ten usek je pomerne kratky, tak si ho mozes pripadne prejst...je tam par zaujimavych miest, ak by si sa popresuval, mohol by si mat aspon roznorodejsie fotky, co ma tak na rychlo napada, tak kaplnka pod lajoskou, o niekolko metrov nizsie rampa, kde je celkom zaujimavy protisvah, sem tam nejaka lucka a na konci, ak si dobre pamatam trochu kluckovania medzi ihlicnatymi stromcekmi...
Pridem samozrejme na biku, len som chcel miesto, kde sa budu motat vsetky trasy Dik Vies take najkrajsie su napr. nejaka pekne zradna mlaka, brod, zjazdik take atraktivne miesta skratka
jj, pri tej rampe je to dost zradne, hlavne pre technicky menej vyspelych bikerov, co sa tyka brodov, nic take tam nieje, ale dostatocne hlbokych mlak tam bude dost
V sobotu sm šiel rudohorskú 100vku (cyklo) a časť trate šla maratónskou traťou. Plno blata a bordel od našich najlepších kamarátov drevorúbačov. A keď pozerám predpoveď na celý týždeň, budú z toho pekné boje v bahne.
Ale zase, nie sme žiadne bábovky, komu sa nepáči, nech hraje šach alebo biliard.
Ako bolo na 100-vke,ja som nemohol,ale pravdupovediac tá trasa z KE do KE cez Gelnicu nie je moja srdcová záležitosť.Radšej mám RV-KE
škoda že je to "až" od 15 rokov:(
musím is ešte rok počkať, a tak sa chcem spýtať , mohla by tam byť aj ešte jedna skupina ako 20 -tka od 10+ rokov .
organizator mi povedal, ked donesies od rodicov podpisany papier, ze preberaju za Teba zodpovednost, pustia Ta na trat.
najlepsie by bolo ak by si isiel priamo v sprievode rodica, bude tam trosku mela, treba byt opatrny a davat pozor aj na cyklistov co prechadzaju okolo Teba......
Hej borci aké obutie volíte na maratón?
Na nohy tretry, to je jasné len čo na toho dvojkolesáka?
Ja normálne uvažujem o ´´štuplákoch´´ blata bude neúrekom a chcem aby mi to držalo
nuz popis trate hovori ze 70 % budu lesne spevnene cesty co tym chceli povedat netusim ale mam sto chuti prezut predne za wetscream ,ak to bude ako v sulove nevaham ....
Prezentácia bude v piatok 25.6. v Cyklocentre MERIDA na Južnej triede 11 od 15,00 do 19,00, na Jahodnej od 20,00 do 21,00 hod, v sobotu 26.6. od 7,30 hod na Jahodnej a končí stále pre danú trať 15 min pred štartom
nuz popis trate hovori ze 70 % budu lesne spevnene cesty co tym chceli povedat netusim ale mam sto chuti prezut predne za wetscream ,ak to bude ako v sulove nevaham ....
No na wetskrými si netrúfam, to je už extrémguma ale leží mi tu jeden swampthing čo sa mi vidí tak akurát na tieto podmienky tak ho tam asi nahodím.
heh viem ze to nie je ziadne jaburatko ale kedze mam na vyber medzi prowlerom ktory smykal uz na fatrane a wetom asi zoberiem toho na asfalte su oba tieto plaste na prd ....a do kopca no to bude asi nova skusenos s tym wetom
Mám na predaj jedno zaplatenené a potvrdené štartovné za 10 EUR. Pôvodne seniori, krátka. Nemôžem sa zúčastniť. Ak má niekto záujem, tak volať, SMS, alebo len prezvoniť na 0903/488808.
dnes to vyzeralo hociako, ale nakoniec nesprchlo.........
slnecne miesta pekne schnu, to co je v tieni lesa je este mokre, sem-tam sa najdu nejake konariky co posfukoval vietor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
musím is ešte rok počkať, a tak sa chcem spýtať , mohla by tam byť aj ešte jedna skupina ako 20 -tka od 10+ rokov .
Ale zase, nie sme žiadne bábovky, komu sa nepáči, nech hraje šach alebo biliard.
Ako bolo na 100-vke,ja som nemohol,ale pravdupovediac tá trasa z KE do KE cez Gelnicu nie je moja srdcová záležitosť.Radšej mám RV-KE
jasnee:)))jaa soom naa ROCKRIDER-i 6.3 take cierne cudo:D
Ja mám čirne gate ROCKRIDER
Pepo ja idem so svojim svišťom a on je 98-čka a je tam prihlásený aj Martin H. a on je tiež 98-čka
organizator mi povedal, ked donesies od rodicov podpisany papier, ze preberaju za Teba zodpovednost, pustia Ta na trat.
najlepsie by bolo ak by si isiel priamo v sprievode rodica, bude tam trosku mela, treba byt opatrny a davat pozor aj na cyklistov co prechadzaju okolo Teba......
Na nohy tretry, to je jasné len čo na toho dvojkolesáka?
Ja normálne uvažujem o ´´štuplákoch´´ blata bude neúrekom a chcem aby mi to držalo
No na wetskrými si netrúfam, to je už extrémguma ale leží mi tu jeden swampthing čo sa mi vidí tak akurát na tieto podmienky tak ho tam asi nahodím.
slnecne miesta pekne schnu, to co je v tieni lesa je este mokre, sem-tam sa najdu nejake konariky co posfukoval vietor.