Kto sa chysta?
Ja este neviem, ale ak ano, tak asi na 50tku...
viac info na http://www.1kbm.sk
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 16. 7. 2015 o 16:33
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
škoda že je to "až" od 15 rokov:(
musím is ešte rok počkať, a tak sa chcem spýtať , mohla by tam byť aj ešte jedna skupina ako 20 -tka od 10+ rokov .
Ale zase, nie sme žiadne bábovky, komu sa nepáči, nech hraje šach alebo biliard.
Ako bolo na 100-vke,ja som nemohol,ale pravdupovediac tá trasa z KE do KE cez Gelnicu nie je moja srdcová záležitosť.Radšej mám RV-KE
jasnee:)))jaa soom naa ROCKRIDER-i 6.3 take cierne cudo:D
Ja mám čirne gate ROCKRIDER
musím is ešte rok počkať, a tak sa chcem spýtať , mohla by tam byť aj ešte jedna skupina ako 20 -tka od 10+ rokov .
Pepo ja idem so svojim svišťom a on je 98-čka a je tam prihlásený aj Martin H. a on je tiež 98-čka
organizator mi povedal, ked donesies od rodicov podpisany papier, ze preberaju za Teba zodpovednost, pustia Ta na trat.
najlepsie by bolo ak by si isiel priamo v sprievode rodica, bude tam trosku mela, treba byt opatrny a davat pozor aj na cyklistov co prechadzaju okolo Teba......
Na nohy tretry, to je jasné len čo na toho dvojkolesáka?
Ja normálne uvažujem o ´´štuplákoch´´ blata bude neúrekom a chcem aby mi to držalo
No na wetskrými si netrúfam, to je už extrémguma ale leží mi tu jeden swampthing čo sa mi vidí tak akurát na tieto podmienky tak ho tam asi nahodím.
slnecne miesta pekne schnu, to co je v tieni lesa je este mokre, sem-tam sa najdu nejake konariky co posfukoval vietor.