Vcera som cast trasy presiel (par skratiek som urobil) a vsetko co je zo severnej strany hrebena je paradne zjazdne, suche (par mlak a bahennych usekov sa da obist). Ked nesprchne, druhy Sulov nehrozi. Najkritickejsi usek Idcianske sedlo - Hlboka dolina som nesiel, neviem, v akom to je stave.
Ak sa trat oproti povodnemu planu nemeni (z Kojsovskej do Idcianskeho sedla po cervenej), tak presne uprostred medz Golgotou a Idcianskym sedlom vznikol maly problemik. Vlastne az 4. Ak sa to neodstrani alebo nepreznaci, tak prve tri polomy je potrebne obchadzat vzdy sprava (ak ides v smere Golgota - Idcianske), polomy zavalili chodnik na dlzke par desiatok metrov, obchadzka s prenasanim biku po rubanisku je do 100 metrov. Prva obchadzka uz bola vyznacena, dalsie zatial nie. Stvrty strom sa da podliezt. Ci uz je to vymyslene inac? Znacenie maratonu tam nebolo, ale ani dalej do Idcianskeho sedla... Stratilo sa mi tesne pred tymto usekom - neviem ci nebolo dokoncene a urobia ho dnes ci uz je niekde obchadzka...
Vela zdaru vsetkym!
trat planuju usporiadatelia mierne modifikovat prave z tohto dovodu, pravdepodobne sa pojde dole po zjazdovke az k spodnej stanici sedacky a vrchnou castou Zlatej Idky ku chate VSZ, kde by sa mala zase napojit na povodne planovanu.
presne info budu davat usporiadatelia priamo pred startom.
Minikin diky za cerstve info z trate... teda ak to spravne chapem, tak az na par usekov je trat sucha a zjazdna aj na plastoch do sucha (ak teda dnes nezaprší)?
za poslednych 5 rokov nebolo pred kosickym maratonom take pekne pocasie ako je dnes a ake bolo vcera.
od minuleho roka maju na jahodnej v relaxcentre taku pani co rube celu noc drevo aby mali aj posledni teplu vodu. ja som minuly rok zametal konec startoveho pola a tepla voda este bola!!
podla mna netreba na predne koleso ziadny bahnovy plast..ale taky do sucha tiez nebude ideal..
ovela vacsia skoda je, ze sa vypustili pekne useky...no co uz..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak sa trat oproti povodnemu planu nemeni (z Kojsovskej do Idcianskeho sedla po cervenej), tak presne uprostred medz Golgotou a Idcianskym sedlom vznikol maly problemik. Vlastne az 4. Ak sa to neodstrani alebo nepreznaci, tak prve tri polomy je potrebne obchadzat vzdy sprava (ak ides v smere Golgota - Idcianske), polomy zavalili chodnik na dlzke par desiatok metrov, obchadzka s prenasanim biku po rubanisku je do 100 metrov. Prva obchadzka uz bola vyznacena, dalsie zatial nie. Stvrty strom sa da podliezt. Ci uz je to vymyslene inac? Znacenie maratonu tam nebolo, ale ani dalej do Idcianskeho sedla... Stratilo sa mi tesne pred tymto usekom - neviem ci nebolo dokoncene a urobia ho dnes ci uz je niekde obchadzka...
Vela zdaru vsetkym!
presne info budu davat usporiadatelia priamo pred startom.
Tu su suradnice JAHODNÁ – GPS 48° 46,1“ severne - NORTH
21° 8,005“ východne -EAST
Tu su suradnice JAHODNÁ – GPS 48° 46,1“ severne - NORTH
21° 8,005“ východne -EAST
Dakujem. Mam poznacne, nezabludim
od minuleho roka maju na jahodnej v relaxcentre taku pani co rube celu noc drevo aby mali aj posledni teplu vodu. ja som minuly rok zametal konec startoveho pola a tepla voda este bola!!
podla mna netreba na predne koleso ziadny bahnovy plast..ale taky do sucha tiez nebude ideal..
ovela vacsia skoda je, ze sa vypustili pekne useky...no co uz..
hviezdy sice velmi nie je vidiet, ale neprší neboj sa