V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Je mi jasné, že moderátori majú toho asi dosť, ale čakať dva týždne, resp. niekoľkokrát sa pripomínať, že to potrebujem poupravovať... neviem.
Ako katko pisal, oznacit vykricnikom. Alebo, oznacit PREDANE: ... v nazve temy a zamknut. A zabudnut.
Ak to nie je technicky možne, tak potom nič, len sa pýtam.
..mozno by to pomohlo ..
keď pozerám nové-pridané bike v inzerátoch, musím sa prehrýzť inzerátmi súčiastkárov, ktorí ich nahádžu medzi bicykle ,ako keby nevedeli čítať že súčiastky majú svoju vlastnú sekciu.
Možno by stačilo aj upozornenie v hlavičke pre ignorantov
To je prakticky volovina, ale keby sa pri registrácií spraví "test" užívateľa tak by sa vedelo v akej je kategórií a ako reagovať na jeho slová... Test by bol hneď po registrácií, alebo súčasťou registrácie, prípadne by človek hneď zadal kategóriu na aká sa cíti...
Mohlo by to nejak samo reagovať na príspevky... Pri určitom počte chýb a "nenáprave" by to napr. zamedzilo prístup... Pokiaľ sa dotyčný nenaučí písať.... Alebo na začiatku dať vypisovať odpovede a podľa úrovne zaradiť do kategórie, napríklad debil
Mohli by sa zretelnejsie odlisit cisla stran, ktore uzivatel precital od tych ktore neprecital?
Mohlo by sa spravit nieco take, ze by som sme si mohli pridavat temy medzi "oblubene" a citat iba tie? Dovod je taky, ze nechodim sem kazdy den a stale pribudaju rovnake temy a tie "oblubene" sa tam stracaju...musim preklikat niekedy 4-5 strany kym najdem vsetky moje "oblubene" temy...
alebo naopak, vytvorit blacklist tem...