratone uz toho asi na Slovensku vela nebude