Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
posledný komentár: 2. 8. 2011 o 20:24
Predpokladaná trasa: po hrádzi do Hamuliakova - Kalinkovo - Dun.Lužná - Nové Košariská - Studené - Tomášov - Nová Dedinka - Bernolákovo - Chorv.Grob - Slov.Grob - Čierna Voda - Vajnory
http://www.gps-tour.info/sk/92/detail.60548.html
Vcera som na teba myslel, ale neodvazil som sa pridat, tak som si dal v lesoch nasich 43km
http://www.gps-tour.info/sk/92/detail.60548.html
Ha... pre mňa niečo nové , sťahujem si to a vyskúšam, nabudúce sa pridám.
Pri vjazde do Vajnor merávajú, tak si daj pozor!
A keď je ti cestou moc teplo, môžeš sa na Nových Košariskách okúpať na "bagri".
O pol siedmej som bol doma a napriek tomu, že som bol ešte len pred dverami, tak som mal pocit, že som už vysprchovaný. Len som nevedel, prečo som sa pred sprchovaním nevyzliekol...
Tak som sa vrátil, no a pod Prístavným mostom to začalo! Našťastie pod mostom neprší, tak som v pohode a suchu počkal, a asi o 18:45 vyšlo slnko a prestalo pršať. Pomaličky som sa vybral na Petržálsku hrádzu, a zrazu od čističky sucho!
Mal som ešte hodinku čas, tak som dal Rusovce - Jarovce - Kittsee - Berg- kruháč a domov. Nakoniec z toho bolo príjemných 45 km.
A to bola moja vesela historka z vcerajsieho vyjazdu.
2.-9. októbra idem do Chorvátska na kolo-loď, tí čo máte letné dvojčíslo Vela, viete o čom píšem. Pre ostatných, spí a stravuje sa na lodi, ktorá nás každý deň odvezie na iný ostrov, na ktorom sa potom celý deň bikuje (alebo aj nie
Podľa mne dostupných info je ešte pár miest voľných (s istotou to budem vedieť v pondelok), takže ak by mal niekto záujem....
Cena je 320 €, plus indi-vindy doprava do Omišu, čo je medzi Splitom a Makarskou. Bol som tam na dovolenke pred dvoma/i týždňami, takže viem, že je to asi 860 km, cesta po dialnici trvá 8,5h a náklady na auto hore-dole (z BA) sú asi 270€ aj s dialničnými poplatkami (čo sa však rozráta na počet ľudí v aute, na dovolenke som si to musel zaplatiť sám.
Idem to skúsiť prvýkrát, takže sa nemôžem zaručiť, ale nahovoril ma na to kamarát, ktorý to už absolvoval, myslím, 5krát.
A aby nedošlo k nejakým špekuláciám: Nehľadám a nenahováram na to nikoho (rozumej, nesnažím sa vypredať zájazd), dal som to sem len ako info, ak by mal niekto o niečo také záujem. Môže sa pridať.
My ale nepôjdeme cez cestovku.