...nechaj sa prekvapiť...
...inak som registroval tvoj prejazd časti trate "košičáku" a aj referencia z "fóra" na súčasný stav trate ma presvedčili o rozhodnutí vynechať maratón. Ešte svoj bajk trošku mám aj "rád" Ale keby nebol Súľov o blate, asi by sme ho išli Teraz musím dať trošku bajky dokopy a k tomu dnes Jany odchádza na "kolenovú" dovolenku (držíme paľce...), bude problém zo servisom...
Vážení, tak sme teda po tom nádhernom fotbale išli s Janom, v tom chlade a daždi na spadnutie, na Maguru. Viem nič, moc. Ale ja som bol prvý ( aspoň si myslím ), ktorý som na tak nenávidenej, čerstvo z Afriky dovezenej vuvuzele, vytrúbil do šíreho sveta túto nádhernú novinu. Nuž, a skončil som v našej klubovni U Garžoľa, a tam som prosil o odpustenie všetkých , ktorý si boli istý naším víťazstvom. Ja sa priznávam, obával som sa debaklu. Už dlho som s takou radosťou neplatil mastný účet, ako dnes večer. Chýbal mi tam však dnešný oslávenec Kolo, ale pevne verím, že Holandsko, hoci aj o barle , si nenechá ujsť.
Ja som nasich podporoval tak, ze som makal skoro tak tvrdo ako oni...
Ked hrali tak som znova radsej isiel hen do lesa pozriet, ako sa maju na Kojsovskej holi.
JožoŠ: mali by ste prehodnotit svoju ucast na 1.KBM (ked nebude prsat dnes a zajtra rano, tak nie je co riesit) - velku cast na KH som isiel po tratiach maratonu (priznam sa, zopar skratiek som urobil, pretoze som nenahanal kilometre ale cas) a vsetko bolo paradne zjazdne, suche (az na zopar mlak, ktore sa daju obist). Na Kojsovsku holu sa 250m bude tlacit, pretoze tam je to riadne strme a chodnicek vymyty. Z Idcianskeho sedla do Hlbokej doliny som ale nesiel, neviem, ako to tam je teraz, ale. Len na jednom mieste kade ma viest trat z Kojsovskej hole do Idcianskeho sedla pribudli nejake polomy. Bud to dnes odstrania, najdu inu trasu alebo sa bude niest bike 2 krat asi 100 metrov. Ale da sa to. (az na roztrhnuty navlek na nohe )
EDIT: takze trasa vraj bude mierne upravena a polomy sa obchadzaju... (s nimi aj zopar peknych usekov - mozno budu nahradene este krajsimi )
Aj ked sobota az tak super nevysla (viac blata, tazby dreva a technickych problemov ako sa cakalo) tak nedela to vynahradila.
Mimochodom len tak pre informaciu pre polovnikov pod Magurou: ak sa v nejakej oblasti skutocne vyskytuje , tak stopy po nom su evidentne a jedinou stopou o jeho vyskyte nie je informacia nejakeho polovnika v obecnom rozhlase.
Vcera vecer nad ZOO Kosice znova dive svine na cyklotrase Kavecany-Sokol. Ked som ich zbadal 30 metrov predo mnou, veselo sa ponevierali na lesnej ceste, po ktorej som prechadzal. Upozornil som ich na seba zapiskanim, pretoze ma neregistrovali. Stara okamzite skocila do krikov, mlade za nou a fujazdili prec. Tak som este chvilu pockal a vyrazil dalej. V tom zhora na cestu "vypadlo" este jedno mlade. Vyplasene ze nevidi svojich asi nevedelo kam usli a ked zbadalo na ceste pohyb (ako som sa uz-uz rozbiehajuci zastavil) tak sa vybralo rovno za mnou. Som ho rychlo odhanal, aby nahodou stara nedorazlia spat a nevysvetlila si to zle. Hodil som pred neho konar a vtedy pochopilo, ze so mnou nie su zarty.
Ufff, a take paradne cesty ake boli nad Kostolanmi nad Hornadom ... som si pri nich spomenul na sobotny Cergov a bolo mi do placu. Ako to, ze niekde vedia ako cesty udrziavat a kedy na ne traktory nepustat a niekde nie? A181 sa neozyva, dufam, ze nezanevrel... Ale aspon mladi vedia, ze hladat nove trasy nie je med lizat a niekedy sa taketo neprijemnosti pritrafia i na znamych (v minulosti) paradne zjazdnych trasach. Nabuduce uz bude trasa naozaj zjazdna!
Slubujem! copyrightt0.gstatic.com t0.gstatic.com
...s tými svinkami to bolo husté...
