Aj ja(53) a syn(31) sme sa prihlásili prvykrát na 55-ku. V nedeľu vyzbrojený GPS sme boli vyskúšať trať. Po Opátku v pohode aj asfaltka sa dala, Kojšovka nás potrápila za to, že sme ju zdolali poslala za nami búrku s krupobitím v tých najrozmočenejších úsekoch trate (asi 40. km). Najťažší bol stupačik od Klatova po vždy rozbitej asfaltke na Jahodnú. Vysledný čas pohybu podľa GPS bol 6 hodín a 50 minút. To je tak na hranici diskvalifikácie alebo tesne za ňou. Neospravedlňuje ma ani to, že mi postupne odchádzala zadná brzda Hayes. Nieto divu mám najazdené asi 300 km a syn možno 150 km. Ale nevzdávame sa chceme si to vyskúšať ešte raz za sucha , bojujeme s prehlásením na kratšiu trať lebo táto je náročná ale krásna. Musíme to stiahnuť aspoň na 5 a pol hodiny. .
Chcem sa opytat . Mam 13 rokov a chcem sa zucastnit . Nedalo by sa aby som sa zucastnil ??? ja cHcem ist na 20 ( asi ten najmensi ) pls skora odpoved by sa hodila dakujem.
Tak už som aj ja prihlásený na 55-ku dúfam že to zvládnem,je to môj prvy polmaraton a chcem poradiť akú výstroj oblečenia si mám vziať na seba pri takom upršanom počasí?(AK bude ) Žeby pomohol dáždnik Už sa fakt neviem dočkať dúfam že aspoň vyjde počasie inak to bude masaker.Ináč dážď mi nevadí ale všetkého veľa škodí.
Pocujte borci, minuly rok lialo tak isto, este aj celu noc pred maratonom a este aj rano na starte 100-vkarov a dalo sa to. Ked si uz tam a odstartujes, na to vlhko kasles...uz si len ty , bike a trat ...a nakoniec je to skoro o mesiac a vy tu placete, ze vonku prsi
podľa dlhodobej predpovede má byť od polovice júna do polovice júla najteplejšie počasie.a niektorí sa tu traumatizujete tým maratónom ako keby to bola udalosť roka.inokedy sa nedá bajkovať?to je k tomu potrebný maratón?alebo z druhej strany.na maratón môže ísť iba ten čo dovtedy prešiel xy kilometrov?chcem ísť prihlásim sa.tí čo ste z košíc veď ráno vstanem a buď idem alebo prší a nejdem.hotovo.a keď rekreačný jazdec príde na chvoste vadí to nejak?až taká trauma?
Treba vyskúšať, za každého počasia. Ja to chodím už od 0 ročníka a väčšinou v noci pred maratónom vždy pršalo, alebo bolo zlé počasie. Ale ráno už bola pohoda, aj svietilo a v cieli paráda, zabahnený. Je to super akcia
No uff, dnes som si bol prejst vacsiu cast z trasy, asi 45 km, ale to bolo utrpenie pre mna. Nekonecne stupania, vytrasene zjazdy, bahno, defekt...Celkovo 5 hodin, a to som to v sedle pod Suchym sikol zltou na Zlatoidske luky...Zacinam pochybovat, ci dobre, ze som sa prihlasil
ta prva fotka je pod Lajoskou ako sa vychadza uz na cestu do Klatova?
bol som tam pretd tyzdnom, trochu som odrazil vo vrchnej casti vodu aby netiekla po zakrute, aj tam bolo slusne bahno, uz len tie konare uhadzat......
nemal by niekto chut ist zajtra dat to tam do poriadku?
ja by som isiel, ale zaranky, lebo na obed uz hlasia dazd...........
Zajtra rano mame stretavku z Kidakom o 8.00 hod na Tahanovciach, ideme smer na Lajosku a potom sa uvidi podla pocasia. Dnes som isiel aj ja cast trate 1.KBM Z Jahodnej na Lajosku dalej po zltej okolo kaplnky dole do Opatky. Potom asfaltkou do sedla pod Suchum vrchom. Dalej som si to skratil presne ako Atnert. Na Kojsovku by som uz asi ani nevysiel. Zo sedla pod Suchym vrchom dalej po starej trati "po zltej" az na Zlatoidske luky a cez Tisicovku a Lajosku do Kosic. To slnko ma vystavilo ako citrom. Ledva som dosiel domov a to som mal camelback s 3l iontaku a pil som kofolu na Jahodnej.
najradsej medzi 7 a 8-ou.
chcel by som ist po asfalte do Idky, kym nechodi vela aut a z Idky ist ponad Mexiko po maratonskej pod Lajosku a dalej podla aktualneho casu a pocasia, ale beriem si pre istotu jedlo na cely den.
moze byt o 7:30 pri LIDLI na Popradskej???
tempo turisticke
alebo daj navrh, kludne mozeme ist aj pred siedmou......
Tak včera som prešiel skoro celú trasu a keby som už pri konci neodbočil smerom na hylov tak by to bolo v pohode ale to slnko ma vyšťavilo úplne a ešte mi došla voda tak som bol K.O.Dal som 58 km za 5:42 hod(čas stravenych na biku plus asi 3km tlačenia celkovo 8 hodín) ale bolo fakt dosť tlačenia biku pretože som už nemohol.Čiže celková trať na kojšovku v pohode až na to tlačenie už celkom pod kojšovkou asi 500m ale to patrí k takému závodu samozrejme však nepôjdeme po asfaltke.(možno ju tam stihnú položiť )Potom zjazd dole po červenej na idčianske sedlo odtial dole pod bývalu chatu Vsž tak to bolo ok.Smerom na mexiko začalo (peklo )ta cesta bola samá bažina tak tam to bolo miestamy dosť nezjazdné.Od mexika smerom hore super cesta ale v polke kopca došli sily aj voda.Potom špatná odbočka na hýlov smerom z vrcholu GPS sklamala a už som bol v hylove a tak pekne po modrej naspet hore na trasu a po nej na jahodnu,už tu odbočku na vyšny klatov som vynechal.Potom som strávil asi pol hodinu pri studničke.To bol ten naj pocit.Inač dobre riešena trasa odhadujem ju na 5 hodiny jazdy pokial nepobludim zase.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kto chce, tak este moze stihnut
Myslel si šrotovné ?
aby to nebola nakoniec pravda
uff,ja mam asi 400 km. asi sa odhlasim
bol som tam pretd tyzdnom, trochu som odrazil vo vrchnej casti vodu aby netiekla po zakrute, aj tam bolo slusne bahno, uz len tie konare uhadzat......
nemal by niekto chut ist zajtra dat to tam do poriadku?
ja by som isiel, ale zaranky, lebo na obed uz hlasia dazd...........
najradsej medzi 7 a 8-ou.
chcel by som ist po asfalte do Idky, kym nechodi vela aut a z Idky ist ponad Mexiko po maratonskej pod Lajosku a dalej podla aktualneho casu a pocasia, ale beriem si pre istotu jedlo na cely den.
moze byt o 7:30 pri LIDLI na Popradskej???
tempo turisticke
alebo daj navrh, kludne mozeme ist aj pred siedmou......
Je to na suradniciach N48 45.566 E21 04.185, neviem ci si myslel toto.