Lokalizácia
Formulár sa odosiela
zdravim pani dalsia lamerska tema ale ako cerstvy majitel biku s hydaulikami sa chcem spytat ohladom odkladania biku. Mam pomerne malu pivnicu kde su 3 bike vsetky postavena na stojaka na zadnom kolese. Moze to nejak poskodit tym hydraulikam ? /Tektro Auriga Pro / cital som nieco take ze sa nesmie bike otocit ci teda dlhodoba pozicia na stojaka na zdnom kolese nebude vadit. viete mi poradit nejaky drziak pripadne ako parkujete biky vy. Tie doterjasie dva tam mi to bolo jedno mohli sa o seba opierat ale teraz ked som tam zaparkoval aj te novy kotuc sa opieral o koleso dalsieho bike preto by som to rad nejako poriesil ale neviem ci to napr. mozem zavesit za predne koleso alebo ako ???
Zobraziť komentár 30.07.2010 - 11:41:50
00
neviem ako tieto konkrétne brzdy, ale poväčšinou pokial nebudeš mačkať brzdy v zavesenom stave mali by to prežiť
Zobraziť komentár 30.07.2010 - 11:53:44
00
dobra info ja to vdy chmatnem za brzdy ;(
Zobraziť komentár 30.07.2010 - 12:33:30
00
a ešte niečo keď dáš bike do pôvodnej pozície, tak trošku počkaj nech sa kvapalina správne preleje a náhodné bublinky nech idú do nádržky. čo ja viem to si budeš musieť vyskúšať (rýchlejší by možno bol prejazd po nejakej rozpadnutej ceste :D)
Zobraziť komentár 30.07.2010 - 13:36:28
00
ja mam bike ulozeny tak ako ty a brzdy tiez take ako ty a mam to tak dva roky a v pohode nic sa nedeje :) len pozor nato ked beres a odkladas bike aby si neodtrhol hadice (od tych dalsich bikov)
Zobraziť komentár 30.07.2010 - 15:03:55
00
dik za rady nasiel som aj nejake drziaky za koleso tak to kupim a nahodim a budu na stojaka pekne
Zobraziť komentár 30.07.2010 - 20:19:50
00
keyboard_arrow_up