zdravim. mam par otazok o tejto oblasti. jazdite po cestickach v nom?chytili vas? dostali ste pokutu? viem ze je tam zakaz vstupu ale zaujimala by ma aj tato oblast a rad by som ju prejazdil vsimol som si ze castou spravili zltu tur. znacku ale je to len kusok . cital som ze na VVPzahori uz sa bude dat chodit ale tyka sa to aj TUR VRCHU? diki
Bol som tam asi dva krát. Konkrétne sme sa aj kúpali v tej jednej nádrži....čo je po ceste( asfalt križovatka červenej smer Baba a žltej značky - smer Slnečné údole ). Potom nás tam chytili ked sme sa chceli dostať na Košariská. Chceli nás naložiť do auta urobili sme zo seba blbečkov, že sme zabludili. Nakoniec sme sa na tie Košariská dostali. Asi by som tam už nešiel.
Ja ti síce neodpoviem, lebo tam nejazdím, ale keď som dávnejšie prechádzal cez sedlo Tri kamenné kopce smer Baba, tak tam práve skupinka cyklistov obchádzala závoru a išla tam. Čiže to tam zrejme poznali.
Tá žltá značka nad Jablonovým to prechádza fakt len kúskom.
Osobne snívam o dni keď tieto hračičky pre zelené mozgy zrušia a bude sa tam dať voľne chodiť. Rovnako zrušiť aj "vojenský" priestor od Lozorna po Senicu, letisko Kuchyňa by si nechať mohli
Dali by sa tam robiť dobré trasy, napr. Pernek-Jablonové-Lozorno pekne cez les severným svahom MK - alternatíva k hrebeňovke. Plus lesné cesty pod Konskými hlavami a Gašparovou , ach
Kedysi davno som sa pustil asfaltkou dole z 3KK .. presiel som hreben, tam cosi niekto filmoval a dosiel dole .. tam zavora, budka a vojak na strazi. Zasalutoval, pozdravil, otvoril zavoru a jachal som dalej. Bohuzial .. bolo to predtym, nez sa vojaci zblaznili a nanovo otvorili tieto oblasti kade-tade ...
Kamosov tiez pekne zbuzerovali pred 2 rokmi ... a stali tam s dzipom, dokial nesli dalej.
Dali by sa tam robiť dobré trasy, napr. Pernek-Jablonové-Lozorno pekne cez les severným svahom MK - alternatíva k hrebeňovke. Plus lesné cesty pod Konskými hlavami a Gašparovou , ach
jo presne to aj mna laka a uz by to fakt do facka mohli zrusit lebo jak vidim takto je to dost o hubu ach ch:uji naco im je to tolko vojenskych oblasti pre tych par vojakov..
a co som ty? ja neviem tak makat ale su tam pekne borovicove lesy ako jedno z mala miest na karpatoch pri blave..ta vona ten vzdusik
a do roku 2006 si sa mohol volne pohybovat aj po lese..ach ta zmena rezimu
Existuje stranka, kde su informacie o strelbach. http://www.vtsu.sk/ Su tam aktualizovane rozvrhy strelieb a takisto mapy dopadovych ploch. Podla tychto informaci, ziadna z dopadovych ploch na Tureckom vrchu nie je. VPP Turecky vrch patri pod VPP Lest, ktora sa specializuje na vycvik pozemneho vojska.http://www.mil.sk/549/vojensky-vycvikovy-priestor-4558-turecky-vrch.php Pre nich tam klasicka strelnica na rucne zbrane. Takisto tam cvicia zenisti minovanie a odminovanie.
Takze presne naopak, ako JoKo pise. Mozete cakat, ze prejdete zabudnutu minu alebo plaziaceho sa vojaka, pripadne chytite zabludenu gulku z niektorej strany. Jedine, co by sa nemalo stat je, ze by nieco padlo na hlavu.
pokial viem tak hrozia za vstup na tieto uzemia celkom slusne pokuty..ale tusim sa da vybavit vstupka do tychto lesov..je tam nejaky rocny poplatok..vyuzivaju to hubari a pod..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tá žltá značka nad Jablonovým to prechádza fakt len kúskom.
Osobne snívam o dni
Kamosov tiez pekne zbuzerovali pred 2 rokmi ... a stali tam s dzipom, dokial nesli dalej.
jo presne to aj mna laka a uz by to fakt do facka mohli zrusit lebo jak vidim takto je to dost o hubu
PS: Keď vieš rýchlo makať na biku, choď sa pozrieť. Ja osobne o problémy nestojím.
a do roku 2006 si sa mohol volne pohybovat aj po lese..ach ta zmena rezimu
Takze presne naopak, ako JoKo pise. Mozete cakat, ze prejdete zabudnutu minu alebo plaziaceho sa vojaka, pripadne chytite zabludenu gulku z niektorej strany. Jedine, co by sa nemalo stat je, ze by nieco padlo na hlavu.