dnes teda spomínaný výjazd na Kasárne - Malý Javorník a po modrej po hrebeni do Udiče na FC maratón...doobeda bolo celkom príjemne, poobede už riadny hic...na Malý Javorník sme šli klasiku cez Dlhé Pole - Veľké Rovné - osada Ovsenovci - Melocik - po červenej a modrej na Kasárne, pauza v hoteli Fran - po hrebeni cez Stratenec na Malý Javorník a potom už očakávaný prechod modrej...spočiatku trošku rozbité od lesákov, potom už to bol krásny chodníček hodný pravidelného jazdenia...jediný problém tam je Orgoňova Kýčera...hore vytlačiť, smerom dole to bolo ešte v norme, v jednom mieste sme trochu stratili značku ale rýchlo sme našli odbočku...už to v podstate malo byť len smerom dole do sedla Chrcholinec ale chodník stále klesal stúpal klesal...nebolo to ani dole kopcom zadarmo...v sedle Chrcholinec sme zbehli po lúke dole do Dolnej Maríkovej a po chvíli sme boli v Prosnom...oslávili sme pivkom druhý flek Maťa Koberu a domov sme sa zviezli autom
celkovo to vydalo na 78 km a 1860 nastúpaných metrov...spokojné pojazdeníčko
Kdo jede na noční Javorníky, tak budeme sedět na chatě Hájenka - to je na spodní cestě pod Franem. Pokud chcete přijet od Melocika, tak vám vyjedu naproti.
bikeeer, ten chodník tak smiešne odbočuje doprava z toho hrebeňa kolmo dole, bolo to tam zapratané papekmi...vychodené to bolo viac rovno, prešli sme asi 50 metrov a chodník skončil, takže zase nejaké extra blúdenie to nebolo...vrátili sme sa k poslednej značke a po chvíli sme tú odbočku našli...
No ako, absolútnym úspechom Bolo super. Na Kasárne sme prišli presne akurát, keď prišiel aj Bikeeer. Posedeli sme chvíľu. Berco vypil všetko pivo, tak sme museli počkať, kým nám dovezú ďalšie Poslinili sme sa, pripravili svetlušky a vyrazili sme v ústrety noci. Bez problémov sme došli na Portáš, kde mali bratia Česi prichystané na uvítanie kalíšky s fakt dobrou domovinkou a pečené bravčové stehno, fakt chutilo Chvíľu sme tam posedeli a vyrazili cez Maríkovú domov. Cesta odsýpala v slušnom tempe až kým bercovi neodpadla kľuka (aj mu to padlo vhod, aby si oddýchol ) Z BY sme to už domov s Bercom dorazili vo dvojici. Príjazd domov bol okolo 1.
Celkovo nám to vyšlo na 113 km. Budúci rok si to určite zopakujeme
bikeeer, ten chodník tak smiešne odbočuje doprava z toho hrebeňa kolmo dole, bolo to tam zapratané papekmi...vychodené to bolo viac rovno, prešli sme asi 50 metrov a chodník skončil, takže zase nejaké extra blúdenie to nebolo...vrátili sme sa k poslednej značke a po chvíli sme tú odbočku našli...
Moje připomínka byla se smajlíkem, tvoje fotka se dvěmi značkami za sebou si prostě žádala komentář. A na tom hřebeni je víc takových zaseknutých změn směru, což se mi líbí. Včera jsme se na Portáši potkali s Tonym. Říkal, že je to pěkné až k hradu.
Niekedy by som si to rád prešiel. Tú časť Javorníkov nemám moc pojazdenú. Inak, ak by si zohnal nejaké fotky od chalanov čo fotili včera, mohol by si ich sem nejak posunúť?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
celkovo to vydalo na 78 km a 1860 nastúpaných metrov...spokojné pojazdeníčko
No ako, absolútnym úspechom
Celkovo nám to vyšlo na 113 km. Budúci rok si to určite zopakujeme
Moje připomínka byla se smajlíkem, tvoje fotka se dvěmi značkami za sebou si prostě žádala komentář. A na tom hřebeni je víc takových zaseknutých změn směru, což se mi líbí. Včera jsme se na Portáši potkali s Tonym. Říkal, že je to pěkné až k hradu.