zatial bola len jedna jazda.. mozno sa bude aj rezat no podlozky aj sedlo pojdu nizsie!! maly nie je, brzdy su tak akurat a na zem zo sedla nedociahnem
Aj ja sa môžem pochváliť - môj malý princ dostal malé vylepšenie (naozaj malé, cca. 1,5x1,5x0,5 cm) v podobe vložiek do dualov, ktoré sa týmto zásahom KONEČNE priblížili k mojej malej ruke. Spôsobilo to u mňa prevratnú zmenu - NEBOJÍM jazdiť dole kopcom. Chce to ešte trocha tréningu, ale už som schopná zliezť dolekopec aj s náklonom 12% zavesená dole do baranov, s tým vedomím, že môj krásny zabrzdí presne aj na odhodenej jednocentovke - a že som konečne prestala byť za debila, ktorý uteká popri bicykli dole každým kopcom....
tak u mna to uz je treti level upne prve zaciatky boly na bratovej liberte bohuzel foto sa nezachovalo a potom bol level up na toto bianchi a ta merida je najnovsi ulovok moj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neni ti ten ram maly? oi tie podlozky pod predstavcom a mrte vytiahnute sedlo su divne
inak pekny
cErtiskO: to je ten celokarbón s hliníkovou zadnou stavbou, ktorý si mal vo výbere?
Obom prajem veľa šťastných a krásnych kilometrov.
cErtiskO: to je ten celokarbón s hliníkovou zadnou stavbou, ktorý si mal vo výbere?
veru, veru, je to on, snáď poslúži, bol som ho už testnúť na hrádzi a som spokojný.. a ďakujem, same to you
P.S. Steel is real
PS: ja mám tiež tieto košíky (Elite), len sa mi z nich pomaličky ale určiete vysúvajú bidony
taktiez mam tie kosiky a bidony sa ani nepohnu.
naopak na crosovom mám košíky merida a tie držia bidony ako privarené
http://img291.imageshack.us/img291/2273/89796523.jpg