FOXou nič nepokazíš, ale v tejto cenovej kategórií by som radšej šiel do lacnejšej (napr RS) a pridal ušetrené na výbave.. FOX má drahší a trochu komplikovanejší servis..
Ja odporucam speslik. Sam na nom jazdim na RH... Stumpjumper ma najlepsi M5 ram co robi speslik, da sa poveda ram, ktory patri medzi tie naj na svete v kategorii hlinik... a na srame X9 X7 elixir brzdy.. BG sedlo phenom vzdy lepsie ako fizik... este si vezmi, ze dostanes doplnky v celkom fajnej hodnote ...kupte bajk a dostane od nás doplnky... a robia tam aj BG FIT skus napisat a dohodnut sa s nimi... Mne sa podarilo aj na cene dohodnut
s tou foxou by som nevymyslal a nechal by som ju ako kriterium...
ma drahsi servis, ale zase ako casto sa nieco po*erie s foxou oproti inym vidlam?
radsej mat prehadzovac XT miesto XTR a poriadnu vidlu, na ktoru sa da spolahnut...
okrem toho ako som uz spominal niekolkokrat, Foxu zamknes na fest, pricom RS ti bude behat kludne aj vyse 1cm
popripade je ovela lacnejsie dokupit XTR prehadzovac ako menit vidlu
ja by som vymenil FOXu za RS a miesto XTR by som kukal na poriadne kolesá.. poradie priorít rám, vidla, kolesá, zbytok..
zamykanie sa mi nezdá ako argument, kolko ludí to využíva nejak často? dával by som pozor skor na citlivosť, chod, možnosti nastavenia.. čo sa týka servisu, tak FOX minimálne raz ročne musíš poslať do slovkolexu inak máš po záruke..
craobs: s poradim priorit suhlasim
preto radsej poriadnu vidlu a kolesa su az na tretom mieste...vacsinou vyrobcovia aj tak nedavaju nejake extra kolesa na biky v tejto kategorii a aj na viacero rad davaju ten isty model kolies...
co sa tyka servisu v slovkolexe, tak zarucny servis je hadam zadarmo, nie?
ja som mal aj rebu a nebol som teda spokojny a necitil som sa s nou dobre...
foxa je nebe a dudy
lock vyuziva vela ludi, co slapu aj na asfalte...ja kym pridem k lesu, tak musim ist par km po asfalte a tam citit ten rozdiel...ak mas teda normalne nastavenu vidlu, nie nafukanu na fest
no na asfalte pokial nešlapeš v stoji rozdiel moc nepocítiš (aspoň ja nie) servis slovkolexu zadara nieje, berie sa to ako bežné opotrebenie takže tesnenia a olej si cvakáš.. cca 70-100€ podla toho čo ako.. takže vstupné náklady na FOXu sú tak 70% navrch už v základe+dalšie pálky na servise..
nemyslím žeby REBA bola až tak zlá (aj keď som vela na nej nejazdil, mám FOXa ), najprv by som pozisťoval ktorá mi vyhovuje viac..
keby som mal možnosť výberu radšej by som nechal zmenu FOX>RS a kolesá zo Shimano>priemysle.. za tých 150-200€ rozdielu FOX-RS by sa už mohli dať poriešiť zmeny..
ale zas je otázka čo vymení predajca, keď si ale skladáš sám neni o čom..
aha no to som nevedel, ze v slovkolexe to tak maju...
ja mam Foxu spod ruky a okrem toho kamosa, co vie na Foxe opravit vsetko...
ale 100€ rocne by sa mi teda fakt nechcelo davat...
okrem toho ako som uz spominal niekolkokrat, Foxu zamknes na fest, pricom RS ti bude behat kludne aj vyse 1cm
Uplne pevny lockout bez bezpecnostneho chodu 10-15 mm je najväcsia sprostost aku kto mohol kedy vymysliet. V tomto je RS na tom jednoznacne lepsie. A citlivostou su Fox a RS takmer porovnatelne, takze ked este zaratame cenovy rozdiel a rozdiel v nakladoch na udrzbu, tak je jednoznacny vitaz pomeru cena/vykon urcite RS.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.superior.cz/cz/kolekce-2010/mtb-profi/bike.html?id=270
http://www.superior.cz/cz/kolekce-2010/mtb-profi/bike.html?id=269
http://www.superior.cz/cz/kolekce-2010/mtb-profi/bike.html?id=268
nemaju sice foxu ale zdaju sa mi ovela zaujimavejsie ako merida...
Tak nie je, ale FOXkou nic nepokazim, či?
http://www.giant-bicycles.com/_generated/_generated_sk/bikes/models/images/2000/2010/XtC%200.jpg
http://www.skvarka.sk/index.php?src=katalog/bicykle/7-mtb/1115-specialized-stumpjumper-comp
http://www.superior.cz/cz/kolekce-2010/mtb-profi/bike.html?id=268
http://www.bikepro.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1176&category_id=81&option=com_virtuemart&Itemid=79
btw: giant ma na foto xtr prehadzovacku ale n specifikacii ma len xt
ma drahsi servis, ale zase ako casto sa nieco po*erie s foxou oproti inym vidlam?
radsej mat prehadzovac XT miesto XTR a poriadnu vidlu, na ktoru sa da spolahnut...
popripade je ovela lacnejsie dokupit XTR prehadzovac ako menit vidlu
zamykanie sa mi nezdá ako argument, kolko ludí to využíva nejak často? dával by som pozor skor na citlivosť, chod, možnosti nastavenia.. čo sa týka servisu, tak FOX minimálne raz ročne musíš poslať do slovkolexu inak máš po záruke..
preto radsej poriadnu vidlu a kolesa su az na tretom mieste...vacsinou vyrobcovia aj tak nedavaju nejake extra kolesa na biky v tejto kategorii a aj na viacero rad davaju ten isty model kolies...
co sa tyka servisu v slovkolexe, tak zarucny servis je hadam zadarmo, nie?
ja som mal aj rebu a nebol som teda spokojny a necitil som sa s nou dobre...
foxa je nebe a dudy
lock vyuziva vela ludi, co slapu aj na asfalte...ja kym pridem k lesu, tak musim ist par km po asfalte a tam citit ten rozdiel...ak mas teda normalne nastavenu vidlu, nie nafukanu na fest
nemyslím žeby REBA bola až tak zlá (aj keď som vela na nej nejazdil, mám FOXa
keby som mal možnosť výberu radšej by som nechal zmenu FOX>RS a kolesá zo Shimano>priemysle.. za tých 150-200€ rozdielu FOX-RS by sa už mohli dať poriešiť zmeny..
ale zas je otázka čo vymení predajca, keď si ale skladáš sám neni o čom..
ja mam Foxu spod ruky a okrem toho kamosa, co vie na Foxe opravit vsetko...
ale 100€ rocne by sa mi teda fakt nechcelo davat...
Uplne pevny lockout bez bezpecnostneho chodu 10-15 mm je najväcsia sprostost aku kto mohol kedy vymysliet. V tomto je RS na tom jednoznacne lepsie. A citlivostou su Fox a RS takmer porovnatelne, takze ked este zaratame cenovy rozdiel a rozdiel v nakladoch na udrzbu, tak je jednoznacny vitaz pomeru cena/vykon urcite RS.