...apropo, ty v Košiciach aj pracuješ? ...či len jazdíš
...a za tými nedávno zjazdnými cestičkami netreba ďaleko chodiť. Včera to na Kúpeľami bolo na infarkt. Žltá značka od Zimného zrubu, či od chodníka Čierne mláka smerom na Zborov je prakticky nezjazdná. Išiel som smerom dole a vedľa bajku
... na Zborovskom hrade sa pilne pracuje...
Minikin: bola to moja chyba tak už dosť . Novú prehadzovačku som nahodil, fahčí pekne. Včera otestovaná na troška dlhšej trase Bardejov - čerg. chata - sedlo Priehyby. Veľa sme nefotili tak preto som ticho. Na jednom úseku nám cestu znepríjemnila LKTčka, ešte že nezničila veľký kus trasy cca. 30m. Ináč trasa pekne prejazdná, tráva udupaná a zákerne konáre som ako tak popratal
BTW: na magure máme skoro nové lavičky, vyšúchane a pekne natreté
V nedelu by mala byt akcia KST ale na stranke nic nevidim. Ma sa ist Maly cergovsky okruh. Pravdepodobne budeme tam, pretoze to vyzera, ze 3 dnova mimookresna misia bude z technickych pricin zrusena. (Ale nevadi, vzdy sa najde nahrada...) Kedze od Kuka informacie zatial ziadne, tak pre istotu klobasy na opekacku asi vlastne...
Výjazd mimo nevyšiel, ale akcia KST bude. Na záver akcie guláš v našej klubovni " U garžoľa" pre tých ktorý si pred štartom priplatia 2€. Minikin, navrhni niečo na pondelok.
Keďže v sobotu Vlado a ja môžeme ísť najskôr o 13hod., inšpiroval nás JožoŠ, asi pôjdeme na Zborovský hrad a ďalej skúsime Maguru...
Nedeľa je jasná a . Na pondelok sme si zatiaľ načrtli Muráň, aspoň na jeden deň, keď už to nevyšlo na tri.
Včera Minčol cez sedlo Priehyby. Čerešnička na torte bol prameň Tople. Ísť dole lesíkom a nájsť prameň trvalo oveľa menej oproti opätovnému nájdeniu bicyklov
Pondelok 5.7.2010 - Krynická Javorina - ciastocne po stopach (vlastne asi pred stopami ) MTB maratonu. Tusim ze tohoto... Ale moze byt, ze to bol aj nejaky iny.
EDIT: Ospravedlnujem sa za zle GPX! Uz je tam to spravne! Dufam ze vsetci, co si ho stiahli nezabludia.
...predlžený víkend sme využili na pobyt na Orave so štartom na Oravskom cyklomaratóne ako náhradou za "Košičák". Prespali sme v kempe, kde sme sa neplánovane ocitli uprostred Slovenského zrazu turistov, samozrejme, že sme tam narazili na skalných bardejovských turistov (p. Ondruš and company), čo bolo vcelku milé stretnutie ďaleko od domova Ráno po prebdenej noci (turisti sa veselo zabávali až do rána) sme absolvovali prípravu bajkov a postavili sa na štart strednej trate z Hviezdoslavovho námestia v Dolnom Kubíne(470 borcov). Trasa bola super jedna z najkrajších čo absolvoval, len sa tak prášilo... Nádherné výhľady s pozadím Veľkého Choča alebo Západných Tatier a Roháčov. Len ten "Oskar" pripekal a pripekal Išli sme spolu s Kubom na pohodu s fotením, ale aj tak ma musel ku koncu čakať, hlavne v zjazdoch Najviac ma zabilo posledné stúpanie, ktoré nemalo konca kraja Celkové to bolo 44km a 1310m nastúpaných...Kubo na druhý deň hovorí, že má zhrdzavené lanká...nie, to boli len tak super zaprášené...Dokonca v cieli s nami urobili rozhovor, časť rozhovoru je v reporte na hlavnej stránke MTBikera Po maratóne sme sa presunuli na Oravskú priehradu, kde sme na druhý deň vystúpili na Babiu horu ako turisti...
Nezabite ma! V starych papieroch s trasami okolo KE (niekedy som si ich vytlacil a dnes uz tieto stranky na internete neexistuju) som nasiel rady od bikerov z roku 2002 ako za Sivcom smerom do sedla Repy obist Pokryvy aj s ich prhlavovo-zihlavovo-pokryvovou vegetaciou... Ale aspon reumu mat nebudeme!
No a v nedelu co? Nieco nenarocne... Modifikovane Branisko?
Nezabite ma! V starych papieroch s trasami okolo KE (niekedy som si ich vytlacil a dnes uz tieto stranky na internete neexistuju) som nasiel rady od bikerov z roku 2002 ako za Sivcom smerom do sedla Repy obist Pokryvy aj s ich prhlavovo-zihlavovo-pokryvovou vegetaciou... Ale aspon reumu mat nebudeme!
