Dlzka trasy: cca 4,5 km (od krcmy Tri zajace na Biely kriz - razcestie)
Pocet nastupanych metrov (v tomto pripade aj prevysenie): cca 325 metrov
Aby boli udaje aspon orientacne porovnatelne, tak treba uvadzat do tabulky vzdy tieto parametre:
datum
zena/muz
vek: do 25, 26-35, 36-45, 46-55, 55 a viac
hmotnost jazdca
typ bicykla: ziletka, MTB HF (hard full)
hmotnost bicykla (aj s flasou)
pouzite plaste vpredu/vzadu
dosiahnuty cas
Aktualna tabulka, ktoru moze editovat kazdy a doplnat tam svoje vysledky:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Aqbhi6P4HT_odEZydkdBMGxsa1c4QXZ6UGpUUVgzc0E&hl=en
Konecna tabulka s vysledkami za rok 2008:
Mapa startu:
Ja pojdem schvalne nalahko, len s flaskou hehe. Aj ked u mna je to nezvyk, stale jazdim s baglom.
Lubo:
ja by som si mal dat par dni bez bajku, bo uz mam hadam chronicku svalovku ;o( alebo pretrenovanie alebo co, neviem no a potom skusim bez toho baglu ale obavam sa, ze som uz velmi blizko svojich moznosti
romanx: prave som nechcel davat cisla .. pretoze cisla stresuju .. takze teraz pisem -30 sekund z dovodu stresu
edit: btw, farba jazdi .. proste mam ram, ktory sa mi farebne nepaci, tak sa na nom neda vobec dupat
minule som skoro gr... a dnes pohodka, bol som len viac zadychany ;o) ze by to ta kava, ktoru som dopil na ex pred odchodom? ;o) no dost flame-u
lubo, ked ide len o farbu, staci povedat kedy, doniesiem ciernu lepiacu pasku a prelepim Ti oci
Romanx, na teba som zvedavý, choď tam čo najskôr (budúci víkend odchádzam na 2 týždne do preč, tak ešte pred tým
09.08.2010
muž
vek 24
váha 59 kg
bike Žiletka
vaha bike 9,35 kg plášte Vittoria Rubino Pro Slick 700x23
čas: 19:17
tiez sa chcem niekedy dostat pod 20 minut. Ta cesta dolu je od minuleho roka o vela horsia - rozd*bana od Tatroviek s ev.c. CA - Cadca - kazdy bozi den vyvezu niekolko desiatok ton dreva, niekedy som to na crosse spustil vyse 70km/h, ale teraz a este k tomu na cestaku brzdim celu cestu a skoro idem pomalsie ako hore - nechcem riskovat pad a to je ten dovod preco uz tu trasu nechcem trenovat - potreboval by som nove brzdove gumicky kazdy mesiac, a naviac fakt bolia ruky z toho brzdenia.
Môžeš jazdiť dole cez Krasňany alebo cez Železnú.
Dáš si to 3-5krát ...
Peto pekny cas, len tak dalej a tento rok to skresat pod 19 min!