No a v nedelu co? Nieco nenarocne... Modifikovane Branisko? [/quote]
Čav, tak dnes večer sme klubovni preberali to Branisko. Keďže Kolo si ešte netúfa na tú trasu so svojím kolenom ( veď v nedeľu ráno nedošiel ani na Domašu ) padol návrh na Šarišský hrad. Daj vedieť čo a ako.
V stredu večer som bol ako už tradične na Magure, cestou naspäť som si dal tú námahu a očistil singletrack začínajúci nad zbojníckou studničkou a až na jeden veľký strom je trasa prejazdná. Kto to pozná,určite si to nenechá ujsť.
No vdaka Zombi! Teraz ma uz zabiju urcite... To mam za to, ze nechodim na maratony!
scudo: Proti Sarisskemu hradu nemam nic. Este som tam nebol. Po cervenej cez Cergov? Dufam ze polomy spred roka su uz odstranene. Trasu vyberajte vy!
Mimochodom, ten cas prispevku: 02:22:23
V sobotu ide niekto na domasu? Ak ano, tak autom alebo na bicykli rovno z BJ? (2 krat 63 km tam a spat + 45 km okolo domase)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...inak som registroval tvoj prejazd časti trate "košičáku" a aj referencia z "fóra" na súčasný stav trate ma presvedčili o rozhodnutí vynechať maratón. Ešte svoj bajk trošku mám aj "rád"
A k tej "čerstvo z Afriky dovezenej vuvuzele" dopis: nemeckym vyrobcom vyrobenej (asi v cine)...
Ja som nasich podporoval tak, ze som makal skoro tak tvrdo ako oni...
Ked hrali tak som znova radsej isiel hen do lesa pozriet, ako sa maju na Kojsovskej holi.
JožoŠ: mali by ste prehodnotit svoju ucast na 1.KBM (ked nebude prsat dnes a zajtra rano, tak nie je co riesit) - velku cast na KH som isiel po tratiach maratonu (priznam sa, zopar skratiek som urobil, pretoze som nenahanal kilometre ale cas) a vsetko bolo paradne zjazdne, suche (az na zopar mlak, ktore sa daju obist). Na Kojsovsku holu sa 250m bude tlacit, pretoze tam je to riadne strme a chodnicek vymyty. Z Idcianskeho sedla do Hlbokej doliny som ale nesiel, neviem, ako to tam je teraz, ale. Len na jednom mieste kade ma viest trat z Kojsovskej hole do Idcianskeho sedla pribudli nejake polomy. Bud to dnes odstrania, najdu inu trasu alebo sa bude niest bike 2 krat asi 100 metrov. Ale da sa to. (az na roztrhnuty navlek na nohe
EDIT: takze trasa vraj bude mierne upravena a polomy sa obchadzaju... (s nimi aj zopar peknych usekov - mozno budu nahradene este krajsimi
Mimochodom len tak pre informaciu pre polovnikov pod Magurou: ak sa v nejakej oblasti skutocne vyskytuje
...ja tiež mám jedného "medveďa" na Magure alebo ako skalolezci bajkujú
Ufff, a take paradne cesty ake boli nad Kostolanmi nad Hornadom ... som si pri nich spomenul na sobotny Cergov a bolo mi do placu.
Slubujem!
...apropo, ty v Košiciach aj pracuješ? ...či len jazdíš
...a za tými nedávno zjazdnými cestičkami netreba ďaleko chodiť. Včera to na Kúpeľami bolo na infarkt. Žltá značka od Zimného zrubu, či od chodníka Čierne mláka smerom na Zborov je prakticky nezjazdná. Išiel som smerom dole a vedľa bajku
... na Zborovskom hrade sa pilne pracuje...
BTW: na magure máme skoro nové lavičky, vyšúchane a pekne natreté
Nedeľa je jasná
EDIT:
...blíži sa Okolo Domaše. Tento víkend bez hlavných organizátorov, ktorí majú teraz iné starosti....
Nezabite ma!
No a v nedelu co? Nieco nenarocne... Modifikovane Branisko?
Ta obchadzka je zaznacena v mape kosickeho maratonu z roku 2008
http://www.1kbm.sk/download/mapa08.pdf
Čav, tak dnes večer sme klubovni preberali to Branisko. Keďže Kolo si ešte netúfa na tú trasu so svojím kolenom ( veď v nedeľu ráno nedošiel ani na Domašu
V stredu večer som bol ako už tradične na Magure, cestou naspäť som si dal tú námahu a očistil singletrack začínajúci nad zbojníckou studničkou a až na jeden veľký strom je trasa prejazdná. Kto to pozná,určite si to nenechá ujsť.
scudo: Proti Sarisskemu hradu nemam nic. Este som tam nebol.
Mimochodom, ten cas prispevku: 02:22:23
V sobotu ide niekto na domasu? Ak ano, tak autom alebo na bicykli rovno z BJ? (2 krat 63 km tam a spat + 45 km okolo domase)